>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

GRECJA: Super League 08/09 i ligi niższe

Status
Zamknięty.
bakar 0

bakar

Użytkownik
1 kolejka - spotkania niedzielne
Aris - Levadiakos 1.43 3.71 7.23 31.08.2008 - 18:00
Zespoły spotkały się dwukrotnie w Salonikach i zawsze wygrywał Aris. W tym roku celuje wysoko i powinien sobie bez trudu poradzić. Mój typ: 1
Panionios - Xanthi 1.90 3.12 3.85 31.08.2008 - 18:00
Jak dla mnie no bet. Dwa zespoły, które celują w górne stany średnie. Trudno przewidzieć w jakiej są formie. W przeszłości w kratkę - raz Panionos w Atenach, ale zdarzało się wygywać i Xanthi.
Iraklis - Panserraikos 1.66 3.27 5.06 31.08.2008 - 18:00
Iraklis gra z beniaminkiem z którym nigdy do tej pory się nie spotkał. Zasadniczo powinien wygrać, ale beniaminkowie też potrafili sprawiać niespodzianki, jak w zeszłym sezonie Asteras.
Larissa - Thrasivoulos 1.59 3.34 5.58 31.08.2008 - 20:15
Larissa spotyka się z beniaminkiem. Grała z nim dwukrotnie w tym roku w Pucharze Grecji i oba mecze przegrała. Może jej nie leży ich styl gry. Więc jak dla mnie under 2,5 wart 1.7.
AEK - Panathinaikos 2.85 2.95 2.40 31.08.2008 - 20:15
Pierwsza koleja i od razu derby Aten. Solidniej pod względem składu prezentują się Wszechateńscy, ale w tym roku już dwukrotnie w takiej konstelacji był remis. I kolejka jeszcze bez ryzykowania - więc no bet.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
OFI Crete - Xanthi X2 1.50

ako: 1.50

Mecz 8 kolejki greckiej ekstraklasy. Ostatnia w tabeli druzyba OFI podejumje dobrze, a nawet bardzo dobrze spisujaca sie druzyne Skody Xhanti. Druzyna Rafala Grzelaka zajmuje po 7 kolejkach 4 miejsce z dorobkiem 4 pkt i strata jedynie 2 pkt do liderujacego Olympiakosu. W czterech wyjazdowychc meczach zgromadzili 8 pkt, wygrywajac 2 mecze i 2 zremisowali. Nie stracili zadnej bramki, strzelili 2. Mysle, ze w dzisiejszym meczu rowniez moga pokusic sie o zwyciestwo, OFI jeszcze na wlasnym boisku nie wygralo i nie sadze, zeby dzisiaj dali rade bedacym na fali pilkarzom Skody. Mysle, ze bedzie 0-0, lub 0-1.

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
vs

Faworytem w tym spotkaniu są oczywiście gospodarze i trudno spodziewać się dzisiaj innego wyniku niż ich pewne zwycięstwo. Olympiakos to dominator na własnym boisku. Wygrywają swoje wszystkie mecze od 19 sierpnia i to przeważnie dwoma bramkami. Trzeba też przyznać, że bardzo rzadko tracą również bramki. Ich dzisiejszy rywal nie jest jakiś zbyt wymagający, dlatego i o zwycięstwo powinno być bardzo łatwo. Na wyjazdach radzą sobie przeciętnie. Ważna jest tutaj również historia, w której Panionios wygląda jak &#39;&#39;dziecko we mgle&#39;&#39; Uważam ten typ za bardzo pewny, a jeśli komuś mało, to polecam również grać z handi lub, że goście nie strzelą. Na koniec jeszcze dodam, że Olympiakos w czwartek potwierdził swoją wysoką formę wygrywając z Benficą aż 5 : 1.
Typ : Olympiakos
Typ : Olympiakos (-1)
Typ : Panionios nie strzeli

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Panthrakikos – Aris Saloniki
Typ: 1X
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Spotkanie 15 kolejki Greckiej Super League w którym zmierzą się będący aktualnie na 11 pozycji w tabeli zespół Panthrakikos z 4 Arisem Saloniki. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 6 spotkań przed własną publicznością w których zdołali 3x wygrac 1x zremisowac a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 5 bramek a stracili 3 co daje nam bilans +2. Goście natomiast rozegrali do chwili obecnej 6 spotkań wyjazdowych w których udało im się 2x wygrac 1x zremisowac a 3x ponieśli porażkę strzelając przy tym 5 bramek a stracili 8 co daje nam bilans -3. Reasumując buki lekko faworyzują w tym meczu gości lecz w moim przekonaniu gospodarze nie stoją na straconej pozycji i na pewno tanio skóry nie sprzedadzą a niesieni dopingiem własnej publiczności może postarają tutaj o niespodziankę!

