Witam zarejestrowałem sie chyba u 20 buków , chce grać wybrane przez siebie spotkanie po jak najwyższym kursie , chce uzywać moneybookers , czy ktoś ma doświatczenie w tego typu transferach pieniędzmi , na jakie pułapki trzeba uważać , bede grał za minimum 50 euro tak aby nie było problemu z wypłatą
dla mnie rzecz naturalna jeśli myślisz o poważnym typowaniu
grasz tam, gdzie najwyższy kurs, proste
częściej będziesz mógł sobie pozwolić na ewentualne przedziały, siurki itp.
dodatkowo, jeśli jesteś graczem wygrywającym jest to dobre zabezpieczenie się przed nałożeniem limitów, choć oczywiście nie obroni w 100%
jedyne na co musisz zwrócić uwagę limit wypłat na MB (chyba 5 K EUR na 90 dni) - co w skrócie oznacza, że powinieneś przyjąć taktykę, iż wpłacasz do każdego z buków jakiś % kapitału i grasz spokojnie, wypłacasz jak ugrasz więcej
agresywne i częste wpłaty/wypłaty mogą spowodować przekroczenie limitu na
skrill, a wtedy jest lipa
nie słuchaj ludzi, którzy mówią/piszą - "po uj Ci konto na kilkunastu bukach", nie mają pojęcia o zarządzaniu kapitałem, limitach i bukmacherce w konkretnym znaczeniu tego słowa
najlepiej jeśli wszędzie będziesz miał tą samą walutę czyli EUR, unikniesz straty na przewalutowaniach
nie wiecie jak z wypłatami na
william hill, betvictor i maratonbet ,
TitanBet , widze ze te buki przodują w wysokich kursach
w tych 3ech wypłacasz ile chcesz bez haraczu
co do betvictor nie wiem z czym mają problem ludzie, ja gram - wypłacam, nie tysiaki ale regularnie
GL