>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

granie na remisy

mocko 0

mocko

Użytkownik
Witam.
Czytałem że bardzo opłaca się grać na remisy najpierw lay pada gol i back i nie ważne od wyniku mamy zawsze zysk.
Ale jeżeli gol padnie dopiero w drugiej połowie jak to ma się do kursów, kiedy najlepiej sprzedawać, czy opłaca się czekać aż padnie ten gol.
Chcę kupować lay na początku meczu i sprzedawać po golu czy mi się to opłaci.
Jakie mecze wybierać te niby z faworytem gdzie kurs na remis wynosi około 4 czy te wyrównane gdzie kurs wynosi około 3.

Dziękuje za pomoc.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
na handlu na piłce się nie znam ale:
- wybieraj mecze wyrównanych drużyn. Jeśli wziąłbyś mec z faworytem a gola strzeliłaby drużyna słabsza, kurs na remis zostałby na tym samym poziomie albo spadł.
- zawsze może być 0:0

Niestety nie powiem Ci jak zmieniają się kursy od początku meczy do końca bo nigdy nie obserwowałem tych rynków, pozdr.

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Z tym &quot;bardzo się opłaca&quot; radziłbym nie szarżować. Wyrównane kursy na obie drużyny to niski kurs na remis, a zatem wysoki lay i co za tym idzie dobry zarobek na kontrze, z drugiej strony jest spora szansa na bezbramkowy remis. Niski kurs na którąś drużyne to teoretycznie duża szansa na zarobek, niestety jego wysokość...
Taki dzisiejszy mecz Liverpoolu z Portsmouth - jaki tam był kurs na remis, coś ok 6. Policz sobie zysk po kontrze na layu, przejrzyj sobie później wyniki kilkudziesięciu spotkań z wyraźnym faworytem, gdzie było 0-0, albo 1-0 dla underdoga, szybkie wyrównanie i remis dowieziony do końca razem z twoim przegranym layem.

Moja rada - pograj sobie za drobne, poobserwuj, wyciągnij wnioski.

mocko 0

mocko

Użytkownik
No to tak przy okazji, chce obrócić bonus i chcę zagrać że nie będzie 6,5 goli(poniżej 6,5 gola) to muszę dać na lay czy na back?

mocko 0

mocko

Użytkownik
Czyli to jest ciekawy system grając za wyższą stawkę i zawsze wygramy, jak się mylę poprawcie mnie.
Stawiamy lay na to że nie będzie 6,5 gola kurs z tego co widze jest aktualnie 1,03 na mecz chelsea-inter stawiając 1000e wygramy 30E jak zakład zostawimy do końca meczu.
Ale czekajmy aż kurs wyniesie 1,01 wtedy zysk wyniesie 10E, całkiem nieźle jak na jeden mecz.
I przegrywamy dopiero jak strzelą 7bramek, a jak strzelą bramki kurs skoczy w górę co można skontrować z również zyskiem.
Czy dobrze to rozumiem? Czy jest w tym jakieś ale?

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
ale jest takie... padnie 7 bramek i jesteś 1 tys w plecy co pewnie sprawi, że ogólnie będziesz stratny
A i jeśli kurs spadnie do 1,01 to robiąc kontrę będziesz stratny

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
&quot;Ale czekajmy aż kurs wyniesie 1,01 wtedy zysk wyniesie 10E&quot; - chodzi ci o czekanie na spadek kursu w trakcie meczu?

&quot;a jak strzelą bramki kurs skoczy w górę co można skontrować z również zyskiem.&quot; - przepraszam, a na czym chcesz kontrować, masz kupiony &quot;6.5 nie wygra&quot;, więc w momencie strzelenia gola kurs na to zdarzenie wzrośnie.

mocko 0

mocko

Użytkownik
Chodzi o to że kupujemy lay po kursie 1,01 poniżej 6,5 gola i jak zaczną strzelać gole to kurs wzrośnie i można dać back i mamy zysk.
Jeżeli goli nie strzelą też mamy zysk.

