>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grand Slam - Roland Garros 2014

Status
Zamknięty.
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
&quot;Wyjec syberyjski&quot; 1.50✅

Rosjanka warunki fizyczne (somatyczne) ma niesamowite. Zasięg jej ramion w zgarnianiu piłek straconych jest nieoceniony! Jej gra siłowa i kończenie piłek po liniach nieprawdopodobne. Do samego tenisa Rosjanki mam awersje i duży wstręt...ale w bukmacherce co innego się liczy. Pewnie tak kiepskiego tenisa nie zagra jak z Kanadyjką, tam była na włosku, ale właśnie ta kobita ma w sobie jakąś moc, wiarę i ryzyko, że wychodzi z dołka a potem dokonuje egzekucji na ofierze.

Dopóki Simona będzie grała swój tenis to Rosjanka będzie w opałach, potem pewnie się to odwróci i do głosu dojdzie Rosjanka. Halep gra tenis życia ale czy wytrzyma presje finału Wielkiego Szlema, czy wytrzyma presje o to jest pytanie. W mojej ocenie będzie się gubić i denerwować, Rosjanka w końcu ją dopadnie. Rosjanka jest odrobinę mocniejsza, odrobinę silniejsza, więcej ryzykuje. Jest o tę &quot;odrobinę&quot; lepsza.

Simona na pewno jest lepiej ułożona tenisowo, jest kompletna, potrafi atakować, potrafi grać głęboko, ładnie wyprowadza slajsa, ma ładne dropshoty, jest naprawdę poukładana...

Maria z tego wszystkiego ma tylko atak, jej defenswa jest taka sobie, slajsem nie gra, jej wolej jest tylko wykorzystywany sytuacyjnie...abecadło tenisowe rosjanki jest marniutkie, ale w to wszystko wplata return, serwis i potężną siłe;;; koncepcja i idea tenisa totalnego Boliteriego, którą stworzył w latach 80-tych, jest nadal aktualna i nadal wygrywa, niestety tenis taktyczno-techniczny ponosi porażki, a szkoda.

Dobrze, że w WTA następuje odkłamywanie pozycji w rankingu!!! Jeszcze żeby były przetasowania po Wimbledonie...ranking WTA to nieporozumienie jeszcze ale niech dalej postępuje &quot;czyszczenie&quot; niektórych pozycji!

@ Najlepszy mecz od lat, kosmiczny finał, wspaniały tenis, nieprawdopodobna walka i determinacja dziewczyn, chylę czoła!!!

@ Jutro finał chłopaków, będzie pewnie potrójna dawka tego co było dzisiaj...