0:0 ✅

bakar 0

bakar

Użytkownik
Niedzielne mecze 15 kolejki ligi greckiej

Panthrakikos - Aris 2.88 2.90 2.41 21.12.2008 - 14:00

Najlepiej radzący sobie, jak do tej pory, beniaminek podejmuje Aris Saloniki, zajmujące 4 miejsce w lidze. Gospodarze u siebie przegrali tylko raz - z PAOK-iem, ale Aris ostatnio gra bardzo dobrze. Chyba najbardziej pewne under 3,5 - ale tylko 1.1.

Larissa - Levadiakos 1.60 3.33 5.57 21.12.2008 - 15:45

10 zespół ligi podejmuje 12. Larissa tradycyjnie często remisuje, ale goście przegrywają na wyjazdach prawie wszystkie mecze. Dlatego mój typ: 1.

AEK - Ergotelis 1.29 4.54 9.21 21.12.2008 - 15:45

AEK w tym sezonie tragicznie - 9 remisów i dopiero 6 miejsce. Do liderującego Olympiakosu traci już 12 pkt i chyba o walce o mistrzostwo może już zapomnieć. Ergotelis na niespodziewanie wysokim 8 miejscu. Jednakże AEK jesli chce włączyć sie do walki o wysokie miejsce w lidze musi zacząć wygrywać - dwa tygodnie temu wygrał z Panthraikkosem i dziś także stawiam na ich zwycięstwo.

Olympiakos - Thrasivoulos 1.10 7.11 15.45 21.12.2008 - 18:00

Lider podejmuje ostatni zespół ligi. W takich meczach zdarzają się niespodzianki, ale myślę, że Olympiakos będzie chciał utrwalić swoją dominację w lidze. Pytanie jest raczej o rozmiar zwycięstwa, choć pamiętać trzeba, że zawodnicy z Pireusu są po występie w pucharze UEFA. Mój typ: 1, do spróbowania -1 za 1.5.

OFI Crete - Panathinaikos 6.10 3.71 1.48 21.12.2008 - 18:00

14 zespół ligi podejmuje 3. OFi jeszcze na swoim stadionie nie wygrał, a Pana w ostatnich wyjazdach zwycięstwa lub remisy. Moje typy: x2 ale jest tylko za 1.1, a ponadto under 4.5 jest za 1.15.

meteoryt 0

meteoryt

Użytkownik
Spotkanie: Asteras Tripolis - Olympiakos Piraeus
Typ: 2
Kurs: 1,75
Buk: Bet365

Analizka:
Lider tabeli Olympiakos (w 15 kolejkach 1 porażka,bramki 27:6) bedzie gościł w Tripolis (miejsce 13, w sezonie 2 zwyciestwa, bramki 13:17). Forma Olympiakos - WDWWW, Asteras - LWDDD.
Goscie wypracowali ciezko przewage w lidze nad PAOK i Panatkami i po dwutygodniowej przerwie powinni wywalczyc ponownie komplet punktów. Gospodarze po porażce 3-0 z Panionios Athens są w cienkich humorach i tylko jedno miejsce nad kreską
Po takim kursie myslę że naprawdę warto.

