Sezon regular w NBA czas rozpocząć. Myślę, że będzie to sezon wyjątkowy. Miami Heat chcą obronić tytuł, m.in przyjście Raya Allena najlepszego w hist orii rzucającego za 3 pkt. Głodni zwycięstwo są także Lakersi oraz Oklahoma . Która z tych ekip okaże się najlepsza w tym roku? O tym przekonamy się za kilka miesięcy. Doszło w lidze do wielu trade'ów m.in Howarda do Lakers, Kidda do NYK czy Hardena do zespołu Rakiet. W NHL trwa lokaut i narazie liga nie wystartuje. Nie ma co wracać do starych typów, co było to było, nie chce mi się tego wszystkiego podliczać. Postanowiłem wprowadzić kilka nowych zasad do swojego tematu i zamierzam rygorystycznie się tego trzymać. 1. Do każdego typu podanego w temacie zamieszczona będzie analiza w dziale tematycznym. ( nie będę pisał analizy nad czy pod typem, ponieważ temat musi być jasny i przejrzysty) 2. Po każdym miesiącu kalendarzowym podliczać będę swoje statystyki.
3. Kupony grane '' na żywo '' będę zamieszczać wyłącznie w przerwie spotkania, żeby każdy chętny miał czas na postawienie zakładu.
4. Zmieniam system na jednostki, w PLN-ach za dużo jest tego do podliczania, zobaczymy jak to będzie wychodzić, jeśli nie będzie mi się podobać to wrócę do PLN-ów.
5. Oczywiście, jeśli NHL wznowi rozgrywki to typy z hokeja również się pojawią, bo w tych 2 dyscyplinach czuję się mocny.
6. Kupony będą się składać z max 2 zdarzeń czyli duble. Bukmacher: Bet365 i narazie jego będę się trzymał. T o tyle na początek
7. Wszelkie komentarze mile widziane.