>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gra na nie faworyta z podpórką = Piłka Nożna

mycute 52

mycute

Użytkownik
Po dwóch przegranych z rzędu pora na wygraną... Myślę, że upragnione ✅✅✅ da mi mecz rozgrywany dzisiejszej nocy a konkretnie : BRAZYLIA: Série B : Chapecoense-SC- Boa. Mój typ na to spotkanie to : Remis lub Boa
Kurs : 2.50 - Bwin Stawka : 35j
Oba brazylijskie zespoły grające w Série B są nie dalekimi sąsiadami w tabeli zajmując kolejno 2 i 6 lokatę. Zespół Boa który typuję do zwycięstwa lub remisu w tym spotkaniu ma naprawdę niezły bilans meczy wyjazdowych w których na 10 ostatnich spotkań odnotował 3 porażki.
Dodatkowym atutem który skłonił mnie na postawienie na drużynę Boa jest ich aktualna forma. W ciągu ostatnich pięciu spotkań zanotowali jedną porażkę, a należy nadmienić, że ekipa : Chapecoense-SC przegrała 2 razy co złożyło się na to, że w ogólnym rankingu bieżącej formy Boa jest na wyższej pozycji.
Czy waleczny BOA udusi ekipę gospodarzy... Mam nadzieję że czeka nas ciekawe widowisko.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kolejnym spotkaniem na którym się skupię będzie RUMUNIA: Dywizja 2/Serie 2 a dokładniej : Bihor - UTA Arad. Mój typ : Remis lub UTA Arad
Kurs : 2.05 - Bwin Stawka : 70j
Liga RUMUNIA: Dywizja 2/Serie 2 dopiero rusza a więc każda z ekip jest teoretycznie na równym poziomie. To, że postawiłem na drużynę : UTA Arad lub Remis to przede wszystkim zasługa ich bardzo dobrej gry w bezpośrednich spotkaniach z dzisiejszym rywalem. Sięgając nie dalekiej historii na 5 ostatnich spotkań H2H drużyna UTA Arad wygrała 3 razy, a w pozostałych dwóch meczach był remis. Muszę przyznać, że napawa mnie to optymizmem, że dziś również UTA Arad nie da się pokonać rywalowi.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Polecam grać czysto na underdogów, np. selekcjonując mecze poprzez dropping odds, aktualną sytuacje w tabeli jak i H2H. Swoją drogą jak trochę pokopiesz to znajdziesz mój temat z testem gry na underdogów z końca 2012 roku.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Po serii 4 przegranych z rzędu myślę, że przyszła w końcu pora na odnotowanie : ✅✅✅

Ligą na której tym razem się skupiłem jest : SZWECJA: Dywizja 2 - Västra Götaland i spotkanie : Ramlosa - Larje/Angereds.

Mój typ : Ramlosa lub Remis Kurs : 2.15 - Bwin Stawka : 140j

Pierwszy raz w moich typach na forum stawiam na drużynę gospodarzy. Zajmują oni 4 miejsce w tabeli z bardzo dobrym stosunkiem bramkowym : 18-7 ( w meczach rozgrywanych na własnym stadionie ) ponadto ich aktualna forma na własnym obiekcie jest również bardzo wysoka. W 5 ostatnich spotkaniach mają stosunek bramkowy 15:4 i odnotowali 4/5 zwycięstw.

Obie drużyny spotkały się ze sobą jeden raz i wówczas padł remis ( 1:1 ) i należy dodać, że Ramlosa grał wtedy na wyjeździe.

Myślę, że remis w tym spotkaniu jest wielce prawdopodobny i nie zdziwiłbym się także jakby Ramlosa odnotował skromne zwycięstwo.

mycute 52

mycute

Użytkownik
I przyszła pora na wygraną ????
SZWECJA: Dywizja 2 - Västra Götaland
Ramlosa - Larje/Angereds
Mój typ : Ramlosa lub Remis
Wynik : Ramlosa lub Remis ✅✅✅
Wygrana : 140j * 2,15 = 301j

mycute 52

mycute

Użytkownik
Czas na kolejne typowania... Tym razem postanowiłem zagrać HOLANDIA: Eerste Divisie a konkretnie spotkanie : Graafschap -Telstar i mój typ : Remis lub Telstar
Kurs 2.20 - Bwin
Drużyna na którą postawiłem w tym spotkaniu czyli Telstar lub Remis zaczęła sezon rewelacyjnie gdyż na 6 rozegranych spotkań ma stosunek : 4-1-1 a ich bilans bramek wynosi 11-7. Z taką dobrą i równą grą zajmuje obecnie 3 miejsce w generalnej klasyfikacji. Ich przeciwnik, czyli drużyna gospodarzy nie ma tak dobrej passy. Przegrała w tym sezonie dwukrotnie, tyle samo miała remisów oraz zwycięstw. Ponadto ich aktualna forma jest niższa od mojego dzisiejszego faworyta w tym meczu.
W dwóch ostatnich meczach zdobyła tylko 1 punkt remisując z drużyną na 18 pozycji w tabeli...
Ich jedyny plus to bardzo dobry stosunek w bezpośredniej konfrontacji z drużyną Telstar ale myślę, że przy aktualnej formie Telstar w tym meczu utnie punkty gospodarzowi.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Spotkaniem na dzisiejsze popołudnie będzie : WŁOCHY: Serie B : Empoli - Trapani. Mój typ na ten mecz to : Remis lub Trapani
Kurs : 2,45 - BWIN Stawka : 15j
We włoskiej Serie B w tym sezonie zostały rozegrane 2 spotkania. Ekipa na którą dziś postawiłem nie odnotowała jeszcze porażki a ponadto w pierwszym spotkaniu otwierającym nowym sezon odnotowała zwycięstwo na wyjeździe 0:2
Dodatkowo należy nadmienić, że ostatnią porażkę odnotowali 07.11.12 przegrywając wówczas w meczu Pucharowym.
Drużyna którą dziś typuję do zwycięstwa nową ligę ( Serie B ) zaczęła naprawdę obiecująco ( poprzednio grała w WŁOCHY: Lega Pro C1/A ) i myślę, że stać ich na odnotowanie skromnego zwycięstwa lub remisu na boisku przeciwnika.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mycute 52