adizg 6

adizg

Użytkownik
Spotkanie: Levadiakos - Aris
Typ: 1
Kurs: 2,65
Buk: Expekt
Analiza: W ramach 16. kolejki Greckiej Super League zmierzą się kolejno: dwunasta drużyna w tabeli z drużyną, która zajmuje piątą lokatę. Ten typ może troche dziwić, ale jak każdy dobry typer wie - nie sugerujmy się tabelą Levadiakos to bowiem zespół swojego boiska, jeśli brać pod uwagę tabelę tylko pod względem meczów na własnym boisku to gospodarze zajmują wysoką szóstą pozycje. Do tej pory wygrali 4 mecze i 3 zremisowali, nie przegrywając ani razu. Aris na wyjazdach radzi sobie bardzo przeciętnie, 2 zwycięstwa, 2 remisy i 3 porażki. Warto wspomnieć ze gospodarze na własnym boisku zremisowali z AEK Ateny. Myślę, że Levadiakos pokona Aris, dla ostrożniejszych polecam typ na under 2,5 lub na 1x
✅✅✅

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Spotkanie: Panserraikos - Iraklis FC (1 połowa)
Typ: X
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj o 14 odbędzie się spotkanie greckiej ekstraklasy pomiędzy 15 ekipą w lidze (Panserraikos) i zajmującym 11 miejsce Iraklisem Saloniki...Spotkanie zapowiada się ciekawie, forma z ostatnich trzech meczy przemawia zdecydowanie za ekipą gości:
20/12-08 Super League Iraklis Saloniki vs. Xanthi Skoda 1:0&lt;/SPAN&gt; 13/12-08 Super League Asteras Tripolis vs. Iraklis Saloniki 1:2&lt;/SPAN&gt; 07/12-08 Super League Iraklis Saloniki vs. Thrasivoulos Fylis 1:1&lt;/SPAN&gt;
Jak widzimy 2 win i 1 remis świadczą o tym iż Iraklis wraca do formy, gospodarze radzą sobie słabiej:
20/12-08 Super League Panserraikos vs. PAOK Thessaloniki 1:1&lt;/SPAN&gt; 14/12-08 Super League Panathinaikos Athens vs. Panserraikos 3:0&lt;/SPAN&gt; 06/12-08 Super League Panserraikos vs. Ergotelis Chania 0:2&lt;/SPAN&gt;
Remis z PAOK na pewno dobrze świadczy o tej ekipie...ale poprzednie porażki juz niestety nie...dlaczego więc remis ?
Spotkanie to wydaje mi się, że będzie miało podobny przebieg jak mecz Panserraikos - PAOK...dla mnie Iraklis ma podobny potencjał lecz niestety fatalna jesień spowodowała, że ta ekipa teraz musi walczyć aby być w pierwszej ósemce...ekipa gospodarzy to beniaminek który moim zdaniem spadnie z ligi...mecz ważny dla obu ekip...atut własnej murawy przemawia za gospodarzami...forma i skład za Iraklisem...jak będzie zobaczymy...ja na spokojnie typuję tutaj remis do przerwy bowiem wydaje mi się, że pierwsze 45 minut przebiegnie pod dyktando walki w środkowej strefie i na pewno obie ekipy zagrają aseuracyjnie aby nie stracić jakiegoś głupiego gola który może tutaj mieć decydujące znaczenie...stawiam na remis do przerwy...typ jak i kurs ciekawe :wink:

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Panseraikos - Iraklis FC (Ile goli padnie w 1. połowie?) Przełożone ✅
Typ: Mniej niż 0.5
Kurs: 2.30
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 14.00 w Serres rozpocznie się przełożone z wczoraj spotkanie 16. kolejki greckiej Super League, w którym miejscowy Panseraikos podejmować będzie drużynę Iraklisu Saloniki.
Gospodarze pod wodzą nowego trenera - Belga Hugo Broosa (zdobywał mistrzostwa z Club Brugge i Anderlechtem) postarają się dziś osiągnąć dobry wynik, by poprawić swoją nieciekawą sytuację i wygrzebać się z dna ligowej tabeli. Ale, czy stać ekipę beniaminka na pokonanie silniejszego Iraklisu?
Pierwsze starcie pomiędzy tymi dryżnami w obecnym sezonie (31 sierpnia) rozgrywane w Salonikach zakończyło się niespodziewanym zwycięstwem Panseraikosu 2:1. Teraz Kowalewski i spółka postarają się zrewanżować piłkarzom z Serres za tamtą porażkę.
A mają ku temu spore szanse, gdyż ich forma wyraźnie zwyszkuje (ostatnie 3 ligowe spotkania to 2 zwycięstwa i remis), czego nie można powiedzieć o drużynie beniaminka, który w 10 ostatnich meczach zanotował 4 remisy i 6 porażek!
Moim zdaniem, gospodarze od pierwszych minut nastawią się na odpieranie ataków Saloniczan i liczyć będą na przypadkową bramkę z kontrataku. Zapowiada się zacięte spotkanie i, moim zdaniem, bezbramkowy remis do przerwy.

