A nie sprawdzałeś tego jak buki zlimitowały Cię na single?Czytałem, że ako też potrafią ratować sprawę?
No będę musiał.to sprawdzaj z nawet z ciekawościnp. 18bet i klony albo sportsbet.io dają limit na rynek na początku a potem można grać pojedyncze zakłady na niezlimitowanych rynkach, bo dość szybko limituje po zagraniu kilku zakładów wtedy.
Dostaniesz szybki limit w naszych warunkach za taką gręNo będę musiał.
Póki co patrzę jak się mają nasze buki do reakcji na dombetting i jest dobrze. Trzeba mieć kilka kont u kilku buków ale to nawet chyba lepiej niż walenie wszystkiego na jedno konto.
Pokaż załącznik 30322
Pokaż załącznik 30323
2,61x0,88=2,29 kurs bez podatku
Pokaż załącznik 30324
Zleciał jeszcze na łeb.
Pokaż załącznik 30325
Da się. To już wiem. Zostaje zacząć grać i przekonać się na własnej skórze jak długo pozwolą. I tu wchodzi ako i gra live, może przedłuży żywotność kont.
Na singlach Cię zlimitująNo będę musiał.
Póki co patrzę jak się mają nasze buki do reakcji na dombetting i jest dobrze. Trzeba mieć kilka kont u kilku buków ale to nawet chyba lepiej niż walenie wszystkiego na jedno konto.
Pokaż załącznik 30322
Pokaż załącznik 30323
2,61x0,88=2,29 kurs bez podatku
Pokaż załącznik 30324
Zleciał jeszcze na łeb.
Pokaż załącznik 30325
Da się. To już wiem. Zostaje zacząć grać i przekonać się na własnej skórze jak długo pozwolą. I tu wchodzi ako i gra live, może przedłuży żywotność kont.