---

Otrzymane punkty reputacji: +30
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Bardzo mnie cieszą kursy wystawione na jutrzejszy finał pań, bo jednak lekkie value dostrzegam w faworytce tego spotkania, czyli Marii Szarapowej. Rosjanka w tym turnieju pokazała, dlaczego zasłużyła sobie na przydomek Carycy WTA, a jej ostatnie dwa lata na nawierzchni ziemnej to niekończące się pasmo sukcesów, których zawsze gdzieś brakowało na początku kariery. Od ponad dwóch lat Maria na nawierzchni ziemnej przegrała raptem 4 (słownie: cztery) mecze, z czego trzy z Sereną Williams. Jej typowo siłowy i fizyczny tenis połączony z precyzją zagrań, domieszką wkalkulowanego ryzyka oraz ton doświadczenia pozwoliły odprawić praktycznie najgroźniejsze rywalki w drodze po tytuł - Sam Stosur, grającą także typowo fizyczny tenis, pogromczynię Sereny, Muguruzę no i bezpardonowo wkraczającą na salony Kanadyjkę Bouchard. We wszystkich tych meczach mogliśmy zaobserwować jedno - kiedy Marii ktoś da palec, ona weźmie całą rękę. Chwilowa obniżka wywieranej presji na Rosjance skutkowała odwróceniem się meczu i przejęciem inicjatywy. A wtedy wszystko się nakręcało samo i następowała bardzo dobra gra z kontry, poparta mocą uderzenia pod końcową linię.
Jeśli chodzi o atrakcyjność gry, to na pewno Halep tu wypada lepiej. Jej znak rozpoznawczy to typowa gra na przerzut i trzymanie piłki w korcie. Wszystko to do tej pory sprawdzało się wyśmienicie, jednak jest jedno małe ale - Halep nie starła się do tej fazy turnieju z porządną siłą fizyczną po drugiej stronie. Była okazja przy okazji meczu z Kuzniecową na to, jednak Kuzie dał się we znaki uraz uda. Ale już w tym meczu dało się dostrzec jedną możliwość rozregulowania Halep - różna długość piłek i przede wszystkim z różną rotacją. Rosjance podczas tego turnieju zdarzyło się zagrać tego typu piłkę, było to jednak okazjonalne i momentami sytuacyjne. Sama siła połączona z taktyką i grą na przeciwnogę powinna być tu wystarczająca na Simonę, bo sama Rumunka nie gra aż tak ofensywnie, aby narzucić swoje warunki gry na tyle długo, by wygrać dwa sety. Mało tego, sama Rumunka w poprzednich meczach momentami dawała się spychać i popełniała dość proste błędy, które wynikały przede wszystkim z ustawienia do piłek. Bo Rumunka gra swój regularny tenis, kiedy zdąża ustawić się do piłek na nogach. Kiedy do piłki trzeba dobiec bądź też zareagować na ostrzejsze zagranie, natychmiast pojawiał się obronny lob lub slajs. Moja konkluzja jest następująca - to Maria lepiej odnajduje się w grze sytuacyjnej i odgrywaniu z nieprzygotowanych pozycji, to Maria psychicznie może lepiej znieść stawkę meczu i to Maria ma przewagę fizyczności. Moim zdaniem to da jej tytuł na Paryskiej mączce.
Typ
M.Sharapova @1,67 marathonbet ✅ Najlepszy mecz turnieju, najlepszy mecz WTA w tym sezonie

Otrzymane punkty reputacji: +12
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA French Open
Godzina: 15:10
Spotkanie: Maria Sharapova - Simona Halep
Typ: Czy Maria Sharapova wygra 2:1 w setach ? Odpowiedź: tak
Kurs: 3,93
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Będzie to spotkanie finałowe, które bardzo ciekawie się zapowiada. Mało realne jest tutaj szybkie zakończenie meczu, gdyż to nie będzie łatwa przeprawa dla żadnej z tenisistek. Wynik 2:1 to ostatnio ulubiony wynik Sharapovej. Dokładnie tym wynikiem zakończyły się jej trzy ostatnie mecze. Warto zauważyć, że w każdym z tych spotkań, czyli z Stosur, Muguruzą i Bouchard przegrywała ona pierwszego seta, by dość łatwo wygrać dwa następne, a co za tym idzie całe spotkanie. Tenisistki wiedzą, że Maria Sharapova wolno wchodzi w mecz i warto ją na samym początku przycisnąć. Jak się ostro pogra od samego początku, to cąłkiem realne jest wygranie pierwszego seta i to nie jest przypadkowe, że Sharapova przegrała pierwszego seta w trzech ostatnich meczach. Simona Halep jest tutaj w bardzo dobrej formie, wszystkie swoje mecze wygrała 2:0, jednak tak trudnej rywalki jak Maria Sharapova jeszcze nie miała. Obie zawodniczki grały ze sobą niedawno w Madrycie i wtedy górą była Sharapova, jednak przegrała pierwszego seta i mecz zakończył się wynikiem 2:1 dla niej. Na podobny scenariusz liczę i tym razem. Początek meczu powinien należeć do Halep, a potem Sharapova się rozkręci i nie da rywalce szans.