Ostatnie spotkania Panseraikosu:
20.12.2008 Panseraikos - PAOK 1:1
14.12.2008 Panathinaikos - Panseraikos 3:0
06.12.2008 Panseraikos - Ergotelis 0:2
30.11.2008 Aris - Panseraikos 2:0
22.11.2008 Panseraikos - Panthrakikos 1:2

Ostatnie spotkania Iraklisu:
20.12.2008 Iraklis - Xanthi 1:0
13.12.2008 Asteras - Iraklis 1:2
07.12.2008 Iraklis - Thrasyvoulos 1:1
29.11.2008 Larisa - Iraklis 2:0
22.11.2008 Iraklis - Olympiakos 0:3

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

▶Spotkanie: ⚽ AEK - Olympiakos✅
▶Typ: Under 2,5
▶Kurs: 1.55
▶Buk: BAH
Liga Grecka słynie z underowości. Swoje uzasadnienie powinno znaleść potwierdzenie w meczu AEKU Ateny z Olimpiacosem Pireus. Olimpiacos na wyjeździe ma zdobytych tylko 7 bramek w 8 meczach to dla przykładu ostatni w tabeli Panserraikos na wyjazdach strzelił 6 bramek. To tylko potwierdza fakt iż Olimpiacos na wyjazdach nie gra najlepiej bo 4Z 3R i 1P nie robią wrażenia. Goście również na wjazdach tracą mało bramek bo stracili ich tylko dwie. Gospodarze naatomiast nie zaznali jeszcze porazki i stracili tylko 5 bramek co jest jednym z lepszych wynikiem. Strzelili ich sporo bo 14 ale myślę że z taką drużyną jak Olimpiacos zdobywanie bramek już nie będzie takie łatwe. Tak więc dobra gra na własnym stadionie gospodarzy oraz nie zbyt dobra gra w ofensywie w meczach wyjazdowych Olimpiacosu powinny utwierdzić w tym meczu under. Myślę że nawet bezbramkowy remis zadowoli obydwa zespoły.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
VS

⚽ Larissa - AEK Under 2,5 1,50 ✅ 1:1
▶ Bet365
Na pewno nie będzie to żadne odkrycie jak powiem że Grecka Super League jest ligą bardzo underową. W tym sezonie już 65% meczów kończyło się małą ilością bramek. Typ wydaję się jeszcze bardziej prawdopodobny wtedy gdy spojrzymy na to kto dziś zagra. Dziś spotyka się jak by nie było czołówka ligi. Bo na pewno 4 i 6 miejsce można uznać za jedne z czołowych. Po 5 kolejkach w tym roku Larissa zanotowała 2 overy ale były to overy 2:1.AEK natomiast aby raz zanotował over i również były to 3 bramki tyle że tylko w stosunku 3:0 i to u siebie. Po za tym w pozostałych tegorocznych meczach AEKu padała 1 albo 0 bramek. AEK na wyjazdach gra jak by nie było słabo. Chyba bardzo spodobało im się remisowanie bo z 10 meczów aż 8 remisowali i po 1 wygrali i przegrali. Większość tych wyjazdowych remisów AEKU kończyło się underowym remisem. Obydwie drużyny spotykały się ze sobą już 3 razy i za każdym razem po wyrównanej grze padał wynik 1:0. Mam nadzieję że tym razem będzie podobie ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Levadiakos - PAOK Saloniki
Levadiakos ostatnimi czasy radzi sobie dużo słabiej niż w pierwszej fazie sezonu, ale poza spotkaniem z Panathinaikosem przegranym niedawno 1:2 tak na dobrą sprawę na własnym stadionie stracił ledwie 1 bramkę ! PAOK na wyjazdach ofensywnej piłki nie gra, w zwiazku z czym mozemy spodziewac sie wybitnie underowego spotkania.
Mój typ: under 2,5 - 1,45 w Expekt