mycute

Użytkownik
Kolejnym meczem na którym się skupię będzie : WĘGRY: NB II : Szolnoki - Varda . Mój typ na to spotkanie to : Remis lub Varda
Kurs : 2.10 - BWIN Stawka : 10j
Po czterech kolejkach rozegranych w WĘGRY: NB II mój faworyt na to spotkanie zajmuje odległą 12 lokatę, lecz wbrew pozorom ich gra nie jest tak zła, gdyż w rozegranych 3 spotkaniach zanotowali 3 remisy ( m.in z drużynami ulokowanymi na 3 i 4 miejscu w ogólnej klasyfikacji )
Forma gospodarzy jest nieco słabsza o czym świadczą ich występy ( 2 remisy, 1 porażka oraz ujemne saldo bramkowe 5-6 ) Dodatkowym atutem który przemawia za tym, że Varda wygra lub zremisuje ten mecz jest to, że w tym roku w meczach o stawkę jeszcze nie zawiedli i w każdym z nich zaksięgowali co najmniej 1 pkt. Ekipa gospodarzy Szolnoki spisuje się wręcz odwrotnie i pasmo porażek przeplatała remisami z przeciętniakami z środka tabeli...
Myślę, że Varda w tym meczu udowodni, że jest w równej formie i zdobędzie co najmniej 1 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +1
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
przyglądam się od początku, tak z ciekawości jak grałeś na brudno ile średnio J w miesiącu było na + ?
i na jakiej zasadzie odbywa się progresja tzn o ile jednostek zwiększasz po porażce, a ile po zwycięstwie ?

Otrzymane punkty reputacji: +1
mycute 52

mycute

Użytkownik
Hi
** Grając na brudno to średnio wybierałem 3 spotkania na dzień aby przez miesiąc przetestować około 100 spotkań. Mecze te dobierałem na podobnej zasadzie jak te które opisuje na forum, lecz teraz grając za prawdziwą gotówkę z jeszcze większą dokładnością staram się selekcjonować grane prze zemnie typy.
Mój miesięczny bilans to było w granicach 500j na plus więc wynik przeciętny.
Progresję mam rozpisaną na 8 etapów : 10,20,40,80,160,320,640,1280 lecz stawki te mogę nieco zaniżyć gdyż grane prze zemnie kursy są zawsze powyżej 2.00 więc następna stawka w razie nie powodzenia nie wymaga podwojenia.
W przypadku wygranej cofam się do pierwszego progu zaczynając ponownie od 10j.
Całkowity budżet przed rozpoczęciem gry miałem ok. 2k j. i plan na przyszłość o ile mój sposób gry nie zawiedzie jest stopniowe zwiększanie poszczególnych stawek wraz ze wzrostem całkowitego kapitału.
PS.
Prosiłbym również osoby czytające mój wątek o opinie/sugestię co w mojej grze Wam się podoba lub nie abym mógł udoskonalić selekcję moich typów.
Pozdrawiam

mycute 52

mycute

Użytkownik
Tym razem odwiedzimy SZWECJA: Dywizja 1 - Norr i spotkanie : Sandvikens -Västerås SK. Mój typ na ten mecz to : Remis lub Västerås SK
Kurs 2.00 - BWIN Stawka : 10j
Dywizja 1 - Norr już w pełni tak więc mamy dość dobre rozeznanie aktualnej formy obu zespołów. Ekipa na którą dziś zdecydowałem się postawić czyli : Västerås SK lub Remis po 18 rozegranych kolejkach zajmuje 10 lokatę, nie jest to co prawda imponujący wynik, lecz radzi sobie zdecydowanie lepiej niż ich dzisiejszy przeciwnik który zajmuje ostatnie miejsce w tabeli i jeśli ich gra się nie poprawi to prawdopodobnie nie utrzymają się w tej lidze.
Forma moich dzisiejszych faworytów nie jest najwyższa, lecz po 4 przegranych spotkaniach z rzędu w trzech kolejnych meczach zdobyli choć jeden punkt tak więc napawa mnie to optymizmem.
Ponadto bezpośrednie spotkanie obu drużyn jest na korzyść mojego dzisiejszego faworyta bowiem 3/3 mecze wygrali grając na wyjeździe.
Dziś również jest spora szansa na zainkasowanie kolejnych punktów i myślę, że uda im się je wywieźć z boiska przeciwnika.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kolejnym meczem który wybrałem będzie Puchar Ligii Węgierskiej : Paks - Videoton

Mój typ : Remis lub Paks
Kurs 2.05 - BWIN Stawka : 20j

W tym spotkaniu zakładam, że gospodarz zdoła wygrać lub zremisować mecz. Szanse są na to naprawdę duże ponieważ ekipa Paks w kilku ostatnich kolejkach na własnym obiekcie prezentuje się naprawdę wybornie. Na 5 ostatnich spotkań przegrała tylko raz i należy dodać, że ich bilans bramkowy jest poprawny i wynosi 11:6 . Ponadto w ciągu ostatnich pięciu spotkań w bezpośredniej konfrontacji z ekipą gości ( na własnym stadionie ) w 60% spotkań zainkasowała choćby jeden punkt.

Mój typ : Remis lub Paks
Wynik : Remis lub Paks✅✅✅

Do góry Bottom