Otrzymane punkty reputacji: +6
bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Znalazłem takie coś

Sharapowa over 11,5 gemów (Ladbrokes) @1,83
Halep wygra (WilliamHill) @ 2,50

Mamy ładny surebet 5,66% + szansa ze wejdą oba typy.Od kilku godzin kursy się nie zmieniają wiec chyba to nie błąd.Mozna spróbować.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Roland Garros:
Stephens 1.74 Pinnacle✅
Pliskova +6.5 1.73 Pinnacle✅
Pavlyuchenkova 2.00 Bet365 zwrot
Watson +6.5 1.89 Pinnacle✅
Tomljanovic +6AH 1.88 Pinnacle✅
Stephens 1.74 Pinnacle✅
Bouchard 1.91 Pinnacle✅
Bouchard 1.87 Pinnacle✅
Petkovic +1.5 sets 1.94 Pinnacle✅
Bouchard +1.5 sets 1.96 Pinnacle✅
Halep 1.30 Pinnacle✅

Halep 2.50 Pinnacle Sports⛔
Kapitalne widowisko! Szkoda, że ostatni mecz na minus, ale i tak jest dobrze ????​

Ostatnie spotkanie w Paryżu, sporo pieniędzy można było zarobić dzięki Naszym ukochanym bukmacherom podczas tych zawodów, chwała im za to, finał zagram za niewielką sumę i wolę przede wszystkim usiąść przed telewizorem i w spokoju obejrzeć poczynania tych dwóch genialnych zawodniczek. Ale podyskutować o finale zawsze można i w porównaniu do moich kolegów, którzy typują wygraną Rosjanki, kieruje swój typ na rewelacje tego sezonu z Rumunii. Na poczatku można od razu napisać, że obydwie nie znalazły się tutaj przypadkiem, i obie w 100% zasługują na ten finał. Panowie już doszczętnei opisali grę zarówno Marii, jak i Simony, więc nie będę się powtarzał, jest w tym dużo prawdy. Sharapova 3 ostatnie swoje spotkania kończyła po 3setówkach, będąc w bardzo dużych opałach, bo we wszystkich 3 meczach przegrywała 1 seta, po czym wchodziła w swój rytm meczowy i ciężko było ją zatrzymać. Szczerze to najbliżej tego była Kanadyjkam w ostatnim spotkaniu, jednak nie wytrzymała dziewczyna do końca presji, bo miała w pewnym momencie rywalkę w zasięgu, jednak zabrakło doświadczenia tej młodej zawodniczce. Halep też jest młodą, przyszłościowa zawodniczką, prognozuje, że w przyszłości po zakończeniu kariery przez Williams zostanie liderką WTA, bo posiada niesamowite umiejetności. Sam Andre@ wspominał bodajże w Madrycie, że taką grą, jaką prezentowała spokojna stać ją na finał w Paryżu, szacunek dla Ciebie, wszystko się sprawdziło. Teraz grasz w kierunku Rosjanki, ja na Halep, role się odwróciły, i zobaczymy co z tego wyjdzie. Możliwe, że zobaczymy podobne widowisko jak w stolicy Hiszpanii, czyli zanim Maszka wejdzie w swój rytm Halep pod pewnym względem będzie kontrolowała spotkanie, później może być już różnie. Myślę, że Rumunka wyciagnęła w 100% wnioski z tamtego pojedynku i kto wie, czy Rosjanka będzie w stanie odwrócić losy tego pojedynku, jesli będzie miała taka sytuacja. Dla Simony to pierwszy Wielko Szlemowy Finał, ale czy wytrzyma to psychicznie? Moim zdaniem nie ma powodów, żeby się tego obawiać, bo może i będzie ciążyła na niej presja wyniku, ale nie spodziewam się, że nagle zawodniczka przestraszy się swojej rywalki, gładko przegra i będzie popełniała sporo błędów. Jeśli Sharapova przegra, podobnie jak w ostatnich spotkaniach pierwszego seta, to tym razem moze być ciężko z powrotem do gry, bo gra Halep wygląda rewelacyjnie i przede wszystkim jest bardziej regularna od Muguruzy czy Bouchard i posiada więcej argumentów od tych zawodniczek. Moim zdaniem warto spróbować postawic czysty win Rumunki, kurs bardzo zachęcający, i co jak co, ale Simonka bardzo zasługuję na ten tytuł, po tym co zobaczyłem w tym roku w jej wykonaniu i szczerze, mimo, iż bardziej cenię i lubię Sharapovą to tym razem będę kibicował jutro młodej Rumunce. Rosjanka również gra rewelacyjnie, rzadko przegrywa na mączce, ale kiedyś musi przyjść ta kolejna przegrana i pierwszy Triumf Halep w Wielkim Szlemie, może zobaczymy to jutro, ale na pewno w niedalekiej przyszłości. Każdy ma swoje przemyślenia i zdanie na temat jutrzejszego finału, szanuję wszystkie typy i analizy i proszę uszanujcię mój wybór. Pozdrawiam i do usłyszenia na trawie.

