>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grand Slam Bonus (Gamebookers)

E 0

enasekk

Użytkownik
ktos kto zna angielski dobrze...moze tam zadzwonic?
numer jest prawie bezplatny(35 groszy za rozmowe,tylko dzwoncie pod ten 0801)

C 174

cezi77

Użytkownik
A po co dzwonic?? Jest 15 wiec maja jeszcze 9h. Ludzie cierpliwosci...

Edit: Napisali maila ze z racji wymuszen bonusa zostal on anulowany...

E 0

enasekk

Użytkownik
24 godziny od napisania twojego meila?

czy 24 h od polnocy dzisiejszego dnia?

mam nadzieje ze partypoker bedzie w porzadku,i poprzyznaje bonusy...

E 0

enasekk

Użytkownik
ufff...
partypoker przyzna dzis bonusy...
pamietajcie ze u nich na pewno jest inny czas,wiec rownie dobrze today dla nich moze byc jutro o 4 w nocy ;)
boinus sie pojaiw w new bonus offers
prosza o cierpliwosc...

D 5

dami21

Użytkownik
Dziękujemy za napisanie do nas. Uprzejmie informujemy, że bonusy zostaną uaktywnione na kontach uzytkowników do końca dnia dzisiejszego. Prosimy zastosować się do instrukcji zawartych w poprzednej wiadomości e-mail w celu potwierdzenia bonusu.
Moim zdaniem ten koleś z góry powinien otrzymać ostrzeżenie !!!

.kb 31

.kb

Użytkownik
ja dostalem tylko 25$, nie zaliczyli mi typu z handicapem. a kiedys jak byla podobna promocja na lige mistrzow to handi mi zaliczyli mimo ze tez trzeba bylo tylko 1x2 ;p

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
W regulaminie bylo ze tylko 12. Przynajmniej w gamebookers.
Pokaż mi w którym miejscu!
Gamebookers - Na finałowe mecze Wimbledonu serwujemy prawdziwego asa: bonus o wartości do 50 USD.
Wystarczy, że na dowolny półfinałowy lub finałowy mecz gry pojedynczej postawisz zakład w wysokości 25 USD, a nagrodzimy Cię identycznym bonusem - 25 USD. Aby zgarnąć 50 USD, postaw zakład o wartości 25 USD na mecz półfinałowy i zakład o wartości 25 USD na finałowe spotkanie.
Możesz obstawiać mecze kobiet i mężczyzn - możliwych jest więc wiele kombinacji. Musisz jedynie pamiętać, aby zakłady dotyczyły spotkań półfinałowych i finałowych. W ten sposób zgarniesz najwyższy możliwy bonus, bez względu na to, czy Twoje typy będą trafione!
Regulamin promocji:
* Promocja dotyczy wyłącznie pojedynczych zakładów.
* Minimalna wartość zakładu, to 25 USD (lub odpowiednik tej kwoty w walucie danego kraju). Zakłady muszą dotyczyć meczów półfinałowych i finałowych pojedynczej gry kobiet lub mężczyzn.
* Zwroty zostaną udzielone w formie bonusu.
* Maksymalna wartość bonusu, to 50 USD (lub odpowiednik tej kwoty w walucie danego kraju).
* Bonus wpłynie na konto gracza 7 lipca.
* Aby wypłacić pieniądze, należy pięć razy postawić zakłady o wartości otrzymanego bonusu. Zakłady muszą dotyczyć zdarzeń o kursach 2.0 lub wyższych.
* Gracze mają 5 dni na zgłoszenie się po bonus i 20 dni na wypełnienie warunków koniecznych do jego wypłacenia.
* Jeżeli waluta Twojego konta jest inna, niż euro, skorzystaj z przelicznika walut, aby upewnić się, że postawiona kwota spełnia minimum wyrażone w warunkach promocji.

C 174

cezi77

Użytkownik
Nie mam juz regulaminu bo i promocje sciagneli ze strony ale jestem w 100% pewny ze tylko zaklady 12 i bylo to w regulaminie

A 0

artix

Użytkownik
http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?promotion=gb_wimbl08&amp;amp;l=pl
Macie regulamin. Jest 1-2.
Ale malutki_194 też ma rację, wcześniej nie było tego zapisu. Dlatego wysłałem zapytanie do supportu czy na zakłady poboczne też można stawiać. Odpisali, że przekazali moje zapytanie do działu zajmującego się tym. Dziwne myślałem, że dział promocji i bonusów jest własciwy. Ale odpowiedzi nie dostalem, pozniej zobaczylem ze w regulaminie dodali &quot;1-2&quot;.

A 0

artix

Użytkownik
Aha i jak ktoś nie dostał bonusa a stawiał na Live to niech pisze na support. Właśnie mi odpisali z przeprosinami i dodali bonus ????

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Ja też stawiałem na LIVE i dostałem bonus dopiero po napisaniu do supportu
Po ponownym zbadaniu sytuacji, okazało się, że Pańskie zakłady zakwalifikowały się do otrzymania bonusu w wysokości USD 50.00. (...) Najmocniej przepraszamy za powstałą sytuację i związane z nią niedogodności.

Do góry Bottom