roy.
Forum VIP
Zapraszam do komentarzy na temat zblizajacego sie wyscigu o Grand Prix Francji, czy Robert znow da nam tak wielkie powody do radosci ? ????
Tak tylko musisz wziąść pod uwagę, że buki miejsce Hamiltona rozliczą to które zajmie bez tych 10 miejsc, który został ukarany. Dlatego nie wiem czy Kubica będzie w pierwszej trójce.Na pewno treba poczekać na pierwsze treningi - sytuacja troche się rozjasni. Jednak na dzień dzisiejszy mysle ze mozna postawic na to, że Kubica będzie w kwalifikajjach na miejscu 1-3 (nie wiem jeszcze jaki kurs). Z sprawką Hamiltona o PP bedą walczyć kierowcy Ferrari oraz Kubica. Nie sądze, żeby do tej walki właczył się Heikki. Moim zdaniem, lepiej już mu szło w Reno.
Pozdrawiam
kursy z BAHKto zdobędzie lepsze miejsce? (pole position)
Sebastian Vettel (GER/S. Toro Rosso) 1,35
Sebastien Bourdais (FRA/Toro Rosso) 2,90
Ja bym z tym uważał. Bo kierowcy Renault pokazali już w treningach że są coraz bliżej czołówki zwyciężając w 2 i 3 sesji. oczywiście zdobycie podium Kubicy na pewno ułatwi przesunięcie Hamiltona o 10 pozycji, ale nie zapominajmy jeszcze o Heikim, który w końcu musi się przełamać i pojechać dobry wyścig. Ja po takim kursie bądź co bądź niskim jak na tą dyscyplinę zrezygnowałbym.
Rosberg został przesunięty o 10 pozycji i startuje z ostatniego miejsca. Nakajima startuje z 15 polaZnów para zagrana z jednego teamu czyli Williams, stawiam tutaj na Nico który jest ostatnio w lepszej formie od Kazuki. Znów ( tak jak wyżej ) Nico jest o jedną pozycję wyżej niż Kazuki, jednak w kwalifikacjach było widać że jest On szybszy o Japończyka. Jeżeli nie popełni on żadnego błędu to powinien spokojnie dojechać do mety a że jest szybszy od Nakajimy to powinien przyjechać właśnie przed Nim :spokodfhgfh:
pozdROWienia ????