Otrzymane punkty reputacji: +52
gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Total aces over 2.5 -----&gt; 1.72 -------&gt; paddypower✅✅✅
Patrze i nie wierze ???? Zaczne od statystyk, Masza 6 meczy -----&gt; 18 asow, co daje 3 na mecz. Simona 6 meczy ------&gt; 15 asow co daje 2.5 na mecz, wiec skad taka linia, sam sie dalej zastanawiam. Obie dysponuja bardzo dobrym serwisem, oczywiscie Rosjanka posiada silniejszy serwis. Nie bede tutaj opisywal zawodniczek, bo kazdy je zna, prawda jest taka, ze sama Masza ta linie moze pokryc w 1 secie tego meczu. Mam nadzieje, ze bedzie trzysetowy pojedynek, to wtedy bedzie promocja turnieju. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +41
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Sharapova - Halep
TYP : Sharapova win RG
kurs 1,57

Zaskakuje mnie, że do tej pory nikt nie zwrócił uwagi na spotkanie tych zawodniczek niespełna miesiąc temu w Madrycie.
Tam w finale turnieju Maria wygrała z Halep 2:1.
Wydaje mi się, że to spotkanie pokazuje co się jutro stanie.
Maria wygra ten turniej. Gra bardzo solidnie, mimo przestojów eliminuje wszystkie swoje rywalki i jutro pokona też Halep.
Wydaje mi sie, że będzie to 3 setowy pojedynek, ale win Marii jest dla mnie najpewniejszym typem na ostatnia sobote w RG w tym roku.

Otrzymane punkty reputacji: +5
O 38

oskar164

Użytkownik
Sharapova- Halep 1 set- Sharapova ComeOn 1.83 ✅✅✅
Finał RG nie zdarza się w życiu często. Obciążenie psychiczne Rumunki będzie odgrywało tutaj decydującą rolę.
Rosjanka jest zawodniczką dużo bardziej doświadczoną i śmiem twierdzić, że szybciej wejdzie w mecz i to właśnie Ona zgarnie 1 partię.
Powodzenia!

D 2

dziedziczens

Użytkownik
Sharapova - Halep
TYP: 1st Set Winner: Halep @2.19 Pinnacle

Zacznę od tego, że nie widziałem meczu Maszy ze Stosur ani z Muguruzą, niewiele zatem mam do powiedzenia na temat przegranych pierwszych setów. Nie wiem jak prezentowała się w nich Rosjanka, za to wiem z jakim nastawieniem wychodzi na kort Simona. Jest bardzo solidna psychicznie. Jest spora szansa, że narzuci swój styl gry w pierwszym secie. Kurs 2.00 na wygranie pierwszego seta to dla mnie najciekawsza propozycja na ten mecz. Myślałem też o zagraniu dokładnego wyniku 2:1 dla Szarapowej. Jednak biorąc pod uwagę solidność Rumunki, i w zasadzie brak przestojów w jej grze, szansa na powtórzenie się scenariusza z trzech poprzednich meczy Maszy nie jest tak wysoka bym gotów był stawiać na to pieniądze. Osobiście najbliższy jestem 2:0 dla Simony oraz 2:1 dla jej rywalki. Za najbardziej prawdopodobne jednak uważam wygranie pierwszego seta przez Halep. Kurs pobrany wczoraj, dziś widzę że już sporo niższy. Pozdrawiam.

