>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie poza Polską a bezpośrednie wypłaty na polskie konto

J 159

jonaszdt

Użytkownik
Ja rozumiem to tak, że trzeba zgłaszać w zeznaniu podatkowym dochody z gry u buków za granicą a maksymalna możliwa kara za ich utajnienie wynosi 16128zł:
&quot;W tym wypadku grzywna wymierzona za przestępstwo skarbowe może wynosić minimalnie 560 złotych (10 stawek po 56 zł) maksymalnie zaś 16128 złotych (720 stawek pomnożone przez 22400 zł).&quot;

C 445

cristovao

Użytkownik
Ja rozumiem to tak, że trzeba zgłaszać w zeznaniu podatkowym dochody z gry u buków za granicą a maksymalna możliwa kara za ich utajnienie wynosi 16128zł:
po warunkiem, że nie zgłosisz tego już w UK
wnioski nasuwają mi się takie, albo zgłaszamy to w UK albo w PL i nic nie mogą Nam zarzucić ponieważ nie złamano tutaj głównego punktu (gościa programu) - udział w zakładzie wzajemnym/gra w pokera z terytorium PL

J 159

jonaszdt

Użytkownik
Tak też mi się wydawało, że to nie jest 16128 tylko kilka zer więcej.
Wniosek taki, że nie można się przyznawać w ogóle.
Nie są w stanie udowodnić miejsca zawierania zakładu, ale mimo to mogą nałożyć ogromne kary.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
rozumiem ze osoba bezrobotna w kraju niczego zglaszac nie musi i moze sobie wygrywac i miliony poza granicami bez potrzeby zglaszania tego ?
A kiedy trzeba skladac zeznanie podatkowe w PL? Jesli nie bylo dochodu w PL to nie, ale jesli byl choc 1 zl to trzeba

Poza tym kary sa za nie zlozenie zeznania, a nie unikanie podatku w tym przypadku, bo i tak sie nie nalezy wiec bolszewicy moga jedynie nalozyc kare za niezlozenie zeznania, ktora ma sie nijak do dochodow albo jest symboliczna

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
A ja mam troche inne pytanie. Czy jest możliwość grania na dajmy to włoskiej stronie bwin, która jest tam legalnie ? czy moge jako polak sie tam zarejestrować czy tylko włosi mogą korzystać z tej stronki? Chodzi mi o hipotetyczną sytuacje , buki się wkońcu wycofują z polski i co dalej? jest jakaś możliwość gry przez internet za granicą legalnie? tzn móglym się wyprowadzić do UK i grać u nich legalnie?

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Oczywiscie ze mozesz grac na wloskiej stronie bedac u Wlochow, tam chyba tylko taka jest dostepna.
Nie wiem czy zarejestrujesz sie z Polski, to jest strona dla ludzi bedachcyh na terenie Wloch, poza tym tam sa kursy chyba &#39;zydowskie&#39; bo uwzgledniaja podatek czyli mniejsze? Wiec lepiej zalozyc sobie skonto na &#39;swiatowej&#39;
Wyprowadzic sie zawsze mozna, ale nie lepiej zorganizowac sie i dac kopniaka wladzy ktora zarzyna ten kraj?
Ja mieszkam w UK i uwierz problemem sa typy a nie jakis sztuczne ograniczenia. Podaj mi typy wygrywajace, a pieniedzmi bedziemy sie dzielic, dla mnie moze byc 10% jesli kapital jest Twoj, a jesli moj to oczywiscie proporcje beda wieksze dla mnie.

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Podaj mi typy wygrywajace, a pieniedzmi bedziemy sie dzielic, dla mnie moze byc 10% jesli kapital jest Twoj, a jesli moj to oczywiscie proporcje beda wieksze dla mnie.
NIe rozśmieszaj mnie... Prosze o jakies merytoryczne odpowiedzi

C 445

cristovao

Użytkownik
NIe rozśmieszaj mnie... Prosze o jakies merytoryczne odpowiedzi
no w UK oczywiście, że to jest legalnie mało tego możesz kupić tam los euromillions i jak wygrasz dajmy na to 40 mln euro to Ci wypłacą bo zagrałeś z UK
a taki komunikat wyskakuje, jeżeli ktoś blokuje potencjalnego gracza w tej loterii
https://www.national-lottery.co.uk/v/geo/block.html
tylko, że jak tam zamierzasz być rezydentem to podatki też musisz płacić
obyśmy nie doczekali czasów gdy wchodzimy na stronę buka i komunikat
It looks like you&#39;re inside the Poland (dalej pozwolę sobie po PL), gdzie obowiązuje bubel prawny i niestety jesteśmy zmuszenie zablokować Nasze usługi dla graczy z terytorium Polski.

Do góry Bottom