yayo 165

yayo

Użytkownik
Data: 22.02.2009, godz. 13.15
Zdarzenie: Volos- Diagoras Rodou
Dyscyplina: piłka nożna
Typ: x/x
Kurs: 5.00
Buk: Centrebet
Uzasadnienie:
Spotkanie w ramach rozgrywek drugiej ligi greckiej. O. Volos podejmuje na własnym obekcie Diagoras Rodou. Oba zespoły maja zbliżone miejsca w tabeli ligowej Diagoras Rodou jest 8, natomiast rywal plasuje sie oczko wyżej. Ostatnie dziesieć spotkań lepiej w wykonaniu gości: 4,4,2. O. Volos może poszczycić się bilansem: 2,6,2. Volos jeszcze nie przegrał przed własną publicznością : 6,5,0. Goście natomiast w spotkaniach wyjazdowych bardzo czesto remisują: 1,6,4. Volos zremisował 5 meczy z rzędu, więc jeszcze jeden nie zaszkodzi. Typ prawdopodobny a kurs zachęcający.

xael 83

xael

Użytkownik
Spotkanie: Asteras Tripolis - AEK Athens
Typ: X/X
Kurs: 5,0
Bukmacher : B-A-H
Analiza:
Dziś o godzinie 18:00 dojdzie do walki pomiedzy A.Tripolis a AEK Athens. Jest to spotkanie drużyn które w lidze mają najwięcej remisów. Z czego na 11 meczy AEK&#39;a na wyjazdach 9 razy dzielili się pktami. Asteris , kiedy wygra 1 lub 2 mecze , nastepny przewaznie remisuję. Jeżeli chodzi o gości to jest to ich najgorszy sezon jaki rozgrywaja. Od 2004 roku przez te 5 lat kończyli lige w pierwszej trójke ,i w tym sezonie napewno tak nie będzie, często tracą punkty przez te remisy. Jeżeli chodzi o Asteras to też potrzbują pktów , ale wg mnie 1 pkt ich jak najbardziej zadowoli. Obie drużyny będą się dzielnie bronic i padnie remis w połowie jak i w całym meczu.

bombelkszo 49

bombelkszo

Użytkownik
Ergotelis - Olympiakos
1X
2.02
bwin

Olympiakos po środowej kompromitacji u siebie w pucharze UEFA jedzie do Ergotelis. Goście do tego spotkania podejdą &quot;lajtowo&quot;. Dla Olympiakosu ptriorytetem na chwile obecną jest Puchar UEFA. W klubie panuje pełna mobilizacja na środowy rewanż z zespołem Saint-Etienne, który muszą wygrać aby myśleć o dalszych rundach pucharu UEFA. 1X w tym spotkaniu nie będzie dla mnie żadnym zaskoczeniem. Polecam

yayo 165

yayo

Użytkownik
Data: 23.02.2009, godz. 17.00
Zdarzenie: Ionikos - Kallithea
Dyscyplina: piłka nożna
Typ: 1
Kurs: 4.00
Buk: DOXXbet
Uzasadnienie:
4 w tabeli ligowej Ionikos podejmuje na własnym obiekcie 15 Kallithea. Między dróżynami jest 14 punktów różnicy. Ostatnie dziesieć spotkań lepiej w wykonaniu dzisiejszego gospodarza. Na własnym terenie Ionikos spisuje sie bardzo dobrze - tylko jedno spotkanie przegrane(6,3,1). Kallithea natomiast na wyjazdach gra słabiutko - tylko jeden mecz wygrany(1,3,6). Ostatnie spotkanie między tymi drużynami zakończyło się zwyciestwem 0:2 Ionikosu. Na 11 ostatnich spotkań Ionikos wygrał 6, a ich dzisiejszy rywal zaledwie jedno. Myślę, że gospodarz nie powinien mieć dzisiaj problemów ze zdobyciem 3 pkt.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie:Ionikos v Kallithea
Typ: Do przerwy/koniec meczu 1/1
Kurs:3.00
Buk: bet365
Analiza ???? zisiaj Ionikos (5 miejsce w drugiej lidze greckiej) , będzie podejmować Kallithea (15 miejsce w drugiej lidze greckiej), nie wiem z kąd taki duży kurs u niektórych bukmacherów na Ionikos (Betway 3.90 , Bwin 3.45)
Wiadomo , że Ionikos od 5 meczy gra w kratkę (3 przegrane i 2 remisy) , myślę , że dzisiaj jest mecz w którym Ionikos się przełamie w końcu raja z 15 drużyną ligi. Kallithea jest w troszke lepszej sytuacji biorąc pod uwage ostanie 5 meczy (3 remisy i 2 porażki) , za to jak wielka porażka wchodzi w ten skład 8:1 z Giannina. Ionikos może powalczyć jeszcze o wejście do 1 ligi greckiej , ale to spotkanie musi wygrać a wiemy , że jest w stanie. ????
Kallithea broni się przed spadkiem w każdej chwili może spaść w tą strefę, mecz o cenne punkty. jednak zwycięsko z niego wyjdzie IONIKOS.

