P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
Ja raczej sobie odejmę niż coś dodam. Po co pisać historię, która nie jest naszą własną? (chyba tylko dla reputacji )
Chcesz to Ci powiem jak to namierzać Wchodzisz na marathonbet live, dajesz live schedule, wybierasz np. football i sprawdzasz, które mecze nie mają kursów Brak kursów pre = najpłytszy rynek i najmniejsza wiedza bukmachera o spotkaniu wpadłem na to kiedy przeglądałem temat 4 ligi polskiej na tym forum hehe bo ja robię odwrotnie niż wszyscy i się cieszę jak nie ma kursów pre. Nikt ich nie zbije pre i widać wszystko co się dzieje na żywo z nimi, bo są "dziewicze"Co piszesz ma sens i jest do ogarnięcia siedząc przy każdym meczu, jak pisałeś siedzisz od rana do nocy przy tym. Z racji innego trybu życia muszę coś wymyślić w stylu rakiet naprowadzanych, namierz i zapomnij.
Któregoś pięknego wieczora do tego usiądę może. To jak krowie na rowie. Marathon, Uber, API do statystyk, coś jeszcze. 22Bet też chyba używasz do czegoś?Chcesz to Ci powiem jak to namierzać Wchodzisz na marathonbet live, dajesz live schedule, wybierasz np. football i sprawdzasz, które mecze nie mają kursów Brak kursów pre = najpłytszy rynek i najmniejsza wiedza bukmachera o spotkaniu wpadłem na to kiedy przeglądałem temat 4 ligi polskiej na tym forum hehe bo ja robię odwrotnie niż wszyscy i się cieszę jak nie ma kursów pre. Nikt ich nie zbije pre i widać wszystko co się dzieje na żywo z nimi, bo są "dziewicze"