Cześć, mam pytanie.
Na totolotku jest promocja, że nie odciągają podatku przy graniu od pewnej stawki i kursu >2,0. Nigdy nie miałem tam konta i łapię się na bonus 100%. Mam pomysł poobracania bonusu:
W skrócie warunki są takie:
-Wpłacam 1 000 zł, dostaje 1 000 zł
- Musze obrócić 3x(bonus+depozyt)=6 000 zł obrotu.
- gramy tylko wtorek,środa, czwartek, piątek, żeby ominąć podatek - wtedy obowiązuje promocja
- płaska stawka 100 zł, kursy >2 (taki wymóg kursowy, by była promocja bez podatku oraz liczył się obrót) gramy single z piłki kopanej
- średnia marża kursowa obliczona na podstawie kilku zakładów u tego buka - 8%
Zgodnie z wysokością marży i wymaganym obrotem. 6000 *0,92 = 5520 zł - tyle powinno wrócić z zakładów przy założeniu, że będę miał skuteczność 50/50, czy tam zerowe szczęście. Czyli tracimy 480 zł i finalnie powinno po 60 kuponach być na koncie 1520 zł, czyli około 500 na +++.
Co sądzicie o tym planie? Czy według Was wypali?
Czy może macie lepsze pomysły na obrót bonusem na takich warunkach?
Jeśli są gdzieś błędne założenia, to proszę o poprawienie mnie.
Pozdrawiam
Na totolotku jest promocja, że nie odciągają podatku przy graniu od pewnej stawki i kursu >2,0. Nigdy nie miałem tam konta i łapię się na bonus 100%. Mam pomysł poobracania bonusu:
W skrócie warunki są takie:
-Wpłacam 1 000 zł, dostaje 1 000 zł
- Musze obrócić 3x(bonus+depozyt)=6 000 zł obrotu.
- gramy tylko wtorek,środa, czwartek, piątek, żeby ominąć podatek - wtedy obowiązuje promocja
- płaska stawka 100 zł, kursy >2 (taki wymóg kursowy, by była promocja bez podatku oraz liczył się obrót) gramy single z piłki kopanej
- średnia marża kursowa obliczona na podstawie kilku zakładów u tego buka - 8%
Zgodnie z wysokością marży i wymaganym obrotem. 6000 *0,92 = 5520 zł - tyle powinno wrócić z zakładów przy założeniu, że będę miał skuteczność 50/50, czy tam zerowe szczęście. Czyli tracimy 480 zł i finalnie powinno po 60 kuponach być na koncie 1520 zł, czyli około 500 na +++.
Co sądzicie o tym planie? Czy według Was wypali?
Czy może macie lepsze pomysły na obrót bonusem na takich warunkach?
Jeśli są gdzieś błędne założenia, to proszę o poprawienie mnie.
Pozdrawiam