>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Graj o Porsche

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zwykly &quot;chlyt matketingowy&quot; a Wy to jeszcze nakrecacie. Dzieki temu porsze zarobia 10x wiecej na graczach, jak bez niego.
A zapomnieliscie juz o &quot;super kursach o ofercie&quot; ? Nawet jakby bylo 100 takich fur nie warto zagladac do tej firmy ! Nie wspomne o regulaminie i sposobie rozliczania zakladow granych przez www usluge, jak i w naziemnych robia wszystko aby sie im zgadzalo a nie klientowi ! Dajcie sobie spokuj z ta firma i niech se wezma te swoje &quot;prosie&quot;. Kto lyka takie konkursy ten ...
Chwyt? Masz rację jednak dobry Chwyt bo jest realna szansa na zwycięstwo wszystko w głowach graczy. Natomiast firma STS nie okresliła że samochód dostanie tylko ten co 15 - typów trafi lecz ten który najwięcej. Może się okazać ze gość z 8 Typami trafi. Także jak dla mnie ✅ dla firmy za takie promo.

A 14

anu

Użytkownik
Wygrywa osoba która trafi najwięcej meczy, jesli bedzie pare takich osob to najwyzszy kurs

Jeśli kilka osób trafi taką samą, największą ilość spotkań, to wygrywa ten, kto NAJWCZEŚNIEJ puścił kupon.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
zaleschief - dwa lata temu chcielismy dać Porsche za komplet wyników. Nikt nie trafił kompletu. Teraz dajemy Porsche za najwięcej trafionych typów.
Widzimy, że Rafal919 idzie ostro! Przypominamy, że można włączyć sie do gry do 18 czerwca. Każdy ma równe szanse, bo samochód wygra osoba, która trafi najwięcej typów, a w przypadku równej liczby, liczy się wpierw to, kto ma wyższy kurs ogólny na kuponie!

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 14

anu

Użytkownik
Przypominamy, że można włączyć sie do gry do 18 czerwca. Każdy ma równe szanse, bo samochód wygra osoba, która trafi najwięcej typów, a w przypadku równej liczby, liczy się wpierw to, kto ma wyższy kurs ogólny na kuponie!
Jeśli kursy będą takie same, to wygrywa kupon puszczony wcześniej.

&quot;Wpierw&quot;...

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Mam identycznie
ja jakoś dziwne przeczucie miałem co do Anglii z Ruskimi i ich nie dałem w tym zestawieniu. Mam ich za to w dwóch kolejnych meczach i jakoś dziwne przeczucie co do tych typów... Oglądając 1. połowę Belgów, mam takie samo zmartwienie co do ich dwóch następnych meczów m.in z Irlandią. Porażka dzisiaj, bądź nawet remis niejako wymusiła by na nich spinę w następnych meczach, tak jak to mają Anglicy.

4/15 z mojej strony również póki co.

zaleschief 3

zaleschief

Użytkownik
Póki co nie ma jakiś dużych niespodzianek. Odpowiednie dopasowanie zakładów daje możliwość uniknięcia wpadek. Ciekawy jestem czy trafienie 12,13 będzie wystarczające . Szkoda , że wczoraj nie było remisu Hiszpani z Czechami ; )

Do góry Bottom