>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

graj rozsądnie

heretostay87 0

heretostay87

Użytkownik
Legia Warszawa- Gaziantepsor
kto zakwalifikuje się do następnej rundy?
typ: Legia 1.20
Lokomotiv Sofia- Sląśk Wrocław
kto zakwalifikuje się do następnej rundy?
typ: Śląśk 1.48
kurs całkowity 1.78
stawka na zakład 400
ewentualna wygrana 710
Z grą defensywną legii nie jest wcale najgorzej, udało się przetrzymać napór Turków na ich własnym terenie nie tracąc bramki. A ofensywa? Przed nowym sezonem Maciej Skorża uskarżał się najbardziej o kontuzję i obawy co do wkomponowania się do zespołu Daniela Ljuboli. Serbowi jak widać zależy jednak na grze, i co ważne ma obok Miroslava Radovica. Uważam iż Legia ponownie przetrzyma napór Turków i ustawi przebieg meczu bramką, która znacznie utrudni awans Gaziantsporu.Mój typ 2:0 lub 2:1 dla Legii
Znacznie trudniejszy mecz czeka WKS. Obserwując jednak postawę zespołu z Wrocłąwia uważam iż Orest Leńczyk stworzył poukładany, grający dobry atak pozycyjny zespół. Śląskowi brakuje może skuteczności ,ale mentalnie zespół ten jest bardzo mocny. Graczom nie brakuje ambicji i wiary w końcowy sukces. Mecze Śląska oglądałem do tej pory 3 i za każdym razem imponowały mi determinacja i nieustępliwość. Cieszy przede wszystkim doskonałe wkomponowanie w zespół Vorkampa, chłopak jak widać ma umiejętności i wiele wskazuje na to iż stanie się gwiazdą zespołu i ligi.Mój typ 1:0 dla Śląska

heretostay87 0

heretostay87

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Lech Poznań
typ: Lech Poznań 2.15
Borussia Dortmund - Hamburger SV
typ: Borussia Dortmund 1.50
kurs całkowity 3.23
stawka na zakład 100
ewentualna wygrana 322
Lech jest w gazie wygrał 5:0 morale są wysokie nie jest obciążony jak rok temu pucharami. Zagłębie natomiast ligi jeszcze nie zaczęło więc może brakować im ogrania. Lech ten mecz wygra
Borussia drużyna zgrana i poukładana, Hamburg - konkretne przemeblowania w składzie, uważam iż Hamburg będzie potrzebował czasu by dograć drużynę, na chwile obecną to za wcześnie by sprostać Dortmundowi

heretostay87 0

heretostay87

Użytkownik
teraz mamy ✅210
Lech z Zagłębiem się wykoleił, jak się nie trafia na pustą bramkę, to się nie wygrywa....
Dziś rusza Anglia, więc jest komplet 3 lig, i tego się trzymajmy.
Jazda, kursy kuszą...
Liverpool - Sunderland, typ 1, 1.45 Liverpool, bez Gerrarda, ale za to z Downingiem, Liverpoll rozegrał 3 sparingi, w pierwszych meczach łapali po 3 bramki, ale ostatnio z Valencia na 0 z tyłu. Z &quot;kotami&quot; od 20 lat u siebie nie przegrali, podtrzymają passę
Jaga- Korona, typ 1, 1.83 Jaga u siebie ma na Koronę patent, tak będzie i tym razem, w Koronie coś szwankuje,to że do Białegostoku nie pojadą Jańćzyk czy Hermani o czymś świadczy, jakoś nie wierzę w to że zmiennicy podołają Jadze w ich twierdzy
Polonia- Łks, typ 1.33 Mój pewniak na dzisiaj Łkś gra padło, absolutny kandydat do spadku. Polonia powinna wygrać wysoko
Wolsburg- FC Bayern, typ 2 Bayern podrażniony, Bayern zły, Uli, Rummerige i spółka czerwoni z wściekłości, oczekuje wkur*ionego Bayernu grającego z Polotem, RObbery wykończą Wilki, wysoki kurs kusi ;)
Hoffenheim- Dortmund, typ 2 Dortmund wyrażnie w formie, maszynka Kluppa działa bez szwanku. Z hoffenheim zawsze się Dortmundowi gra ciezko ale typuje 1:0 dla klubu z Westfalii

AKO 11.43
Stawka 38
Przewidywana Wygrana: 434

Do góry Bottom