>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie progresją na over 0,5

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Witam wszystkich! Co myślicie na granie over 0,5 bramki w I połowie meczu przy około 20 minucie kiedy to kurs jest 2.00 bądź więcej na to zdarzenie. Grać progresją czyli np 10zł. w jednym meczu a jak nie wejdzie to w innym za 20zł przy jak już w/w 20 minucie. Ktoś próbował tak grać? Jakieś pomysły do tego albo opinie?

L 18

liczba

Użytkownik
Każda progresja prowadzi koniec końców do bankructwa. Progresję to chyba wymyśliły firmy bukmacherskie by jeszcze bardziej skubać graczy. Jeśli ktoś ma dużo pieniędzy to może i udałoby mu się ustawić grę na wiele stopni, ale niesie to za sobą zbyt duże ryzyko wtopy przy stosunkowo niedużym zarobku.

mizeriowy 112

mizeriowy

Użytkownik
Nieprawda, są ludzie, którzy z powodzeniem grają różnymi odmianami progresji, niekonieczne na tym forum, warto poszukać. Tak w ogóle to każdy sposób u przeciętnego typera prowadzi do bankructwa, nieliczni osiągają długoterminowy zysk.

K 102

kristo45

Użytkownik
Nieprawda, są ludzie, którzy z powodzeniem grają różnymi odmianami progresji, niekonieczne na tym forum, warto poszukać. Tak w ogóle to każdy sposób u przeciętnego typera prowadzi do bankructwa, nieliczni osiągają długoterminowy zysk.
To ja mam jakieś szczęście chyba znać tych nielicznych w dodatku grających progresją. Mam nadzieję że do nich dołączę niebawem. Ważne to nie sugerować się tym co piszą inni i robić swoje.

Do góry Bottom