bardzo podoba mi się Wasz temat. Z ciekawością go będę obserwował. Ja również wyznaję zasadę "lepiej mało wygrać, niż dużo stracić" też gram typy maksymalnie pewne, z niezbyt wysokim kursem, a za większą stawkę. Na dziś pomyślę under 1,5 do przerwy, w meczu Stoke - Newcastle.
Powodzenia!
Estudiantes-Racing Club over 0,5 gola kurs 1,13 godz.23.05wynik 0-0 63,62x1,13=71,89
Normalnie szok Racing Club ostatnie 3 mecze wyjazdowe0-0 ogólnie ostatnie 5 meczy ostatnich remisy i dalej drażą w remisach porostu szkoda słów................
Podsumowanie dnia wczorajszego:
Start dnia 250 euro
Kupony zagrane 3/0 (wygrane/przegrane)
Koniec dnia 267,74 euro Staram się po raz kolejny wytłumaczyć zasadę grania na giełdzie BETFAIR:
1.Stawki są w walucie EURO(czyli ponad 4 złote)
2.Czyli wygrywając około 10 euro na dużych kursach(wygrywa się ponad 40 zloty)
Odpowiadając na pytanie odnośnie zysków mogę powiedzieć jedno zaczynałem grę od 50 euro(ponad 200 zloty) oczywiście po drodze trafiają się straty ale oceniając całokształt na dzień dzisiejszy mam 267 euro(czyli około 1100 zloty) niech każdy sam sobie odpowie czy są zyski czy straty mam nadzieje ze teraz dla grających jest wszystko jasne....
Reims-Istres
Typ:1 gol lub wiecej
Kurs:1.10 Stawka:42 €Wynik:two:1
#20# 16:00
Cardiff-Crystal Palace
Kurs:1.05 Stawka:42 € Wynik:two:0 #21# 18:00
Lechia-Widzew
Kurs:1.12
Stawka:48 €(jezeli powyzsze kupony wejda) Wynik:zero:0
Niestety to co ugram zaraz strace,jakis pech przesladuje.Kolega skrzywił sie na ten typ Lechii,ale ja jednak nie odpuscilem i przegralem.Sadzilem ze w koncu sie przelamia i po 2 bezbramkowych meczach na wlasnym polu cos strzela..Polska liga to paranoja jakas.Liga argentynska,brazylijska oraz polska wypada z mojego repertuaru definitywnie.
Dlaczego, gdy podajesz typ to nie podajesz od razu stawki? Gdy tylko typ wejdzie, zapisujesz, że grałeś za ponad 100 jednostek, a gdy nie wchodzi, to grałeś za 'tylko'
kilkadziesiąt?