>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gra na spadki kursów

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Ja sobie nie robię jaj z agresywnymi kursami ;) tutaj masz godziny zagrania i w uberlucky nie dostaje (przynajmniej ja 🤷‍♂️) za to limitów także nie martw się o limity... jak nie ten buk to następny itd.

1676327293766.png

1676327351355.png

ps. ten mecz jest powiązany tak uberlucky - rusek blok w tym samym momencie a marathonbet nie. Pre kursy 9 na 1 i 1,2 na 2. Kursy na u 1,5 na początku 1,5 na poniżej gola gości. Początek meczu kursy tylko Rusek i uberlucky, niebepieczne ataki 3-0 dla gospodarzy i blok. Korekta kursów w uberlucky i rusku do 4.5 i zamrożone w obu bukach. Kursy na u1,5 gola wzrost do 1,8... W tym samym czasie 3-2 w niebezpiecznych atakach... kursy dalej zablokowane... następnie 3-4 i 4-4 w niebezpiecznych atakach... kursy odblokowane przy poziomie 4.5 na gospodarzy i 1.5 na gości... granie na pałę alternatywnej linii (kursy najbliżej 50/50 są podstawową linią) czyli u0.5 gola gości (3 kupon zagrałem, żeby mieć dowód na to, jak się kursy zmieniły w jednostce czasu). Nie minęło wiele czasu a kursy na 2 zaczęły lecieć (do 1,12 bodajże czyli jeszcze niższe niż pre... to rynek owczego pędu plus bukmacher dokładający do pieca, bo on wie jak działa owczy pęd i kursy zaniża) ponieważ z 4-4 w niebezpiecznych atakach zrobiło się 4-24 w niebezpiecznych atakach czyli tak naprawdę nie licząc początku meczu niebezpieczne ataki to... 1-24 ;)

Zamknąłem wszystko z zyskiem... aktualnie kursów brak na strzeli nie strzeli i btts (ja wiedziałem, że tak będzie ;) i nie było sensu czekać do końca🤷‍♂️). Poniżej kursy Ruska aktualne...

1676327982826.png

ps2. napisałeś w moim temacie o tąpnięciu :) to nie jest najważniejsze... najważniejsze to robić właściwe rzeczy we właściwym miejscu i czasie ;) jak będziesz liczył na "tąpnięcie" to będziesz myślał, że yield na poziomie >10% to dobry wynik ;)

jolly_roger 8,3K

jolly_roger

Użytkownik
Co piszesz ma sens i jest do ogarnięcia siedząc przy każdym meczu, jak pisałeś siedzisz od rana do nocy przy tym. Z racji innego trybu życia muszę coś wymyślić w stylu rakiet naprowadzanych, namierz i zapomnij. No i to co dla Ciebie jest podłogą dla innych może okazać się sufitem cytując klasyka polskiej kinematografii :D Każdy yield powyżej 10% uznam za dobry wynik w kilkuletniej perspektywie. Ale jestem amatorem nie znającym się na rzeczy :giggle:

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Co piszesz ma sens i jest do ogarnięcia siedząc przy każdym meczu, jak pisałeś siedzisz od rana do nocy przy tym. Z racji innego trybu życia muszę coś wymyślić w stylu rakiet naprowadzanych, namierz i zapomnij.
Chcesz to Ci powiem jak to namierzać :) Wchodzisz na marathonbet live, dajesz live schedule, wybierasz np. football i sprawdzasz, które mecze nie mają kursów :) Brak kursów pre = najpłytszy rynek i najmniejsza wiedza bukmachera o spotkaniu ;) wpadłem na to kiedy przeglądałem temat 4 ligi polskiej na tym forum hehe bo ja robię odwrotnie niż wszyscy i się cieszę jak nie ma kursów pre. Nikt ich nie zbije pre i widać wszystko co się dzieje na żywo z nimi, bo są "dziewicze" :LOL:

jolly_roger 8,3K

jolly_roger

Użytkownik
Chcesz to Ci powiem jak to namierzać :) Wchodzisz na marathonbet live, dajesz live schedule, wybierasz np. football i sprawdzasz, które mecze nie mają kursów :) Brak kursów pre = najpłytszy rynek i najmniejsza wiedza bukmachera o spotkaniu ;) wpadłem na to kiedy przeglądałem temat 4 ligi polskiej na tym forum hehe bo ja robię odwrotnie niż wszyscy i się cieszę jak nie ma kursów pre. Nikt ich nie zbije pre i widać wszystko co się dzieje na żywo z nimi, bo są "dziewicze" :LOL:
Któregoś pięknego wieczora do tego usiądę może. To jak krowie na rowie. Marathon, Uber, API do statystyk, coś jeszcze. 22Bet też chyba używasz do czegoś?

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
betsapi ściąga ofertę z 22bet, ale nie ma wszystkich meczów. Np. towarzyskich w Rosji i na Białorusi nie ma. I jak w 22bet (ja mówię na niego rusek, bo to to samo co 1x2 tylko nie blokują) mecz pojawi się później niż zaplanowano to betsapi nie ma go a 22bet ma ;)

edit: np. teraz w Indiach jest mecz i 22bet go ma a betsapi nie ma

Ostatnia edycja:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
https://www.marathonbet.com/en/live/15326372 itd. itd. ja miałem 2 po 2,8 przy ich prowadzeniu 1-0 teraz niższe kursy są na handicap -1 niż na 2 :) nie trzeba wcale siedzieć cały dzień ;) tylko nie skupiaj się na tym... po prostu może kiedyś się to Tobie przyda ;)
Post automatycznie złączony:

1676367523601.png 🤷‍♂️ kurs był1,49 wzrost w sekunde do 1,73 po czym spadek w 5 sekund do 1.2 i wywalili... nie wiem czemu, ale już bym miał zysk w 10 sekund... niestety nie mogę zamknąć🤷‍♂️

edit: cashout >20% zysku a w Indiach 1-1, tam chyba każdy mecz ustawiony w tych stanówkach 🤷‍♂️ :unsure:

Ostatnia edycja:
jolly_roger 8,3K

jolly_roger

Użytkownik
Piątek... po krótkiej przerwie wracamy do gry. Szybki update z pracy.
1676625515231.png
110.
111.
112.
113.

Ostatnia edycja:
jolly_roger 8,3K

jolly_roger

Użytkownik
1676649494293.png
122
123
124

1676650094000.png
125
126
127

Mega słabo dziś. Ale tak to jest jak się własne zasady nagina bo "powinno wejść".

Ostatnia edycja:
jolly_roger 8,3K

jolly_roger

Użytkownik
1676724018204.png
128
1676724038565.png
129

1676724250619.png
1676724305317.png
Nie dodaję do statystyk tego meczu