Snajper napisał o tym
DWA posty wcześniej
a tak na przyszłość... warot znaleźć lepsze źródło informacji (szczególnie z
F1) niż Interia :jezora:
Teraz już konkrety.
3 sesja treningowa napawała dziś optymizmem. Pozostałe 2 z resztą też... Robert znów wykorzystał czas na stawianie bolidu a potem, trening jazdy z pełnymi bakiem.
Potwierdzały to już wyniki kwalifikacji a ostatecznie wątpliwości rozwiały dane dotyczące wagi bolidów.
Dlatego proponuję typ:
Top 3 zawdonik
typ: Robert Kubica
kurs 5.50 bwin
Jeszcze parę słów o rywalach, których ma przed sobą Robert.
Button - teoretycznie poza zasięgiem jednak liczę na to, że Brytyjczyk nie dojedzie. Problemy z samochodem już się pojawiły a będą pojawiać się co raz częściej. Jakimś cudem Brawnowi udało się zbudować bolid kosmiczny... nie wierzę jednak, że będzie on całkowicie niezawodny.
Trulli - w studiu powiedzieli o nim " kierowca jednego okrążenia"
Wydaje mi się jednak, że w tym wyścigu może udowodnić, że nei zasługuje na taką opinie.
Spodziewam się kolejny raz dobrej jazdy Jarno i kolejnego podium, jednak najpewniej wygląda mi typ (w czasie tłumaczenia jednego typu upchne drughi - a co ???? ):
Jarno Trulli - Timo Glock
typ: Jarno Trulli
kurs 1.65 bwin
kurs wybitny nie jest ale za to zdarzenie bardzo prawdopodobne.
Glock - kolejny zawodnik Toyoty a zarazem rywal rywal Kubicy i przeciwnik (w moim typie) Trulliego. Nie wierzę w młodego Niemca... nie przekonuje mnie jego jazda mimo, że czasy kręci bardzo dobre. Może mieć kłopoty ze stabilną równą jazdą tym bardziej gdy spadnie deszcz...
Nie widze miejsca dla Timo na podium choć punkty raczej zdobędzie ????
Znajdzie się dwóch kierowców tej samej stajni na miejscach punktowanych?
typ: Toyota
kurs: 2.02
bwin
Rosberg - dobry kierowca... w dobrym bolidzie... jednak do podium raczen znów mu zabraknie. W 6 będzie (tu zgadzam się z
biedna perełka) i na to warto postawić:
Top 6 zawdonik
typ: Nico Rosberg
kurs 1.85 bwin
Webber - trochę zagadka... jak pojedzie tak jak w Australii to wypadnie po za 8. Mam jednak nadzieje, że pójdzie przyzwoicie... tylko przyzwoicie :jezora: i do mety dojedzie za Robertem ????
Prócz tego muszę dodać, że zrobiłem odstępstwo od przerwy i zagrałem 5 singli na to
GP ????
Tak for fun jedynie. 5 typem było zwycięstwo Polaka nad Nickiem, o którym już tu pisano.
Tyle, że złapałem je po cłąkiem przyzwoitym kursie jeszcze przed kwalifikacjami :jezora: :spokodfhgfh: