>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

gramy na outsiderów- test

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Wracając do głównego tematu.

Sposób dobry, ale zastanowiłbym się na twoim miejscu grać X2 albo nawet czysty X.

Jak masz ochotę to dopisuj kursy dla X oraz X2 i je rozliczaj.

Powodzenia

M 19

manyolo

Użytkownik
Wracając do głównego tematu.
Sposób dobry, ale zastanowiłbym się na twoim miejscu grać X2 albo nawet czysty X.
Jak masz ochotę to dopisuj kursy dla X oraz X2 i je rozliczaj.
Powodzenia
fajnie że tu jeszcze ktoś zagląda ????
remisów miałem 11( chyba) na 49 spotkań (22%), śr. kurs powiedzmy jakieś 3,8? , troszkę mało, podobny procent trafień był na nie faworyta ze średnim kursem 5.5 więc nawet granie płaską stawką dało by nam plusik, czego nie można powiedzieć o remisach. Co do podwójnej szansy to na tym forum już troszkę tematów się przewinęło więc nie będziemy papugować ;)
Ale grając podwójną szansą płaską stawką pewnie też wyszedłbym na plus 42% skuteczności przy kursie na pewno grubo przekraczającym 2,0. Obecnie krucho u mnie z czasem więc o żadnych testach w tym momencie mowy nie ma :-(, ale za jakiś czas pomyślimy ....
pozdrawiam

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Dodam jeszcze, że granie meczy (meczów?) z kapelusza mija się z celem.
Potrzeba trochę selekcji.
Jednym z ciekawych sposobów prezentował chyba kolega mycute

M 19

manyolo

Użytkownik
hm.. co do selekcji podam przykład z ostatniego weekendu , oczywiście grywam wysokie kursy płaską stawką jako tako analizując i jak na razie tragedii nie ma , a przynajmniej nie było . Ostatnio postanowiłem zwiększyć stawki z 10zl granej płasko na 30 zl(pewniaki ,jeśli kursy z przedziału 3,5-8 można takimi uznać hehe) , 20zl ,oraz te najmniej prawdopodobne za 10zl. Z 8 spotkań za 30 trafiłem jedno( strata140 zl) z 11 typów po 20 trafiłem 2( strata 60zl) no a z tych najmniej prawdopodobnych(Wg. mojej kiepskiej analizy) z 5 spotkań granych po 10 zl trafiłem 3(stówka na plusie )
wniosek analiza czasem zawodzi i dzięki tej analizie można przeoczyć takie perełki jak w ostatniej kolejce ligi angielskiej z udziałem City i Spurs , można wybierać mecze które są z zawyżonymi kursami ale gwararancji że trafimy chociaż 20 % z nich nie ma żadnych , więc wracamy do punktu wyjścia .... a więc totolotek

Do góry Bottom