Rising Star
Użytkownik
Witam wszystkich!
Nazywam się Krzysztof gram na zakładach od 10 lat.
Specjalizuje się w koszykówce oraz siatkówce.
Początkowo będę podawał typy w dziale kupony z racji regulaminu jednak będę prowadził statystyki tak, aby temat trafił do działu ze statystykami.
o kilku latach udzielania się w strafach zamkniętych na innych forach postanowiłem otworzyć wątek dla wszystkich.
Cel tego tematu to jak największa ilość wyświetleń i zysk dla jak największej ilości osób.
Od wielu lat śledzę rozgrywki europejskie rozgrywki koszykówi oraz siatkówki. Początki były ciężkie jak 90% osób przegrywałem.
Moje zasady były żadne, a kierowałem się:
-grą na wyczucie
-faworyt łatwo wygra
-drużyna dziś MUSI wygrać żeby wejść do PLAY OFF's/ nie spaść
-gra przeciwko serii porażek
-gra na remisy
-gra progresją
-gra gol do minuty LIVE ( ten system przyniósł mi jako jedyny w miare dobre profity)
gra niskich kursów do 1,10
-długie taśmy ako
-single tenis value bety
i tak mógłbym wymieniać i wyjmieniać...
Raz wchodziło wszystko dosłownie wszystko innym razem nic kompletnie i serie 10 kuponów przegranych.
Każdy z nas to kiedyś przeżył gdy faworyt- gruby faworyt przegrywa spotkanie.
W bukmacherce nie ma nic niemożliwego, bukmacher ma zawsze przewagę.
Zrozumiałem to dość późno bo w roku 2016 po sześciu latach gry - miałem jednak ze sobą bagaż doświadczeń i analiz wielu, wielu lig.
Od 2016 roku stosuję jedną bardzo ważną zasadę, która może i banalnie brzmi, ale przynosi profity - mianowicie: Graj z bukmacherem nie przeciwko niemu.
Oprócz suchej analizy stosuje jeszcze kilka zasad, którymi kieruje się przy graniu meczy.
Chce podzielić się publicznie moimi typami i poruszę niebo i ziemie, aby tutaj w moim wątku pojawiały się setki osób dziennie.
Moje statystyki z lat poprzednich:
2016 (70/95) Yield 27,33%
2017 ( 70/88) Yield 34,99%
2019 ( 78/100) Yield 35,88%
2020 ( 51/62) Yield 42,11%
Zachęcam do śledzenia mojego tematu.
Postaram się tym którzy są na minusie pomóc odrobić trochę budżetu, a tym którzy zarabiają dołożyć kolejne profity.
CEL na 2021 ?
Odpowiedź: pierwsza trójka typerów na forum bukmacherskim.
Życzcie mi powodzenia.
STAWKI:
20j
60j
100j ( max bet ) 5-10% kapitału
Nazywam się Krzysztof gram na zakładach od 10 lat.
Specjalizuje się w koszykówce oraz siatkówce.
Początkowo będę podawał typy w dziale kupony z racji regulaminu jednak będę prowadził statystyki tak, aby temat trafił do działu ze statystykami.
o kilku latach udzielania się w strafach zamkniętych na innych forach postanowiłem otworzyć wątek dla wszystkich.
Cel tego tematu to jak największa ilość wyświetleń i zysk dla jak największej ilości osób.
Od wielu lat śledzę rozgrywki europejskie rozgrywki koszykówi oraz siatkówki. Początki były ciężkie jak 90% osób przegrywałem.
Moje zasady były żadne, a kierowałem się:
-grą na wyczucie
-faworyt łatwo wygra
-drużyna dziś MUSI wygrać żeby wejść do PLAY OFF's/ nie spaść
-gra przeciwko serii porażek
-gra na remisy
-gra progresją
-gra gol do minuty LIVE ( ten system przyniósł mi jako jedyny w miare dobre profity)
gra niskich kursów do 1,10
-długie taśmy ako
-single tenis value bety
i tak mógłbym wymieniać i wyjmieniać...
Raz wchodziło wszystko dosłownie wszystko innym razem nic kompletnie i serie 10 kuponów przegranych.
Każdy z nas to kiedyś przeżył gdy faworyt- gruby faworyt przegrywa spotkanie.
W bukmacherce nie ma nic niemożliwego, bukmacher ma zawsze przewagę.
Zrozumiałem to dość późno bo w roku 2016 po sześciu latach gry - miałem jednak ze sobą bagaż doświadczeń i analiz wielu, wielu lig.
Od 2016 roku stosuję jedną bardzo ważną zasadę, która może i banalnie brzmi, ale przynosi profity - mianowicie: Graj z bukmacherem nie przeciwko niemu.
Oprócz suchej analizy stosuje jeszcze kilka zasad, którymi kieruje się przy graniu meczy.
Chce podzielić się publicznie moimi typami i poruszę niebo i ziemie, aby tutaj w moim wątku pojawiały się setki osób dziennie.
Moje statystyki z lat poprzednich:
2016 (70/95) Yield 27,33%
2017 ( 70/88) Yield 34,99%
2019 ( 78/100) Yield 35,88%
2020 ( 51/62) Yield 42,11%
Zachęcam do śledzenia mojego tematu.
Postaram się tym którzy są na minusie pomóc odrobić trochę budżetu, a tym którzy zarabiają dołożyć kolejne profity.
CEL na 2021 ?
Odpowiedź: pierwsza trójka typerów na forum bukmacherskim.
Życzcie mi powodzenia.
STAWKI:
20j
60j
100j ( max bet ) 5-10% kapitału
Ostatnia edycja: