>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Grosz do grosza...

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
4 czerwca 2012​

#5 ???? Zakopalova-Sharapova
▶over 16.5 gema | 1.60 | Pinnacle | 1/4j

???? Almagro-Tipsarevic
▶over 9.5 gema w 1 secie | 1.50 | Unibet
???? Li N.-Shedova
▶under 9.5 gema w 1 secie | 1.55 | Unibet
AKO: 2.33 Stawka: 1/4j

1. Zakopalova-Sharapova: Spotkanie bardzo podobne do Azarenki która mierzyła się z Wozniak i Cibulkową, z tą różnicą że Zakopalovej nie daje szans na wygraną. Co innego na ugranie 5 gemów ( mi starczy 6;2 6:3 ).
Obie spotkały się w Madrycie w tym roku, wygrała Maria 2:0 lecz Czeszka urwała jej 7 gemów, dała się przełamać 4 razy jednocześnie sama przełamując rywalkę dwukrotnie. Jedyną różnicą między tamtymi analizami jest fakt że tutaj gra w bardzo dobrej formie Sharapova a nie Azarenka, która niema co się oszukiwać straciła już to coś...

2.Almagro-Tipsarevic: Tu nie ma co dużo pisać bo w grę bardziej wchodzi przeczucie niż analiza. No ale można jednak zauważyć że wchodzimy na wyższą fazę rozgrywek gdzie nie zostają już jakieś przeciętniaki tylko stali bywalcy Wielkoszlemowych turniej. Jest to zakład na over w 1 secie tak więc wszystko jest tu możliwe jeden błąd rywala i może być po zakładzie.

3.Li N.-Shedova: Li N. bardzo dobrze czuję się na mączce co widać bo wynikach w tym roku jak i po zeszłorocznych gdzie wygrała French Open. Zawodniczka która dobrze trzyma swój serwis ( tylko 3 razy dała się przełamać ) i często przełamuję spotyka się z zawodniczką z poza TOP 100 która aby dostać się do turnieju głównego musiała przejść kwalifikacje, Chinka będzie jej pierwsza rywalką z TOP 10 w tym roku. Ale należy pamiętać że może ona sprawić niespodziankę tak jak Goffin w spotkaniu Federera i tanio skóry nie sprzedać, tak więc ze stawką niema co przesadzać.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
5 czerwca 2012​

#7​

???? Djokovic-Tsonga
▶over 9.5 gema w 1 secie | 1.80 | bet 365 | 1/4j

???? Djokovic-Tsonga
▶over 3.5 seta | 1.83 | bet 365 | 1/4j

1.Djokovic-Tsonga: Na jutro tylko 1 overek gemowy w 1 secie, wydaje mi się on najbardziej możliwy ze wszystkich dostępnych. Oboje spotkali się w Romie w tym roku wygrał Djoko 7:5 6:1. (Do takiego bilansu H2H można dodać że na 10 spotkań które rozegrali przeciwko sobie 8 kończyło się wynikiem over 9.5 w 1 secie). Zarówno Serb jak i Francuz mogą zasiać sporo zamętu przy swoim serwisie (choć to Tsonga został 16 razie przełamany w tym turnieju a Djoko tylko 8). Jeśli już Jo-Wilfred gra z przeciwnikami z najwyższej półki (Nadal, Ferdek i Djoko ) to właśnie w 1 secie toczy się największa walka i do ostatniej chwili nie jest wiadome kto wygra.

Co do drugiego typu sądzę że ani jeden ani drugi nie wygra 3:0, Djoko pokazał chwilę słabości w poprzednim meczu z Seppim natomiast Tsonga jest po prostu za słaby aby rozłożyć na łopatki Novaka. Jeśli chodzi o turnieje Wilkiego Szlema to spotykali się podczas Austrailian Open 2 razy i raz na Wimbledonie za każdym razem musiały być rozgrywane conajmniej 4 gemy aby poznać zwycięzce. Taka sytuacja nie występuje tylko gdy grają ze sobą bo tak jak i Djoko gdy gra z Nadalem czy Federerem tak i Tsonga gdy z nimi gra, to obaj potrzebują więcej niż 3 setów aby skączyć pojedynek.

Bilans Czerwiec: ⛔4.13j :dfdrgdf:
Ostatnie 5 spotkań: ⛔⛔✅✅✅

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
7 i 8 czerwca 2012​

???? Stosur-Erani
▶ Stosur | 1.45 | Unibet
???? Kvitova-Scharapova
▶over 8.5 gema w 1 secie | 1.38 | Unibet
???? Djokovic-Federer
▶over 3.5 seta | 1.38 | Unibet
AKO: 2.76 Stawka:1j​

1.Stosur-Errani: W H2H obu pań wygrywa Samantha 5:0 co więcej Errani w tym czasie urwała jej tylko 1 gema. Można powiedzieć że Australijka ma patent na Włoszkę lecz trzeba pamiętać że każda seria kiedyś się kończy. Tak jak mogła się skączyć w meczu Federera z Del Potro tak i może tutaj. Ich ostatnie spotkanie odbyło się w Romie kilkaanaście dni temu, wygrała w 2 setach 6:3 7:5 Stosur, choć w 2 secie co chwilę sytuacja się zmieniałą i równie dobrze mogła go wygrać Włoszka. Podczas tego French Open lepiej według mnie spisuje się Stosur która jeszcze nie straciła seta, natomiast Errani już dwa razy musiała grać 3 setowe mecze, choć trzeba jej przyznać rywalki miała światowej klasy ( Kerber, Kuznetsowa i Ivanowicz).
Oglądałem jej spotkanie z Rosjanką i uważam że gdyby jej przeciwniczka miałą lepszą głowę i trochę więcej szczęścia to Errani już by w turnieju nie było.

