>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

#GramGrubo

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Rozpoczęliśmy nowy sezon piłkarski, więc postanowiłem wrócić do większego grania. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
1# Manchester City - West Ham | Powyżej 13 rzutów rożnych | 3,20 Bet365 | Stawka 3/10 | Wynik: 9 | ⛔ 3j
2# Las Palmas - Granada | Las Palmas wygra | 1,84 Betsson | Stawka 6/10 | Wynik: 5:1 | ✅ 5,04j
3# Monaco - PSG | Glik kartka 3,00 Betsson | Stawka 3/10 ⛔ 3j
4#
Den Haag - Heracles | Powyżej 2,5 bramki | 1,74 | Wynik: 1:1 ⛔
Hoffenheim - Leipzig | Powyżej 2,5 bramki | 1,83 | Wynik: 2:2 ✅
Cagliari - Roma | Obie strzelą | 1,67 | Wynik: 2:2 ✅
Ruch - Legia | Powyżej 2,5 bramki | 1,78 | Wynik: 0:2 ⛔
Lechia - Nieciecza | Poniżej 2,5 bramki | 1,85 | Wynik: 1:2 ⛔
Villarreal - Sevilla | Powyżej 2,5 bramki | 1,86 | Wynik: 0:0 ⛔
Ako: 32,57 Betsson | Stawka: 1/10 ⛔ 1j​

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Zacząłem w końcówce sierpnia, ale dla przyzwoitości dam staty tych kliku kuponów.

Statystyki sierpień:
Bilans: ⛔ 1,96 j
Yield: ⛔ 15,07%
Kupony: 1/4
Typy: 3/9​

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Pokuszę się o wytypowanie gola Krivetsa. Gość powinien mieć na koncie już kilka trafień. Tu słupek, tu poprzeczka, tu atomowy strzał, więc widać, że piłka go szuka. Trafił na kadrze, gdzie z zagwarantował zwycięstwo w towarzyskim meczu z Norwegią.
Białorusin ma olbrzymie walory ofensywne i dziś może zagrać nieco wyżej. Są zastrzeżenia, że gra Furmana i Krivetsa obok siebie to marnowanie potencjału jednego z nich, ale moim zdaniem warto się pokusić o coś takiego.
Nieznacznie mniej płaci się za gola Kante, który jest aktywny, ale nikt nie wie kiedy może odpalić. Furman fajnie dorzuca, ale głównie na koncie będzie miał asysty. Iliev może mieć problemy przy jego szybkości z defensorami Zagłębia, więc dziś będzie w głównej mierze odpowiedzialny za rozdawnictwo piłek.
Białorusin dziś odpali, mówię Wam
8# Zagłębie Lubin - Wisła Płock | Krivets strzeli | 6,50 Unibet | Stawka 1/10 | ⛔ 1j​

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
9#
CSKA Moskwa - Tottenham Hotspur | Tottenham lub remis | 1,30 | Wynik: 0:1 ✅
Sporting - Legia | Sporting | 1,22 | Wynik: 2:0 ✅
Ako: 1,58 Forbet | Stawka: 8/10 ✅ 4,64 j
10# Dinamo Zagrzeb - Juventus | Remis | 5,25 Forbet | Stawka 1/10 | Wynik: 0:4 | ⛔ 1j​

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jako ciekawostke tutaj zostawie. Lechia przez okres reprezentacyjny wykonała badania szybkościowe i mocno pracowała nad dynamiką. To był główny punkt bardzo nijakiej gry gdańszczan od paru kolejek. Start do piłki na 5-6 metrach. Idealnie to obrazował przegrany mecz z Legią wysoko, a powinno być wyżej gdzie po stracie piłki, Legia momentalnie była pod bramką Lechii. W tym meczu było duże parcie Legii, aby zwyciężyć. Braki w tej kwestii spowodowały błędy komunikacyjne w obronie i bardzo dużą ilość sytuacji dla Legii.
W tak krótkim czasie nie da się nadrobić braków, chociaż ja mam trochę inną teorię dotyczącą Lechii. Chyba już nawet o tym wcześniej pisałem. Drużyna z Gdańska gra fajnie, jak wszystko mają pod kontrolą. Problem pojawia się właśnie wtedy, kiedy trzeba szybko wrócić na własną połowę, powalczyć mocniej ciałem. To problem bardziej mentalny niż fizyczny, ale może to tylko mi się tak wydaje.

Co do samego spotkania to mam spore oczekiwania. Obie ekipy aspirują teraz do najwyższych celów, więc kibice mogą stawiać wymagania. Takie mecze powinny być wizytówką Lotto Ekstraklasy. Tu nikt nie ma kompleksów - ten jest z Warszawy, ten z Poznania, a my ze wsi. Tu każdy startuje z równego poziomu, a piłkarze mają luz mentalny.

Pojedynki obu tych drużyn z reguły obfitują w gole. Zagłębie ostatnio bardzo overowe. Jedyny kontrargument to wyjazdy Gdańszczan, gdzie szału nie było.

11# Zagłębie - Lechia | BTS | 1,91 Bet365 | Stawka 5/10​

Ja w Sewilli poszukam dziś trochę wysokiego kursu. Betis powinien odważnie zaatakować i nie zdziwię się, jak to oni pierwsi strzelą. Na Real Madryt przerwa może podziałać negatywnie. Wielu (a praktycznie cały skład) rozjechał się na kadrę, więc takie wybicie z rytmu na pewno da się we znaki.

Ostatnie wizyty Królewskich na tym stadionie raczej nie były bardzo przyjemne. Raz udało im się rozbić gospodarzy 5:0, to fakt, ale raz zremisowali, raz nawet ulegli, a pozostałe dwa mecze były bardzo wyrównane.

Piłkarze z Madrytu poza ich miastem nie są już taką maszyną. Bardzo często bramki zdobywało się gdzieś w końcówce meczu, w drugiej połowie. Jeśli Betis będzie potrafił to wykorzystać to ich prowadzenie do przerwy jest bardzo prawdopodobne.

#12 Betis - Real | Real Betis do przerwy/Real Madryt wygra cały mecz | 25,75 Oddsring | Stawka 0,5/10
#13 Betis - Real | Ruben Castro strzeli pierwszy, ale Real Madryt wygra 2:1 | 71,00 Bet365 | | Stawka 0,5/10​

Do góry Bottom