>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Gracze leworeczni + statystyki

K 203

krolwta

Użytkownik
Jedni lubia z nimi grac a inni nie. dotyczy to rowniez graczy leworecznych gdy trafia na gracza leworecznego. Ma ktos, lub zna strone gdzie takowe statystyki sie znajduja ? chodzi mi o statystyke graczy praworecznych vs leworecznych jak i leworecznych vs leworecznych. (bardziej wta)
poki co znalazlem cos takiego:
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=443523
ale sa to stare ststystyki. bede wdzieczny za pomoc oraz zapraszam do dyskusji. Pamietajmy, ze kazda dodatkowa wiedza pozwoli nam lepiej popatrzec na mecz i podjac lepsza decyzje. Always for value. GL

K 203

krolwta

Użytkownik
http://www.wtatennis.com/news/article/2960040/title/li-loves-the-lefties-takes-down-kerber
rok temu Li Na
Li improved to 6-1 against Kerber, a typical head-to-head record against a lefty for her: in the last five years Li has done far, far better against lefties than against righties, going 34-5 against lefties since the start of 2008 (a 6.8 to 1 ratio) and 140-79 against righties since the start of 2008 (a 1.8 to 1 ratio). - See more at: http://www.wtatennis.com/news/article/2960040/title/li-loves-the-lefties-takes-down-kerber#sthash.VhMl3itn.dpuf

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Mi brakuje również automatycznych statystyk porównujących graczy ATP z jednorękim bh vs dwuręczny. To o czym piszesz również jest ciekawe, ale nie ma chyba jednej strony, która by potrafiła automatycznie wywalić takie porównanie. Myślę, że to jest ciekawe wyzwanie dla programistów- znaleźliśmy lukę na rynku. Ja za wypełnienie tej luki byłbym w stanie nawet coś zapłacić ????

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Jedni lubia z nimi grac a inni nie. dotyczy to rowniez graczy leworecznych gdy trafia na gracza leworecznego. Ma ktos, lub zna strone gdzie takowe statystyki sie znajduja ? chodzi mi o statystyke graczy praworecznych vs leworecznych jak i leworecznych vs leworecznych. (bardziej wta)
poki co znalazlem cos takiego:
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=443523
ale sa to stare ststystyki. bede wdzieczny za pomoc oraz zapraszam do dyskusji. Pamietajmy, ze kazda dodatkowa wiedza pozwoli nam lepiej popatrzec na mecz i podjac lepsza decyzje. Always for value. GL
Tennis Abstract udostępnia takie statystyki

Mi brakuje również automatycznych statystyk porównujących graczy ATP z jednorękim bh vs dwuręczny. To o czym piszesz również jest ciekawe, ale nie ma chyba jednej strony, która by potrafiła automatycznie wywalić takie porównanie. Myślę, że to jest ciekawe wyzwanie dla programistów- znaleźliśmy lukę na rynku. Ja za wypełnienie tej luki byłbym w stanie nawet coś zapłacić ????
Jak wyżej. Wyzwaniem dla programistów jest zdobycie bazy danych (czasochłonność)

Otrzymane punkty reputacji: +8
andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Mnie zawsze interesuje skąd młody Tomaszewski bierze te ciekawe statystki, które podaje podczas meczów. Kto ogląda tenis na Polsacie wie o czym mówię.
Może znacie jakieś strony właśnie z takimi statystykami: bilans tb, mecze z leworęcznymi itd. itp.

damianres 170

damianres

Użytkownik
Mnie zawsze interesuje skąd młody Tomaszewski bierze te ciekawe statystki, które podaje podczas meczów. Kto ogląda tenis na Polsacie wie o czym mówię.
Może znacie jakieś strony właśnie z takimi statystykami: bilans tb, mecze z leworęcznymi itd. itp.
dokladnie zawsze to rozkminiam skad on to wie ? moze liczy po prostu no ale troche mu to musialo zejsc ????

D 570

duff999

Użytkownik
Niekoniecznie z programu.
Przecież jeśli robi jakąś transmisje to może sobie wyniki TB rozpisać w każdych pojedynkach. Czy to tie breaki czy sety na każdej nawierzchni. Jego praca polega na przygotowaniu się do danego spotkania i sprawdzeniu kilku ciekawostek. Twitter / strony turniejów / statystyki.
http://www.tennisexplorer.com/mutual/nadal/federer/
Całe szczęście jeszcze jakoś do tego podchodzi. Bo jak słucha się takiej Katarzyny Nowak to aż się chce włączyć transmisje z bet365 lub jakiś stream.
Z całym szacunkiem ,ale Bohdan mimo iż mam wielki szacunek do jego dziennikarskiej działalności mógłby również już odpuścić i być np. takim dodatkiem do finału Wimbledonu ,ale na Boga wystarczy tych powrotów do ery dinozaurów. Słynna wpadka Bohdana sprzed 4 lat gdy na centralnym padał deszcz Tomaszewski rozpoczął komentarz meczu z odtworzenia , który komentował kilka godzin wcześniej słowami &quot; Proszę państwa na centralnym ciągle pada ,a na dwójce nadal grają&quot; ???? Kiedyś trzeba ze sceny zejść.
Tak samo brednie Stopy nie wspomne o takich kwiatkach jak wizyty w studio Wanio czy nawet redaktora Wolfke ...Z Eurosportu wysoki poziom to zdecydowanie Lech Sidor , Marcin Lewandowski bez dwóch zdań czołówka . Dla Kasi Strączy plus za głos ????
Macie jakieś swoje spostrzeżenia co do komentowania spotkań ? ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Najwieksza uwaga to : nie dajcie komentowac meczow Waniowi, bo to jest juz porazka totalna, juz ten stary tomaszewski jest od niego lepszy, ale wanio to juz jakas masakra , jak oni moga takiego tepaka barac do komentowania meczow

damianres 170

damianres

Użytkownik
Najwieksza uwaga to : nie dajcie komentowac meczow Waniowi, bo to jest juz porazka totalna, juz ten stary tomaszewski jest od niego lepszy, ale wanio to juz jakas masakra , jak oni moga takiego tepaka barac do komentowania meczow
zgadzam sie. Wanio jest strasznie slaby, zero wiedzy, nie zapomne jak on jakis rok temu powidzial ze Paire to juz starszy i doswiadczony zawodnik, jednak dopiero teraz wchodzi w prawdziwy tenis i jeszcze dodal ze widzi go po raz pierwszy. To wlasnie podsumowalo jego wiedze.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Jeśli mowa o komentatorach, to ja akurat do pana Bogdana mam ogromny szacunek i z uwagi na to, że mimo wszystko nie plecie bzdur (mimo oczywiście jednostkowych pomyłek) bardzo chętnie go słucham. Ponad 90-letni komentator to ewenement na skalę światową i mi jest bardzo przyjemnie oglądać tenis z jego asystą.
Młody nie jest zły, choć często się wyłącza, nudzi go mecz, co widz zauważa. Wanio to stary cwaniak, zaczynał od Drzewka Szczęścia w Polsacie (czy ktoś to jeszcze pamięta?), chałturzył nieźle po okolicznych wsiach, czego sam byłem świadkiem.
Lorek to pozytywny czub. O Nowak się nie wypowiadam, bo nie chcę obrażać kobiet.
Żeby nie było całkowitego ot, to uważam że absolutnie młody Tomaszewski żadnych statystyk sobie sam nie robi. Zapewne bierze je z jednej ze stron, o których piszecie.

Do góry Bottom