C 11

cychi

Użytkownik
Cos tu jest pokrecone.
Przykład:

Aktualne kursy
Bordeaux - Olympiacos - Powyżej/Poniżej 6.5 gola
Poniżej 6.5 goli 1.01/1.03
Powyżej 6.5 goli 30/110
Chesz grac ze nie bedzie 6.5 gola:
Czyli grasz ponizej 6.5 kurs 1.01 za 1000 do wygrania 10.
I teraz 2 wyjscia:
albo gole nie padaja i masz zysk
albo gole zaczna padać a kurs zacznie rosnac i wtedy albo cierpliwie czekasz modlac sie by tych 7 goli nie trafili. Mozesz kontrowac ale nie bedziesz wtedy na +.

mocko 0

mocko

Użytkownik
nawet jak kurs na back wyniesie 1,20?

No jak nie będę na ++ to że betfair nie zamyka zakładów do końca meczu to można czekać do 90 min przy stanie 2:0 2:1 1:1 itp i grać mniej niż 6,5, 4gole w 3-5min maks to chyba niemożliwe co? Chodzi mi o lepsze ligi nie 3 świat;)

C 11

cychi

Użytkownik
Wiesz szanse na 7 goli w meczu sa male.
Ale w razie w topy potrzebujesz 100 zakładów (1000 * 1.01 = 10) by odrobić tego 1000.
A raz na 100 meczy może się taki przytrafić zonk ????
A przy np wyniku 1-2 w 70 minucie juz ciezko zagrac ponizej 6.5.

mocko 0

mocko

Użytkownik
Właśnie w tym rzecz że betfair nie zamyka zakładów zobacz mecz teraz interu wynik 0;1 80min i zakład jest zobaczysz że to będzie do końca meczu

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
&quot;nawet jak kurs na back wyniesie 1,20?&quot; ehhh, nie rozumiesz.Ty masz zgrany zaklad po kursie 1.03, więc zysk netto ze 100 wynosi 3. Co chcesz zrobisz z tą trójeczką???
Zdarzają sie sytuacje, że można coś kupic po kursie 500 i wtedy pojawienie się backa 1.01 robi nam pięknego greena, ale tam gdzie chcesz grać nie ma takiej opcji. To nie jest rynek do tradingu od początku meczu.

&quot;Właśnie w tym rzecz że Betfair nie zamyka zakładów zobacz mecz teraz interu wynik 0;1 80min i zakład jest zobaczysz że to będzie do końca meczu&quot; - chłopaku, jest zakład ale nie ma rynków!!! Możesz zagrać lay na nie wygra 6.5 goli i back po kursie 100 że padnie powyżej 6.5.

C 11

cychi

Użytkownik
Chelsea - Inter - Powyżej/Poniżej 6.5 gola
Poniżej 6.5 goli _ / 1.01
Powyżej 6.5 goli 100 / _
i jak ty chesz to zagrac?
Myslisz ze jak wystawisz kurs 1.01 za 1000 na ponziej 6.5 gola to ktos Ci to połknie ???? ?

mocko 0

mocko

Użytkownik
No dobrze czyli opcja tradingu w tym przypadku się zbytnio nie opłaca, spróbuje wykorzystać betfair do tych meczy na żywo, gdyż chcę mieć mały ale dość pewny zysk;)

Na poniżej o 6,5 kurs 1,01 w tym przypadku jak będzie mniej niż 6,5 bramek po prostu wygrywam.
To już nie jest trading tylko zwykła gra.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Dokładnie, jest tak jak mówią koledzy u góry.
Nie zarobisz na tym i nie ma co dalej nad tym rozmyślać
To już nie jest trading tylko zwykła gra.
Ale nikt Ci tego nie przyjmie, a więc strata czasu. Nawet nie zrobisz żadnego zakładu, a co dopiero mówić o kontrze

C 11

cychi

Użytkownik
Jesli grasz ze nie padnie 7 goli lub wiecej to grasz
Bordeaux - Olympiacos - Powyżej/Poniżej 6.5 gola
Poniżej 6.5 goli 1.01/1.03
Powyżej 6.5 goli 30/110
albo back po kursie 1.01 na ponizej 6.5
albo lay po kursie 100 na powyzej 6.5

Do góry Bottom