Dzień dobry
Mam takie pytanie, ponieważ w weekend wyjeżdżam na urlop (Hiszpania jeśli to ma znaczenie a podobno ma) i zastanawiam się jak to jest z obstawianiem za granicą? Wiem już, że nie powinno być problemów z logowaniem się do konta z innego adresu IP. Będę mieć dostępną tylko hotelową sieć wifi. A jak jest z prawem hiszpańskim? Pisałem do supportu i dostałem odpowiedź, którą niekoniecznie rozumiem :
Dzięki bardzo za pomoc
Pozdrawiam
Kuba
Mam takie pytanie, ponieważ w weekend wyjeżdżam na urlop (Hiszpania jeśli to ma znaczenie a podobno ma) i zastanawiam się jak to jest z obstawianiem za granicą? Wiem już, że nie powinno być problemów z logowaniem się do konta z innego adresu IP. Będę mieć dostępną tylko hotelową sieć wifi. A jak jest z prawem hiszpańskim? Pisałem do supportu i dostałem odpowiedź, którą niekoniecznie rozumiem :
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z kartą zdrowia? Czy w końcu mogę grać czy lepiej sobie darować? 12dni to sporo czasu i wolałbym mieć możliwość gry ????BET 365 Nie powinno byc to problemem przy kilku dniach logowania w ten sposob jednak zalecamy zeby na czas przebywania w hiszpani wstryzmal sie Pan od uzywania naszych uslug.
BET365 Poniewaz Hiszpanskie prawo jest dosc restrykcujne pod wzgledem stawiania zakaldow.
BET365 I wymnagaloby od Pana hiszpoanskiej karty zdrowia.
BET365 Wiec radzilbym jednak wstrzymac sie od naszych uslug przebywajac na ternie hiszpani.
BET365 Jezeli bysmy wykryli hiszpanskie IP musilibysmy dla Pana zastosowac hiszpanskei prawo.
BET365 Wiec lepiej nie uzywac konta w hiszpani.
Dzięki bardzo za pomoc
Pozdrawiam
Kuba