2.Djokovic-Federer: Spotkanie gigantów, jedynym rozsądnym jak narazie dla mnie typem jest over setowy. Spotykali się ze sobą w 2011 podczas Wielkich szlemów i nigdy nie starczało 3 setów aby poznać zwycięzce. Oboje w poprzedniej rundzie stoczyli 5 setowe pojedynki w których moim zdaniem gorzej wypadł Federer. Stawiam na 3:1 dla Serba.

3.Kvitova-Scharapova: Dwie zawodniczki które darzę najmniejszą sympatią ze wszystkich pań z pierwszej 10 rankingu. Ten typ jest bardziej na czuja niż na analizę choć wiadomo jak to jest z overami gemowymi ( a tym bardziej u pań i tym bardziej gdy grają zawodniczki takiej klasy). Spotkały się w wtym roku między innymi w Stuttgarcie, wówczas wygrała Maria 6:4 7:6. Zdaję mi się że i tym razem zobaczymy wyrównany pojedynek. Kvitova w tym roku spotykając się na clayu z wymagającymi rywalkami zawsze w 1 secie toczyła zażarte pojedynki gdzie było co najmniej 9 gemów. W tym typie wszystko zależy od tego w jakiej formie w tym dniu będzie Sharapova.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik

⚽ Holandia-Dania
▶ gol gospodarzy |1.15 | Expekt
:nożna: Niemcy-Portugalia
▶ gol gospodarzy | 1.20 | Expekt
AKO:1.38 Stawka: 3/4j

1. Oba typy to peffki dla mnie na dzisiejszy wieczór. kursy nie powalają, ale mając takich zawodników w pomocy i ataków jakich mają drużyny Niemiec i Holandii można być pewien że coś ustrzelą.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
⚽ Hiszpania-Włochy
▶over 5.5 zmian | 1.55 | Expekt | 2/4j

1.Obie drużyny mają takie ławki rezerwowych że mało prawdopodobne aby była taka sytuacja że nie będzie 6 zmian. Korzystam tym bardziej że kurs wzrósł, po wcześniejszych meczach gdzie rzadko trenerzy wykorzystywali swoje limity na zmiany zawodników

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Od teraz będę grał ciągiem Fibonacciego, nie wiem jak długo bo zauważyłem że szybko mi się reczy nudzą i nie dokańczam systemów do końca. Zobaczymy jak będzie tym razem :-(

????Ward-Anderson | over 20.5 gema | 1.72 ✅
????Broady-Muler| Broady+5.5 gemów | 1.80 ⛔

Ako:3.10 Stawka:10 zl Bet 365
EDIT:⛔10ZŁ

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
????Raonic-Zhang | over 9.5 gema | 2.20 ⛔
????Karlovic-Lu H. | over9.5 gema | 1.57 ✅

Ako:3.45 Stawka: 10 zl Bet 365
EDIT:⛔10ZŁ

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
????Karlovic-Lu H. | over 9.5 | 1.57 ✅
????Darcis-Lopez | Lopez | 1.40 ✅
????Muler-Dimitrov | over 9.5 gema | 1.53 ✅
Ako:3.36 Stawka 20zl bet365
EDIT: ✅ 66.20ZŁ​

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
????Kubot-Kohlschraiber | over 9.5 gema | 1.61 ✅
????Anderson-Lopez | over 9.5 gema | 1.53 ✅
????Quarey-Benneteau | over 9.5 gema | 1.53 ⛔

Ako: 3.76 Stawka: 10zl Bet365
EDIT: ⛔10ZŁ​

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
⚽Włochy-Chorwacja | powyżej 5.5 zmian w meczu | 1.40
⚽Hiszpania-Irlandia | powyżej 5.5 zmian w meczu | 1.70
AKO: 2.38 Stawka: 10 zł Expekt
(I tu popełniłem błąd, zdawało mi się że kurs w meczu włoch jest przybliżony do 1.70. Jak się okazało tak nie było i AKO wyszło mi dużo niższe :/. Trudno zakład i tak będzie liczony jako poziom, w razie wygranej zsyk będzie bardzo mały )
EDIT: ✅23.80ZŁ

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
????Raonic-Federer | over 9.5 gema | 1.50 ✅
⚽Ukraina-Francja | Francja DNB | 1.44 ✅

AKO:2.16 Stawka:10zł Bet 365

(Cholerny Expekt nie wystawił oferty na over gemowy w meczu raonica tak więc zrobimy tak, zagram to co wyżej, jeśli oba typy wejdą za wygraną sumę pieniędzy postawie w Expekt zakład na over 5.5 zmian w meczu Szwecji z Anglikami. Wyjdzie nam tak jakby AKO 3.65 tylko że podzielone na 2 etapy)

⚽Szwecja-Anglia | over 5.5 zmian | 1.65 ⛔

AKO: 1.65 Stawka: 21.16zł Expekt

EDIT: ⛔10ZŁ​

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Spróbuje w tym poście ugrać po trochę na live i normalnie ako 3, o 12 zaczyna się mecz Youzhnego z Federerem, najprawdopodobniej zagram na live over 9.5 gema w ich meczu na Unibet
Edit: Jednak meczu Rogera nie ruszam

????Dimitrov-Nalbandian | over 9.5 gema | 1.55 ✅
⚽Rosja-Grecja | Grecja -5pkt wiecej pkt karnych | 1.72 ⛔

Ako:2.65 stawka 10zl expekt
EDIT; ⛔10ZŁ​

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
????Sela-Kubot | Kubot | 1.55 | ✅
AKO:1.55 Stawka:30zł Expekt ✅46.50zł

????Kohlschreiber-Soeda | Kohlschreiber | 1.20 ✅
????Quarrey-Roddick | over 9.5 gema | 1.52 ZWROT