K 9

kamilogks

Użytkownik
Spotkanie:pAS Gianinna-Ionikos Nikea
Typ: PAS Gianinna
Kurs:1,50
Bukmacher: unibet
Analiza: Zdecydowałem się właśnie na to spotkanie gdyż zaimponował mi bilans Gianinny grającej na własnym terenie:
*Po pierwsze ostanie 10 meczy z rzędy wygrane na własnym terenie w tym aż 5 handicapów.
*Po drugie Ionikos nie jest potęgą 2 ligi Greckiej i na wyjazdach bardzo rzadko wygrywa a taka drużyna jak Gianinna to chyba za wysokie progi jak dla nich.
*I po trzecie co mnie bardzo zaskoczyło Gianinna na 50 ostatnich spotkań na własnym terenie to bilans 3 remisy 4 porażki(2 w pucharze) i aż 43 zwycięstwa!!!!;O Pierwszy raz widzę tak mocny u siebie zespół i myślę że dzisiaj gładko ogra Ionikos.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Kastoria – Ethnikos Pireus
Typ: 1X
Kurs: 2.28
Bukmacher: BWIN

Analiza:

Spotkanie 25 kolejki Greckiej B Ethniki w zmierzą się będący aktualnie na 18 i zrazem ostatniej pozycji w tabeli zespół Kastorii z 12 Ethnikos Pireus. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 12 spotkań przed własną publicznością w których zdołali 1x wygrać zremisowali 5x a 6x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 16 bramek a stracili 25. Goście natomiast rozegrali do chwili obecnej 12 spotkań wyjazdowych w których udało im się 1x wygrać 7x zremisowali a 4x ponieśli porażkę strzelając przy tym 16 bramek a stracili 17. Gospodarze tego spotkania coraz bardziej zbliżają się ku spadkowi do III ligi dlatego jeśli chcą jeszcze myśleć o pozostaniu w II lidze muszą zacząć zdobywać punkty. Reasumując myślę, że kurs 2.28 na 1X jaki znaleźć możemy na BWIN jest warty zaryzykowania.

1:1 ✅

J 122

jankos

Użytkownik
Spotkanie: Levadiakos - Panionios (połowa/wynik końcowy)
Typ: x/x
Kurs: 4,30
bukmacher: bet-at-home
Analiza: Wybrałem mecz dwóch drużyn z dolnej części tabeli Greckiej Superligi z kilku powodów. A mianowicie: oba zespoły zajmują odpowiednio 11. i 13. miejsce. Oby dwie drużyny dzieli tylko 1. punkt, więc Levadiakos, jak i Panionios będą grać dzisiaj ostrożnie. Kolejnym argumentem przemawiającym za remisem, jest to że po raz ostatni Panionios strzelił tyle bramek co przeciwnik w jednym meczu 14. lutego, a Levadiakos... 30. listopada 2008 roku ! ! ! !
Podsumowując: dwie drużyny o podobnych umiejętnościach oraz zbliżonym miejsce w tabeli, a na dodatek bez remisu od bardzo dawna. Myślę, że podział punktów dzisiaj jest bardzo prawdopodobny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom