>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Groningen (3-0) Feyenoord 20.08.2006r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
VS

Kursy z BAW: 1 - 3,05 // X - 3,40 // 2 - 2,05

ANaliza: Jest to jak dla mnie najciekawsze spotkanie pierwszej kolejki. Groningen w zeszłym sezonie grał bardzo dobrze i w ostateczności zajął bardzo dobre 5 miejsce. Feyenoord zeszły sezon zagrał nieźle i zakończyli go na 3 pozycji. To będzie bardzo wyrównane spotkanie, i uważam, że prawdopodobnie padnie tutaj remis.

Ostatnie 5 spotkań rozegranych w Groningen:

26/2/2006 FC Groningen – Feyenoord 1-1
24/4/2005 FC Groningen – Feyenoord 0-2
2/11/2003 FC Groningen – Feyenoord 3-3
3/11/2002 FC Groningen – Feyenoord 0-2
10/2/2002 FC Groningen – Feyenoord 0-1

Mój typ: X
Typ ekspertów: 2
Bezpieczny typ: x2

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Faktycznie jest to najciekawszy pojedynek pierwszej kolejki, a wynik najmniej pewny. W zeszłym sezonie Groningen na Euroborg Stadion przegrało tylko jeden mecz. Nie zanotowali również poważniejszych osłabień kadrowych. Feyenoord natomiast kilka dni temu sprzedał do Liverpoolu swojego najlepszego napastnika Dirka Kujta. Mogą mieć duże problemy w pierwszych meczach ze skutecznością strzelecką, choć pewnie wariant bez Kujta był brany pod uwagę. Ale to nie koniec kłopotów Koemana. Salomon Kalou drugi co do skuteczności gracz zeszłego sezonu odszedł z klubu ( o ile dobrze znam angielski) i kontuzjowany jest Romeo Castelen. W sumie tych trzech zawodników strzeliło w zeszłym sezonie 46 bramek. Moim zdaniem jest duża szansa na to że to Groningen wygra ten mecz.

PROBABLE LINE-UPS
FC Groningen: Roorda; Matthijs, Sankoh, Kruiswijk, Van der Linden; Buijs, Lindgren, Levchenko, Lovré; Salmon, Nevland

Feyenoord: Timmer; Greene, Vlaar, Bahia, Drenthe; De Guzman, Bosschaart, Lucius; De Ceulaer, Van Hooijdonk, Huysegems

Mój typ: 1
Bezpieczny typ: 1X

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Tak jak grzegorz uważam, że to bardzo mocne Groningen wyjdzie zwycięsko z tego spotkania. Solidna drużyna gospodarzy jest w stanie walczyć z każdym klubem czołówki. Feyeenord już w zeszłym sezonie nie zachwycał na wyjazdach, zwycięstwa zapewiała im trójka graczy Dirk Kuyt (Liverpool), Salomon Kalou (Chelsea), Romeo Castelen (kontuzja). Huysegems to nie ta sama klasa co Kuyt i Kalou. Ja postawiłem na Groningen.

Mój typ: 1 ✅
Bezpieczny typ: 1x ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom