>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

gra,większe kwoty,wyplaty,pomoc

S 0

sport1953

Użytkownik
Witam serdecznie i prosze o pomoc.
Mam takie pytanie bo niestety nie znalazlem podobnego przypadku jak moj na forum...A wiec mysle o grze załóżmy na betson.Sluchajcie i chcialbym sobie tam wplacic 5000 zł prawda...I teraz moje pytanie brzmi : jak to bedzie pozniej z wyplata?Prosze o pomoc ludzi ktorzy maja juz jakies spore doswiadczenie w zakladach i serwisach buk..
Zalozmy ze za te 5000 zagralem na kurs 1.70 (taki jak na Nadala wczoraj) mi z moich kalkulacji wynika ze wygralbym 8500zl- i zastanawiam sie czy moglbym przy takim stanie rzeczy wyplacic wszystko z konta lub chociaz te 3500zl-jak to by wygladalo?Bede bardzo wdzieczny za pomoc bo mam dylemat-czytalem o waszych problemach z duzo mniejszymi kwotami a jednak nie chcialbym stracic nawet tej mniejszej..
I ewentualnie 2 pyt. czy przy zamknieciu konta bez problemu moge zwinac swoje pieniadze z konta i podziekowac za zabawe przy czym nie bedzie problemu?
Pomozcie-jak to wyglada w rzeczywistości?
Pozdro i dzieki za pomoc z gory..

A 8

adam-malysz

Użytkownik
Nie powinno być problemów jeżeli zweryfikował byś Konto ale jeżeli chciał byś grać na takie kwoty to polecam Buków którzy swe siedziby maja chociażby na Malcie , z oczywistych powodów ...

tomashov 0

tomashov

Użytkownik
jeżeli tylko nie brałeś bonusu to powinno być ok- nikt nie ma prawa odmówić Ci wypłaty Twoich pieniędzy. Część buków nie zgadza się jedynie na wpłatę depozytu i jego wypłatę bez stawiania choćby 1 zakładu (pranie brudnych pieniędzy). No i z reguły wypłata musi odbyć się tą samą metodą co wpłata.

R 0

raczekxd

Użytkownik
Witam,
Jestem nowy na tym forum ale do sedna , naczytałem się multum tematow bo nie chce Mi się tak naprawdę wychodzić z domu i chodzić do buka obstawiać i chciałbym przez internet , ja raczej traktuje to jako zabawę ale mniejsza o to . Nie gram więcej niż za 2 zl(Mam taka zasadę) No i czytałem sporo na temat bukow wybralem bet365 , no i pojawiło sie ale bo jakiś chory bonus ze dostane 100% wpłaty , i muszę obrócić tam ileś razy po x kursie . Ale ja nie chce tego bonusu bo ja wiem ze i tak tego bonusu nie zrobię . A np grając u buka na miejscu(Fortuna , sts itp) . Za 2 zl nie raz udawało Mi się wygrać 20-50zl . To czy np w bet 365 bede mogl wyplacic wygrana o drazu czy będę musiał x kasy stracic zebym mogl wyplacic ? Bo zabardzo tego nie rozumiem , z góry dziekuje za odpowiedz.
Ps. nie zakladalem nowego temat z myślą ze tutaj uzyskam odpowiedz

Do góry Bottom