Witaj,
Takich tematów w których ludzie chcieli grać over 0,5, jest na tym forum multum. Ja jak założyłem swój temat o tym, to zostałem obrzucony błotem itd., ale to normalka, bo ludzie mieli już dość tego, bo wszyscy kończyli na dużym
????
Mój temat jako jedyny na całym forum jest na
????
Tu masz link:
http://forum.bukmacherskie.com/f15/300-dni-300-zdarzen-15tys-zl-113232.html
Masz tam rozpisane różne sposoby na gre overami z rożną stawką.
Odradzam granie codziennie, bo właśnie przez to w końcu przegrałem.
Przegrałem, bo się znudziłem grą. Codzienna analiza kilku często nastu meczy jest nudna i męcząca. Po około 20 dniach zacząłem analizować tylko z grubsza i dlatego poległem. W ten feralny dzień wybrałem sobie kilka meczy, ale żadnego nie przeanalizowałem i zagrałem na chybił trafił.
Cóż Ci mogę powiedzieć.
Overy grama od MŚ w Brazylii. Od stycznia gram już za normalną stawkę i "systemem". To znaczy założyłem sobie, że na miesiąc muszę zarobić 2,500 zł. Utrzymuję się z gry, dlatego taka kwota.
Gram 10 meczy w ciągu miesiąca. Czasami więcej. 10 meczy to u mnie 2,500 zł, bo gram stawką 5 000 zł. Inaczej niż Ty, łapę już kurs 1.05, dlatego by obrócić stawką muszę zagrać 20 meczy. Oczywiście te 20 to w teorii, bo w praktyce wychodzi ~14 meczy, bo często łapę większy kurs.
Kurs 1.05, to dla mnie optymalny kurs, bo nie jest ani za mały, ani za duży. Co ma ogromne znaczenie w ligach overowych i meczach overowych.
Taki kurs łatwo złapać po prostu. Np. wczoraj mecz Barcelony. Over 0,5 udało mi się złapać po kursie 1,05 w 38 minucie. A gdybym poczekał do końca połowy, to nawet 1.072 dało się.
W Twoim przypadku w tym meczu nic byś nie złapał, bo grasz 1.10.
Co do tego że przeszłość nie gra, to się zgadzam. To że liga jest overowa przez ostatnie kilka sezonów nie oznacza, że będzie taka i w następnym. Chociaż też nie bez przesady, bo w ciągu 2 miesięcy liga nie zmieni się na underową o 180*.
Jest kilka lig overovych. Np. Ligi Holenderskie i ligi Szkockie. Dobrym pomysłem jest też Angielska Championhips.
Takich lig jest bardzo dużo, dlatego ich tu nie będę wymieniał.
Przeanalizowałem ostatnie kilka sezonów w 15 znanych ligach i wiem jedno. Można spokojnie over grać w każdej.
Na kolejkę w każdej lidze średnio wypada jeden wynik 0:0. Czasami 2, ale to rzadkość. Są też kolejki w których wgl. nie ma wyników 0:0.
Ligi overove mają to do siebie, że kurs na over 0.5 jest w granicach 1.01, a więc nie opłacalny dla mnie. Ale że gram już od 1.05, to udaje się taki kurs złapać na
live.
Jeśli założyłeś, że chcesz grać over 0.5, to graj tylko jego. Żadnych pochodnych od tego zdarzenia, bo wtopisz.
Np. często bywa tak, że gra lider u sienie, z ostatnią drużyną i kurs na O0.5 jest 1.03, a na to, że drużyna gości straci bramkę 1.07, co sprawia, że można zagrać. Ale lepiej tego nie robić. Często bywa tak, że lepiej poczekać te parę minut aż over urośnie.
Gram najczęściej w weekendy, bo wtedy jest dużo ciekawych lig.
Analizę zaczynam w czwartek, bo też z tym schodzi.
Analizuję po kolei ligi i patrze na priorytety. Czy dana drużyna ma o co walczyć czy nie. Analizuje dostępne statystyki. Później czytam zapowiedzi już wybranych meczy. Jest to ważne, bo można się tu wiele dowiedzieć. Czytam też na forum opinie o danym meczu. I gram.
Musisz być opanowany, bo chytrość do niczego Cię nie doprowadzi.
Od przyszłego sezonu będę grał trochę inaczej.
Wybiorę 10 lig i będę grał kolejkami. Z każdej ligi, każdej kolejki wybiorę po jednym meczu i tak będę grał.
10 lig to około 400 kuponów. Oczywiście w teorii, bo w praktyce często w tygodniu są 3 kolejki danej ligi i mi się nie będzie chciało. I też często interesujące mecze są o tej samej godzinie, a nie mam zwyczaju grać 2 meczy o tej samej godzinie ,bo często trzeba obserwować na
live i łapać over.
Na pewno nie graj tych meczy dużo. Graj z wyczuciem, nie na siłę ile się da.
Im dłużej będziesz je grał tym lepszy będziesz, bo będziesz wiedział już jakie ligi grać, jakie mecze odpuścić itd.
Analiza i jeszcze raz analiza.
Nie graj meczów o marchewkę.
Zwracaj uwagę na "magie" ???? . To coś takiego, że np. jakaś drużyna nigdy nie wygrała na stadionie przeciwnika. Albo np. to, że w
LM nigdy nie było w fazie pucharowej 2 meczy 0:0. Pierwsze spotkanie drużyn i rewanż.
W tym sezonie były takie mecze w których w pierwszym meczu było 0:0. Np. Szachtar v Bayern.
Wtedy grało się w rewanżu over 0.5 i to że awans rozstrzygnie się w regulaminowych 90 minutach itp.
Ja gram już prawie cały sezon overy i wiem, że w ciągu sezonu są tzw. pewniaki. Np. ostatni mecz Legia v Lech, to było pewne, że padnie gol. Zagrałem w przerwie meczu over 0.5 po kursie 1.30. Oraz Over 2,5 tuż przed meczem po kursie 2.00.
Albo np. wczorajszy mecz Barcelony, który wyżej opisałem. Czy te mecze z
LM.
Trzeba też śledzić jednak piłkę, o często bywa tak, że jest ta ''Magia".
Np. W
El ME we wrześniu. Wszystkie drużyny które grały rewelacyjnie w MŚ w Brzyli, zagrały w tych eliminacjach fatalnie. Min.
Belgia miała 0:0, mimo że powinna wygrać kilkoma bramkami.
Sprawdź się na małej stawce [1000zł] i wtedy będzie wiedział czy to Ci idzie, czy masz szczęście.
Mógłbym o oerach pisać długo, ale mi się nie chce. Jak masz konkretne pytania, to pisz.
P.S: proszę o to by na mój post odpowiadał tylko autor tematu. Nie chce gó**oburzy.