>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grecja 2010/2011

Status
Zamknięty.
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Ao Nea Kavala - Skoda Xanthi FC
Wynik: 1:1 ⛔
Typ: Kavala
Kurs:
1,70

bet-at-home
Dzisiaj o godzinie osiemnastej na stadionie Stadio Kavalas Anthi Karagianni miejscowa Kavala spotka się z Skoda Xanthi. Ja jestem w tym meczu zdecydowany postawić na gospodarzy. Zajmują oni obecnie siódme miejsce w tabeli. Wygrali oni na swoim obiekcie siedem z czternastu spotkań a przegrali tylko cztery spotkania. Więc u siebie grać potrafią. Ich dzisiejszy rywal w tabeli jest na dziewiątym miejscu z trzydziestoma pięcioma punktami. Na wyjazdach gra bardzo słabo, wygrali ledwie trzy spotkania. Po za tym ekipa s Xanthi będzie znacznie osłabiona w tym spotkaniu. Nie zagrają Michała Gkspourningk, Michael Zaropoulou, Kim Tzagki, Dimitris, Komesidi, Spyros Vallas, George Boategk, Bug Mougkourel, Diego Quintana, Teo i Dimitris Vasilakakis Swann. Zatem są to znaczne osłabienia. To potwierdza mój typ.

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League - Play Offs
Spotkanie: Olympiakos Volos - PAOK Saloniki
Typ: Olympiakos Volos Handicap +0,5
Kurs: 1,68
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Dzisiaj o 18:30 rozpocznie się mecz fazy Play Off greckiej Super League pomiędzy Olympiakos Volos a PAOK Saloniki. Gospodarze to rewelacyjny beniaminek, który w sezonie zasadniczym zajął 5 miejsce w tabeli, dzięki czemu bierze udział w fazie Play Off. Olympiakos w fazie zasadniczej dwukrotnie pokonał Panathinaikos Ateny (1:0 na wyjeździe i 3:2 u siebie) oraz AEK Ateny (3:1 u siebie i 4:0 na wyjeździe), a więc wysoka pozycja w tabeli nie była dziełem przypadku. Niestety, w meczu u siebie z dzisiejszym rywalem piłkarze Volos zostali upokorzeni, przegrywając wysoko 0:3. Mają więc okazję do rewanżu. W pierwszym spotkaniu fazy Play Off przegrali 0:1 z AEK w Atenach, co z pewnością podrażniło ich ambicje. Zresztą awans do tej fazy jest dla nich sporym sukcesem, dlatego też mogą grać na luzie. Goście od lat pozostają w cieniu greckiej &quot;Wielkiej Trójki&quot; (tzn. Olympiakosu Pireus, Panathinaikosu i wspomnianego AEK), więc z pewnością zagrają pod większą presją. W moim przekonaniu jednak dziś nie zdobędą kompletu punktów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom