>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

granie na remisy

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
bo w takim momencie będziesz miał możliwość zagrania jedynie laya 1,01.
Co nie jest zbytnio opłacalne:razz:
Abyś mógł zagrać backa 1,01 ktoś będzie musiał kupić laya 1,01

P.S. wiesz jak działa betfair?

mocko 0

mocko

Użytkownik
back = 6,5 gola lub więcej
lay = nie wygra 6,5 = 6,5 gola lub mniej

Wszystko co Cajtodoro napisał się zgadza

czyli miałem jednak racje co mówiąc bo już nic nie rozumiem.
Chcę zagrać że nie będzie 6,5 gola, nic tradować tylko zagrać jak u normalnego buka bo z tego co wiem tam też tak można.

mocko 0

mocko

Użytkownik
bo w takim momencie będziesz miał możliwość zagrania jedynie laya 1,01.
Co nie jest zbytnio opłacalne:razz:
Abyś mógł zagrać backa 1,01 ktoś będzie musiał kupić laya 1,01

P.S. wiesz jak działa betfair?
Wiem wiem.
Tylko w tym przypadku chcę zagrać jak u zwykłego buka bo podobno tak też można.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
można grać jak u zwykłego buka
ale my wszyscy staramy się ci wyjaśnić, że przy stanie 2:0 w np. 60 minucie meczu nie będziesz mógł zagrać backa 1,01 na poniżej 6,5 gola bo nikt ci tego nie przyjmie(inni ludzie też myślą)

owca26 171

owca26

Użytkownik
Macko z całym szacunkiem ale Ty nie masz zielonego pojęcia o BF ???? co Ty tutaj wogóle gadasz, dobra rada - nie graj tam bo zaczniesz wystawiać albo layowac kursy, popierniczy Ci się wszystko i będziesz tylko prezenty wystawiał. Zanim się obejrzysz zniknie Twoja kasa a nawet nie będziesz wiedział dlaczego ???? Pooglądaj jakieś demo albo coś jak nie rozumiesz różnicy pomiędzy Back i Lay.

mocko 0

mocko

Użytkownik
Czyli krótko mówiąc trzeba zagrać backa na poniżej 6,5gola.
W meczu nie strzelają 7bramek i obrócone?
Nie muszę nic kontrować?

mocko 0

mocko

Użytkownik
Toć pisałem że chcę obrócić bonus jak najmniejszym ryzykiem jakoś na początku tematu to mi user forum napisał że jeżeli chcę zagrać na poniżej 6,5 gola muszę dać na lay i jak nie strzelą 7bramek to mam obrócone.
I tym stwierdzeniem się non stop kieruje.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Po pierwsze nie na każde spotkanie da się obstawiać &quot;poniżej 6,5 gola&quot;, zazwyczaj da się najwyżej &quot;ponieżej 4,5 gola&quot;
Po drugie przykładowo na jutro mecz Barca - VFB kurs ponieżej 6.5 gola to 1.04
Grają ten kurs BACK za 100 funtów możesz wygrać 3.80 funta
Czyli jeżeli przegrasz taki zakład to żeby odrobić te 100 funtów musiałbyś za każdym razem mieć co najmniej serie 27 spotkań trafionych!!!!!!!!!!!

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
No tak, ale musisz to zagrać przed meczem, a nie pod koniec(wywnioskowałem z twoich postów, że tak chcesz zrobić) bo nie będziesz miał aczej takiej możliwości.

Jest lepszy, pewniejszy sposób na obrót bonusem w betfair. Wchodzisz na pusty rynek i wystawiasz backa za połowę kasy po kursie 2,0 i później wystawiasz laya też po kursie 2,0. Tym sposobem robisz obrót i handlujesz sam ze sobą. Powtórz kilka razy i kasa obrócona.

owca26 171

owca26

Użytkownik
A co do obracania bonusu to jeżeli BF nie ma jakiś zapisów ze trzeba mieć określony kurs np 1.50 ( ale pewnie nie ma, nie pamiętam już bo dawno to było:p) to tak wystarczy że zagrasz BACK po kursie 1.04 &quot;poniżej 6,5 gola&quot; i jeśli nie strzelą tych 7 bramek to wygrałeś ????

mocko 0

mocko

Użytkownik
No ja to rozumiem że nie zawsze jest 6,5 kierowałem się dzisiejszym meczem interu.
I w tamtej wypowiedzi pisało że muszę dać na lay i mam po sprawie nie strzelą 7 bramek i wygrałem, co mi się wydało banalnie prostym sposobem na gre.
Ponieważ w betfair nie zamykają zakładów live i kurs na lay do końca meczu był.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Ktos cie wprowadzil w blad w takim razie i w tym twoim przykladzie musisz zastąpić słowa LAY słowem BACK

owca26 171

owca26

Użytkownik
To by wymagalo mu jeszcze pokazania jak zagrac za mniejsza stawke niz 2 E :p bo pewnie ma kapital rzedu 30 E ale masz racje nie mieszajmy

mocko 0

mocko

Użytkownik
czyli muszę postawić back teraz już wszystko wiem, więc mogłem grac ten mecz interu po tym backu przed meczem.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
To by wymagalo mu jeszcze pokazania jak zagrac za mniejsza stawke niz 2 E :p bo pewnie ma kapital rzedu 30 E ale masz racje nie mieszajmy
Jak ma 30 euro to bedzie grał tak:
4 euro na laya po kursie 2,0
4 euro na backa po kursie 2,0
i to powtórzyć kilka razy(z 8 )
Ja już się nie udzielam w tym temacie bo czuje, że mieszam trochę w głowie autorowi, sorry

dukat 7

dukat

Użytkownik
Postaw te 30 euro na jakikolwiek zakład z kursem 1,01 (niebieskie pole kliknij). Przy odrobinie szczęścia zakład wejdzie i masz obrócone. Nie jest to najbezpieczniejsza metoda obrotu ale jak nie bardzo rozumiesz na czym polega BF to nie graj inaczej.
A co do tradowania sam ze sobą to nie wiem czy jest taka możliwość.

Do góry Bottom