Ale do kogo konkretnie - bo nie podałeś - adresujesz to pytanie?interesujące jak cholera.
długo nad tym myślałeś czy co?
No właśnie przemoeevil do kogo adresujesz pytanie??interesujące jak cholera.
długo nad tym myślałeś czy co?
Jeszcze raz... identyczne podejście??Identyczne podejście w grze - choć nie do "bezpiecznego zakładu" ( pod nazwą systemów rozkładowych na określoną ilość trafień/pudeł ) podałem ok. 3 lata temu:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/f...1x2-46471.html
i jest to klasyka gatunku pod nazwą : system przewagowy , siegająca jeszcze czasów gry w Totalizatora Piłkarskiego na 13 spotkań
Tak tylko, że grając na 2 linie 3/7 i 4/7 ponosisz stratę przy trafieniu 2 zdarzeń.Tylko nie zapominajmy, że zarówno 3z7 i 4z7 to 35 , tak więc można ew. grać równolegle ale od siebie niezależnie , na obie te w/w linie trafień w obrębie identycznych typowań.
Mam nadzieję, że administratorzy, jeśli już wciągniesz ich w tą swoją bezproduktywną "gierkę", wykażą się większym profesjonalizmem od ciebie i nie będą patrzyć na cyferki opisujące twój login.A to nie wróży Ci długiej kariery na tym forum , bo swoim bezmózgowym zachowaniem wprowadzasz tu ferment i kogoś z Administracji FB w końcu to zirytuje...
Jakaś niejasność?Znów się jakiś błąd wkradł? Tak trudno zrozumieć, że ktoś ma potencjał i doskonale go wykorzystuje? Nie kpij więc z tych którzy i w praktyce potrafią coś osiągnąć."W maju ubiegłego roku przeprowadziłem symulację a miesiąc później pożegnałem pracę na etat "
po prostu wywołał u mnie salwę śmiechu.
Przykład podałem wcześniej.nubiru mógłbyś podać trochę więcej szczegółów odnośnie Twojej gry? A najlepiej jakiś przykład, bo wygląda to całkiem ciekawie, a nie za bardzo rozumiem w jaki sposób to "ugryźć"
Jakiś czas temu maksymalny kurs wynosił 7. Śpiący królewicze zapomnieli poprawić 3 warunku.A zatem ten regulaminowy zapis o minimalnej ilości zdarzeń jako 3 - w zderzeniu z maksymalnym ich kursem 5 , jest absurdem!
W 2007 roku ten kurs wynosił 9:Jakiś czas temu maksymalny kurs wynosił 7. Śpiący królewicze zapomnieli poprawić 3 warunku.
edi8>>>Czesc Edi.A oto kolejne możliwe podejście do gry w formule zakład Bezpieczny.
Aby wypełnić normę ako 200 przy grze na 6 zdarzeń , ich kursy muszą wynosić nie mniej niż 2.42 ponieważ 2.42^6=200
W takiej grze możemy zastosować technikę zwaną cover , czyli obstawienie 2z3 możliwych typów FT w ramach meczu 1-x-2 , gdzie kursy będą wynosić np. 2.5-3.2-2.8
Przedstawię rozpis na 12 zakładów 2-drogowych ( 1-2; 1-x; x-2 ) , który ma minimalną gwarancję na 5 ( choć nie wyklucza trafienia 6 ) , więc przy poprawnym wytypowaniu w tych 6 meczach wyników z wykorzystaniem opcji obstawienia po 2z3 - a zatem wypełnia warunek zakładu Bezpieczny , bo w każdym z 12 zakładów mamy minimalne ako 200 , ale także mamy tu minimum jeden kupon z 1 błędem , i jeśli tylko on zostanie wygrany , to w najgorszym razie odzyskamy aż 73.33% kosztu gry.Szansa że wygramy tylko 1 kupon wynosi 56.25% - a 43.75% czyli wszystko co brakuje do 100% to szanse na większe wygrane.
Pełny wykaz procentowych gwarancji tego rozpisu podam na końcu.
12 zakładów , czytane w pionie:
A/ 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2
B/ 1 1 1 2 2 2 1 1 1 2 2 2
C/ 1 2 2 1 1 2 1 2 2 1 1 2
D/ 2 1 2 1 2 2 1 1 2 1 2 1
E/ 1 2 2 1 2 1 2 1 2 1 1 2
F/ 2 2 1 1 2 2 1 1 2 2 1 1
( przy typowaniu remisu , w miejsce 1 lub 2 na kuponie stawiamy 1-x lub x-2 )
UWAGA: zamiast covera 2z3 z meczów 1-x-2 , można tu w każdej grupie A-F wprowadzić 2 niezależne typowania np. bloków z ako min. 2.42 , bo w przeciwieństwie do covera , możemy trafić 2 takie typy w liniach A-F
Gwarancje tego rozpisu - przy poprawnym wytypowaniu 1 typu w każdej linii , więc przy rozpatrywaniu trafienia 1z2 typów FT granych jako cover 2z3 w meczu 1-x-2 lub też przy grze na 2 oddzielne niewykluczające się zdarzenia po 2.42 ( bloki ) wejście tylko 1 takiego zdarzenia ( choć teoretycznie mogą wtedy w liniach A-F wejść w każdej z nich dwa , podnosząc wtedy ilość wygranych ) :
Na 6 trafień , czyli wygranie 1 kuponu z ako 200 - szansa 18.75%
Na 5 trafień dających wygranie 3 zakładów Bezpieczny - szansa 6.25%
Na 5 trafień dających wygranie 2 zakładów Bezpieczny - szansa 18.75%
Na 5 trafień dających wygranie 1 zakładu Bezpieczny - szansa 56.25%
Razem: gwarancja 100% na minimum 1 wygrany zakład Bezpieczny
Z powyższego wynika, że szanse na wygranie 1 kuponu tylko niewiele są wyższe od tych pozostałych łącznie liczonych szans na wygranie więcej niż 1 kuponu , bo te proporcje to 56.25%-43.75% , gdzie 56.25% to wygrany 1 kupon a 43.75% to od 2 do 3 Bezpiecznych lub 1 bezbłędny kupon z ako 200
..............
.
A czy Ty wiesz , że ten 1 błąd MUSI wystąpić aby kupon był rozliczony jako Bezpieczny?przy jednym bledzie kupon nie bedzie trafiony jesli zagramy DNB i mecz zakonczy sie remisem
kazdy nietrafiony typ jest zaliczany do bledow , inaczej byc nie moze :grin:A czy Ty wiesz , że ten 1 błąd MUSI wystąpić aby kupon był rozliczony jako Bezpieczny?
I o to w pytaniu chodziło @addamowi44 - i to mu napisałem , że nietrafiony typ DNB także jest do błędów zaliczany.
.