>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grecja - Polska[29 marca 2011r] - mecz towarzyski

Status
Zamknięty.
G 72

gwiazda2010

Użytkownik
To ja się zapytam bardziej zaawansowanych.
Co robił na boisku Sławek Peszko???
Kto z jego pozycji jest obecnie kontuzjowany???
Czy ten zawodnik będzie jeszcze powołany do reprezentacji???
Czemu zawodnik uznawany za najgorszy transfer Bundesligi ubiera Polski trykot???
Jak myślicie cze nervosol to dobry środek dla Sławka do spożycia przed każdym meczem tak klubowym jak reprezentacyjnym????
stał
nie
tak bo to wielki talent uznany przez dyzme
Dyzma wie lepiej tak gra zawodnik nawet jak grzeje ławe w klubie
Myśle że piwo lepsze
Z tego co zauważyłem to dyzma zamienia się w grześka lato . Dziwne że jego postulaty na początku mają się nijak do teraźniejszości ... nie bedzie naturalizowania dziwne ze jest . Pijacy nie beda grac dziwne bo graja . Bedziemy grac ofensywnie jakos tego nie widac . Zawodnicy nie grajacy w klubach nie beda grac .Czyli patrząc na pierwszy skład to 8 gra w klubach nie licze dudki zapchaj dziury , obraniaka ławkowicza czy polskiego torresa .

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Czemu zawodnik uznawany za najgorszy transfer Bundesligi ubiera Polski trykot???

Tego bym akurat nie powiedział. Co do samego meczu wydawało mi się, że z każdą minutą Polacy grali gorzej, zdecydowanie słabszą grę pokazali w drugiej połowie. W pierwszej części było kilka dobrych akcji skrzydłami i wydawało się, że to &quot;biało-czerwoni&quot; dominują. Natomiast jeśli chodzi o 2 polowe, to ciężko coś więcej powiedzieć, na pewno szkoda szansy Lewandowskiego, który to nie ma co ukrywać powinien strzelić gola. Jakoś mam wrażenie, iż to Grecy byli bliżej zwycięstwa mieli więcej klarowniejszych okazji.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ten transfer został uznany za najgorszy ? Ja czytałem tylko tyle, że po jednym z meczów, Peszko został tak okrzyknięty, ale tylko przez tą niemiecką gazetę, co pisze równie podobne bzdury. Większość meczów grał jednak na znacznie lepszym poziomie, co powinno już zaowocować, bo trener zastanawia się nad zaproponowaniem kontraktu temu zawodnikowi. Nie mam na celu bronienia naszego reprezentanta, bo rzeczywiście nie grał najlepiej, jednak teraz chyba jest za wcześnie na okrzyknięcie tego transferu najgorszym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom