>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie u zagranicznych bukmacherów

R 35

rustin

Użytkownik
Dawno temu grałem w STS ale zamknęli w mojej miejscowości. Ostatnio znalazłem w necie różnych bukmacherów z dobrymi bonusami. Zacząłem grać, na dwóch stronach, przelewy zrobiłem że swojego konta i wygrałem może z 200zl. Teraz doczytałem, że przez to mogą być problemy z prawem, urzędem skarbowym itd.
Mysle, że nie za taką kwotę ale chce teraz się upewnić.
Nie chce zaczynać wojny i sprzeczek tylko dowiedzieć czy rzeczywiście jest szans że można mieć problemy. Jeżeli tak to wolę od czasu do czasu zagrać na fortunie z podatkiem lub na Forbet, nie mają podatku ale są legalnie ponoć.
Skrille itd odpadają, po prosty jak w miesiącu wygram 300zl nie chce się w to bawić i ryzykować na zagranicznych bukach. Jeżeli wogole takie ryzyko jest a w fortunie nie ma.

R 35

rustin

Użytkownik
Dzięki.
Same linki to nie wszystko. Czy jest rzeczywiście taka szansa? Kogoś się czepiaja? Znacie, słyszeliście?

Otrzymane punkty reputacji: +16
D 4,7K

davidian

Użytkownik
W prasie co jakiś czas info że niby coś tam robią ale imho czepiają się tych którzy trzepią gruby trzos. Po drugie była jakaś afera z jednym bukiem że wyciekła lista grających z Polski. Zawsze można spróbować grać na forbecie bo oni podatek biorą na chwilę obecną na siebie

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
na szybko porównanie STS i Forbeta
mecz w Australii teraz:
rzuty rożne over 11,5 w STS 1,85 w forbecie też 1,85
over 3,5 gola w STS 2,15 w forbecie też 2,15
ogólnie tak samo, a w sts trzeba jeszcze 12% oddać
o czym my mówimy ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
na szybko porównanie STS i Forbeta
w sts trzeba jeszcze 12% oddać
o czym my mówimy ????
Pierwszy z brzegu mecz i kursy na rynku CS ( dokładnych wyników )
Tottenham Hotspur - WBA
STS z 12% podatkiem:
1-0 @7*0.88=6.16
2-0 @7*0.88=6.16
2-1 @9*0.88=7.92
forBet bez podatku:
1-0 @6
2-0 @5.5
2-1 @7.75
Faktycznie, o czym my mówimy ????

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Pierwszy z brzegu mecz i kursy na rynku CS ( dokładnych wyników )
Tottenham Hotspur - WBA

STS z 12% podatkiem:
1-0 @7*0.88=6.16
2-0 @7*0.88=6.16
2-1 @9*0.88=7.92

forBet bez podatku:
1-0 @6
2-0 @5.5
2-1 @7.75

Faktycznie, o czym my mówimy ????
No tak, ale kto Ci zagra na dokładny wynik większą stawką? Wyższe kursy na popularnych zakładów typu rożne, czy bramki bardziej przekonują, niż DW, które może zagrałem parę w ostatnim roku i to góra za 10zł dla zabawy albo za 2zł jakiś kosmiczny wynik, bo &quot;miałem sen&quot; ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
No tak, ale kto Ci zagra na dokładny wynik większą stawką?
W tym wątku forum https://forum.bukmacherskie.com/f18/systemy-rozkladowe-na-ilosc-wynikow-1x2-oraz-dw-46471-2.html oraz dość szeroko w necie, zamieściłem kilkanaście systemów gry opartych właśnie o dokładne wyniki i dla tych którzy je stosują ma to znaczenie fundamentalnie istotne*, z czego w zakresie kursów a więc AKO będzie wynikał finalnie w tych metodach trafiony określony ilościowy układ rozkładu trafionych CS (podlegający permutacji w tam podanych schematach gry) - bowiem to właśnie AKO decyduje przecież o wysokości stawek a zatem sumie poniesionych kosztów w oczekiwaniu na wejście granego układu.
* I tak AKO z 4 CS w STS z kursami po @7 i przy 12% podatku to wygrana 7^4=2401*0.88=2112.88
w forbet z 4 CS z tych samych wyników, ale z ich kursami po @6 bez podatku to wygrana 6^4=1296

Do góry Bottom