D 10

dawid020707

Użytkownik
Sharapova-Halep
typ liczba minut powyżej 108,5 1,87 Unibet +++ pięknie weszło
Znalazłem ciekawy typ w unibecie na długość meczu. Wiadomo że jest to dość loteryjny typ ale czuję że dzisiaj mecz potrwa dobre ponad dwie godziny i lekko pokryje linie na powyżej 108,5 minut . Panie grały ze sobą miesiąc temu w finale w Madrycie i mecz trwał praktycznie 2 godziny , dokładnie 1,59 . W RG ostatnie trzy mecze Marii Sharapovej trwały ponad 2 godziny i kończyły sie w 3 setach . Dzisiaj finał także rozstrzygnie sie w 3 setach a więc typ wydaje się bardzo dobrym .
Ps. panowie czy w innych bukach także jest taki typ na długośc meczu jeśli tak to piszcie kursy i linie powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +9
berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Sharapova-Halep
typ liczba minut powyżej 108,5 1,87 Unibet
Znalazłem ciekawy typ w unibecie na długość meczu. Wiadomo że jest to dość loteryjny typ ale czuję że dzisiaj mecz potrwa dobre ponad dwie godziny i lekko pokryje linie na powyżej 108,5 minut . Panie grały ze sobą miesiąc temu w finale w Madrycie i mecz trwał praktycznie 2 godziny , dokładnie 1,59 . W RG ostatnie trzy mecze Marii Sharapovej trwały ponad 2 godziny i kończyły sie w 3 setach . Dzisiaj finał także rozstrzygnie sie w 3 setach a więc typ wydaje się bardzo dobrym .
Ps. panowie czy w innych bukach także jest taki typ na długośc meczu jeśli tak to piszcie kursy i linie powodzenia
w betcity masz linię 100 min , jak dla mnie to wrozenie z fusów bo podejrzewam że dzisiaj nie bedzie tak długiego meczu , nie mniej powodzenia!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
3 set zaraz się zacznie! Genialny mecz, najlepszy w tym roku, chyba każdy się zgodzi! Świetne wymiany, dramaturgia, zwroty akcji! Finał godny finału.
Kto wygra? Halep cały czas mniej więcej gra równo. Sharapova im dalej w las tym jest bardziej rozregulowana. Kto wygra? Trudno powiedzieć, to dla niej kolejne z 4 rzędu ponad 2 godzinne spotkanie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
3 set zaraz się zacznie! Genialny mecz, najlepszy w tym roku, chyba każdy się zgodzi!
Kto wygra? Halep cały czas mniej więcej gra równo. Sharapova im dalej w las tym jest bardziej rozregulowana. Kto wygra? Trudno powiedzieć.
Fajnie się to ogląda,myślałem że Simona już poleci ale pokazała charakter w tie-braku.Maria za to pudłowała chyba ze zmęczenia.
Poszła kupę teraz wróci i weźmie ten mecz ja tak czuje ;)
Ale mecz na wyniszczenie już Maria 3 piłki na przełamanie teraz 6-4 skończy tak czuję ;)
Do zera przełamanie 5-4
Ciekawe czy Simona teraz przełamie moim zdaniem już nie.
Brawo Maria!
Świetny mecz oby jutro chłopaki zagrali podobnie.

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Genialny mecz finałowy i naprawdę nic więcej nie trzeba pisać :!: Śmiem nawet napisać już w połowie sezonu, że to będzie najlepszy mecz WTA sezonu. Halep pokazała wszystko to, czego należało spodziewać się od pretendentki - serce, wolę walki i nieustępliwość, na tym musiała bazować. Długimi fragmentami wytrzymywała tempo meczu. Maria zaś dokonywała naprawdę cudów w defensywie jak na jej warunki, taktycznie rozegrała ten mecz zupełnie inaczej od poprzednich i o mały włos to się na niej zemściło... Bardzo szybko spuchła kondycyjnie i chyba tylko zadziornością wydarła tytuł Halep, która po ugraniu drugiego seta naprawdę mogła realnie pomyśleć o końcowym zwycięstwie.
I jeszcze taka moja osobista wycieczka... Bierzcie ludzie przykład z Tarkiego, który nie płacze, nie wyzywa zawodniczek od takich i owakich, nie narzeka, że WTA to loteria i zarobić na tym pieniędzy się nie da, bo wszystkim podczas tego RG pokazał, że to zwykłe bzdury :]. Szacun dla ciebie i oby tak dalej, bo jako jedna z niewielu osób w dziale trzymasz poziom.

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Zgadza się i też to muszę napisać - Tarki szacun za to co ogarnąłeś babki na RG!!! BRAAAAWO!!! o meczu wszystko zostało napisane więc nie będę się powtarzał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom