>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

wawo 51,6K

wawo

Użytkownik
Zle rozpoczął się tegoroczny Wimbledon. Od przegranej, wyrzuceniem mnie z turnieju. Wrocilem do Polski, odpoczalem, schlalem sie w Gliwicach na Dartach i wrocilem by odrobic strate i wyjsc chociaż na zero na Wimbledonie.
Dzieki GRUBASNYM Lokomotywa udalo sie wyjsc nawet na plus.
Dzis juz chyba ostatnia lokomotywa z wimbledon. Co prawda potem zostal jeszcze final ale patrząc na sklad finalu Alcaraz - Sinner moze byc ciezko o lokomotywe pewniacka. Istnieje jeszcze szansa ze Djoko wygra 3-2 z Sinnerem, wtedy trzeba uderzac w Finale na Alcaraza. Niestety Djoko juz nie ma szans na wygranie szlema jesli w top 4 turnieju jest Alcaraz i Sinner, jeśli byłby tylko jeden z nich to jest szansa, a gdyby nie bylo obu to jestem pewny ze Djoko siega po tytul.
Dziadek z Wegier powtarzal ufaj wielkiej trojce ale dzis zaufac nie moge, daje szanse Djokerowi ale ufam ze Jannik wygra 2 sety.

Jannik Sinner +1 5 1.21

Dodatkowo dokladam Alcaraza na zwyciestwo z Fritzem. Pamietam jak w finale chyba Indian Wells dalem grubasnie na Nadala z Fritzem. Co wtedy Fritz zagral a Nadal słabo to głowa mala ale czy dzis ma szanse z Carlosem. Watpie.

Licze na dobre MECZYCHA i wyniki po mojej mysli ale z wielkiej sympatii do Djokera dopuszczam jego wygrana 3 - 2 z Jannikiem mimo ze teudno sobie wyobrazic kondycyjnie Djoka w 5 setach, chyba ze byloby 2 - 0 dla któregoś po krotkich setach to wtedy moze byc zapas sil.

Juz teraz przedstawię wam moje plany na najblizszy czas.
Pytacie mnie w wiaodmosciach prywatnych, kiedy kolejne LOKOMOTYWY.

W przyszla sobote tj. 19 lipca ładuje moje wozidlo, żonę i jedziemy do Rumunii na urlop objazdowo wypoczynkowy. Ponad to w miedzy czasie zostalismy zaproszeni na CYGAŃSKIE wesele do mojego dawnego znajomego z lat mojego mieszkania i zycia w Rumunii - Caruzo.
Przy okazji bede mial czas by oddac pieniądze pozyczone niegdys od jego ojca i znowu usiadziemy wszyscy przy jednym stole i będziemy biesiadowac do rana. Bedzie ZACNIE i GODNIE!!

Zanim jednak wesele mamy zamiar z zonką troche pozwiedzac Rumunie. Ja znam ja prawie doskonale. Trasa transfogarska i transalpina. Zamek w Bran i Sigishoara. Piekne stare miasto w Brasov. Droga z dzikimi niedźwiedziami nieopodal Sinaia. Bukareszt i wiele innych. Później kilka dni w Miercurea Sibiului u Caruzo.
Czas na relaks bedzie nad Morzem Czarnym w Vama Veche, napewno krotki wypad do Bulgarii, Kaliakra, plaza Bolata, Balchik i Varna.
W drodze powrotnej do Polski napewno zelazne wrota w Drobeta Turnu Severin oraz piekne stare miasto w Timisoara.
No i oczywiscie kilka dni w rodzonnych stronach kolo Debreczyna wraz z taplaniem sie w basenach termalnych na Puszta!!!

A co potem, a potem pod koniec sierpnia wylot na US Open!!! Tym razem lece z Żonka, powiedziała ze bedzie mnie pilnowac!!!

Zapraszam dzis do LOKOMOTYWY!!!

Otrzymane punkty reputacji: +1790
deepred 1,6M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Wawo, jeżeli będziesz na rumuńskim weselu proszę niech zagrają dla mnie Sandu Ciorbę. To mój ulubiony cygański artysta. Don Vasyl who? Jeszcze dziś lokomotywa dojedzie bezpiecznie od przystani, pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +582
Do góry Bottom