Dostałam zapytanie od jednego użytkownika forum skad takie typy na dziś, znalazłam trochę czasu i skrobnęłam coś o każdym meczu, udostępniam też Wam możę komuś to pomoże w wyborze typów ????
A wiec tak typ na
NIemcy opisałam w
typach dnia,
Brazylia-Argentyna nie sadze żeby w towarzyskim meczu az tak
Brazylia zdominowala mecz i zdobyła dużo więcej rzutów rożnych od Argentyny -
Brazylia w meczu z Salwadorem wygrała tylko 3 rzutami rożnymi (6-3) a z Arabią Saudyjską czterema (5-1)
Argentyna mimo że nie jest w najwyższej formie to nie jest też chłopcem do bicia i nie powinno być takiej dysproporcji miedzy drużynami jeśli chodzi o rzuty rożne. W dwóch poprzednich spotkaniach między tymi drużynami
Argentyna wygrywała w rogach dwukrotnie 6-3.
Szwecja-Słowacja W ostatnich trzech meczach Szwecjii padało 11,9,9 rzutów rożnych a w meczach Słowacjii 12,13 i 10 rzutów rożnych, więc licze że ten niski over 8,5 zostanie pokryty bez problemu, w ostatnim meczu między tymi drużynami padło 10 rzutów rożnych.
Belgia - Holandia Belgia zdobywa bardzo dużo rzutów rożnych i przeważnie więcej od swoich przeciwników.
w ostatnich meczach wygrali w rzutach rożnych ze Szwajcarią (5-3) z Islandią (9-4) ze
Szkocja (3-1)
Holandia za to nie bryluję w rzutach rożnych przegrała 4-12 z Niemcami, 2-4 z Francją. W ostatnim meczu między tymi drużynami Belga wygrałą 7-2
Dania-Austria dwie drużyny które calkiem nieźle sobie radzą jeśli chodzi o rzuty rożne i myślę ze nie będzie dużej różnicy w rogach między tymi drużynami, a jeśli już to
Austria zdobędzie ich więcej . W ostatnich meczach
Dania przegrałą w rogach z
Irlandia 3-4, z Walią wygrali 6-1, Ze słowacją przegrali 1-9.
Austria natomiast wygrała 7-4 z Irlandią Płn. 7-4 z Bośnią i Hercegowiną , 5-4 ze Szwecją .
Ukraina- Czechy W ostatnim pojedynku między tymi drużynami padło 9 rogów czyli over został prawie pokryty.
W ostatnich 2 meczach Ukrainy padało 18 i 13 rogów a w meczach Czechów 10 i 12 rzutów rożnych.
Irlandia-
Walia W ostatnim pojedynku między tymi drużynami padlo 7 rzutów rożnych, w meczu Irlandii z Danią i z
Polska również padało po 7 rogów. W meczu Walii z Danią padło 7 rzutów rożnych i z
HIszpania również 7 rogów.
Myślę że wybrałam dosyć wysoki pułap i 10 to moim zdaniem maksymalna ilość jaką mogą zdobyć .
#86 totalbet
Belgia-Holandia kto więcej rzutów rożnych - Belgia @1,28
Francja-Niemcy - 2 drużyna ilośc rzutów rożnych 7+ @4,20
Irlandia-Walia mniej niż 12,5 rzutów rożnych @1,22
kurs ogólny 6,56
stawka 50zł
EWK 288,64zł