Dawno temu grałem w STS ale zamknęli w mojej miejscowości. Ostatnio znalazłem w necie różnych bukmacherów z dobrymi bonusami. Zacząłem grać, na dwóch stronach, przelewy zrobiłem że swojego konta i wygrałem może z 200zl. Teraz doczytałem, że przez to mogą być problemy z prawem, urzędem skarbowym itd.
Mysle, że nie za taką kwotę ale chce teraz się upewnić.
Nie chce zaczynać wojny i sprzeczek tylko dowiedzieć czy rzeczywiście jest szans że można mieć problemy. Jeżeli tak to wolę od czasu do czasu zagrać na fortunie z podatkiem lub na Forbet, nie mają podatku ale są legalnie ponoć.
Skrille itd odpadają, po prosty jak w miesiącu wygram 300zl nie chce się w to bawić i ryzykować na zagranicznych bukach. Jeżeli wogole takie ryzyko jest a w fortunie nie ma.
Mysle, że nie za taką kwotę ale chce teraz się upewnić.
Nie chce zaczynać wojny i sprzeczek tylko dowiedzieć czy rzeczywiście jest szans że można mieć problemy. Jeżeli tak to wolę od czasu do czasu zagrać na fortunie z podatkiem lub na Forbet, nie mają podatku ale są legalnie ponoć.
Skrille itd odpadają, po prosty jak w miesiącu wygram 300zl nie chce się w to bawić i ryzykować na zagranicznych bukach. Jeżeli wogole takie ryzyko jest a w fortunie nie ma.