>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie będąc niepełnoletnim

E 0

ejsap

Użytkownik
Witam wszystkich ;).
Mam 17 lat. Obstawiam mecze od paru lat (ostatnio mniej, postanowiłem do tego wrócić). Pare dni temu pomyślałem, że fajnie by było gdybym miał w końcu swoje konto. Zawsze obstawiałem bez większych problemów u bukmachera naziemnego, często też u brata. Do urodzin brakuje mi dokładnie 16 dni. I teraz czas na moje pytanie: czy gdybym założył konto teraz, grał sobie grał, załóżmy że z sukcesami, to czy miałbym problemy z wypłatą pieniędzy po przekroczeniu 18 lat? Drugi pomysł to ustawienie teraz innej daty urodzenia, a po przekroczeniu 18stki zmiany na poprawną? Czy podczas przyszłej ewentualnej wypłaty mógłbym mieć z problemy? Konto w banku mam. Co o tym myślicie? Widziałem parę typów ciekawych na następne dni dlatego tak mi na tym zależy. Jak wiadomo będzie to o wiele wygodniejsze. Pozdrawiam ???? !

E 0

ejsap

Użytkownik
Głównym powodem są ME w ręczną, mój ulubiony sport który trenuję od 5 lat i od długiego czasu śledzę, widziałem parę ciekawych &quot;okazji&quot;. Nie obstawiałem ponad pół roku. Jakieś wyjście jest? Czy niestety nic? Brat odpada ponieważ mieszka zagranicą i nie chce mu truć na ten temat ^^.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jak już musisz to pograj u ziemniaka i wstrzymaj się do urodzin, po co se robić problemy w razie wygranej i przyszłych wypłat

Do góry Bottom