>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gra na nie faworyta z podpórką = Piłka Nożna

mycute 52

mycute

Użytkownik
Witam chciałem podzielić się z Wami moim systemem gry na nie faworyta w piłkę nożną. Mecze będę dobierał tak, aby potencjalny chłopak do bicia był w stanie wygrać z teoretycznie dużo silniejszą drużyną.

* Gra będzie się opierała na progresji 8 Etapowej

Spotkanie na dziś :

IRLANDIA PÓŁNOCNA: IFA Premiership

Crusaders - Dungannon TYP : Dungannon lub Remis ( KURS : 2,60 ) - BET365

Stawka : 10 j

P 16

pantomek

Użytkownik
Ciekawe podejście do progresji. Robiłeś jakieś symulacje na sucho? Możesz wytłumaczyć jak dokonujesz selekcji pary drużyn? Czy na &quot;nosa&quot; czy masz jakiś*system?

mycute 52

mycute

Użytkownik
** Testowałem to dość długo na sucho i powiem Ci, że zazwyczaj trafiałem za 3-4 razem, nieraz oczywiście za pierwszym.
** Jeśli chodzi o dobór drużyn to po prostu patrzę kto gra danego dnia i ewentualny mecz który obstawiam szukam w przedziale kursowym aby na potencjalnego faworyta był kurs ok. 1.40-1.50 a na drużynę na którą stawiam był kurs. około 6.00 - nawet 7.00
Tak jak w przypadku dzisiejszego meczu : Crusaders - Dungannon kursy przedstawiają się następująco : 1.53 - 4.00 - 6.00 . I kurs na Dungannon z remisem wynosi 2.60
Plusem tego jest to, że w meczach które biorę pod uwagę praktycznie zawsze kurs na drużynę którą typuję z podpórką wynosi +/- 2.50 tak więc zaczynając od niskiego budżetu typu 5 j progresję można rozbić na naprawdę wiele etapów.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Testowałem standardową progresję remisową w grze na &quot;sucho&quot; i powiem Ci, że nie miałem zbyt dużej skuteczności. W grze na remis kurs waha się w granicy 3.30-3.50 biorąc pod uwagę, że na drużynę A i B kursy są zbliżone. W tym systemie którym teraz gram kurs na : X-2 jest o ok. jedna jednostkę niższy ale uwierz mi, że skuteczność jest dużo większa.
A poza tym śledziłem kilka wątków na forum w których użytkownicy grali progresję na remis w Piłkę nożną lub Hokeja i średnio to wyglądało.
W grze na papierze moja progresja wyglądała naprawdę obiecująco, duża skuteczność i całkiem niezły zysk.
Plusem tej gry jest to, że w poszczególnych etapach gry wybierasz spotkania nie zależne tzn. nie skupiasz się cały czas na jednej drużynie jak np. w przypadku standardowej progresji na remis konkretnej drużyny. Drugi plus to wysokie kursy na wygraną +/- 2.50
Mam nadzieję, że ten system przyniesie oczekiwane zyski również w realu ;-)
PS. Prosiłbym również o opinię innych użytkowników czytających ten temat.

L 0

lukaszp89

Użytkownik
Ciekawy pomysł, sam myśle ostatnie na granie nie faworytów przy kursach 5+, w takim wypadku mała skuteczność wystarczy aby mieć zyski tylko wiadomo kwestia doboru meczy :p twój sposób wydaje się być lepszy dlatego będę śledził ???? powodzenia

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
To jest bardzo dobry pomysł.
Sam gram podobnie ale typuję głównie Niefaworyt DNB.
Gra na 1X / X2 jest także fajna, ale kursów powyżej 3.00 będziesz miał mało, a 2.00 - 2.50 to słaby kurs na taką progresję.
Płaska stawka może być bardziej opłacalna.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Typem na dzisiejsze południe będzie mecz KOREA POŁUDNIOWA: National League a konkretnie : Ulsan Mipo - Mokpo City.
Mój typ : Remis lub Mokpo City KURS : 2,60 - BWIN
Drużyna gospodarzy bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie zajmując pierwsze miejsce w tabeli z bardzo korzystnym bilansem meczy na własnym stadionie : 6-2-2
Goście na których będę dziś typował również dużo nie odstają od faworyta. Zajmują 5 miejsce w ogólnej klasyfikacji oraz pierwsze miejsce pod względem meczy rozgrywanych na wyjeździe ze stosunkiem : 6-1-2

cock 756

cock

Użytkownik
Płaska stawka może być bardziej opłacalna.
Miałeś chyba na myśli &quot;bezpieczna dla własnych środków&quot;. I wtedy się zgodzę.

Niefaworyt = underdog.

Mycute, ty po prostu grasz fajne bety, ale zaprzęgać to do progresji bym się zwyczajnie bał, bo seria 8miu meczów to nic przy tego typu zestawieniach.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Zdecydowałem się grać to progresją bo na &quot;sucho&quot; jak testowałem na ok. 100 meczach to wychodziło to bardzo dobrze, tak jak pisałem wyżej wygraną maksymalnie osiągałem na poziomie 3-4 nieraz 5 progu. Tak więc do &quot;czarnej serii&quot; - 8 przegranych z rzędu mi trochę brakowało.
Poza tym dobieram tak kursy aby były powyżej 2.00 ( na przykładzie moich dwóch typów na tym forum kursy - 2.60 ) i w razie potrzeby jestem w stanie zagrać nieco więcej niż 8 progów.
Grając asekuracyjnie przy takich kursach to stawki na poszczególne progi nie muszę podbijać dwukrotnie lecz można grać nieco niżej.
** Odnośnie gry tym systemem za płaską stawkę to według analizy moich gier &quot; na brudno&quot; to większy zysk osiągam grając progresją.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Moje typy na dzisiaj (czyste, bez podpórki):
Dessel - Tubize | 2 | @3,20
KSV Roeselare - Vise | 2 | @5,25
Heist - Geel-Meerhout | 2 | @2,90
Antwerp - Eupen | 2 | @2,88
Burghausen - Elversberg | 2 | @3,30

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kolejnym meczem który zagram będzie : NIEMCY: Regionalliga Bayern , Spotkanie : Nurnberg II-Heimstetten
TYP : Remis lub Heimstetten KURS : 2.70 - BWIN
Kolejne ciekawe spotkanie w którym oczywiście zakładam, że czarny koń utrze nosa faworytowi.
Ekipa Nurnberg II w tym sezonie na własnym obiekcie prezentuje się kiepsko. Na 5 spotkań ma następujący bilans : 0-4-1 . Tak więc na własnym obiekcie nie wygrała jeszcze w tym sezonie. Heimstetten, czyli mój faworyt na to spotkanie na wyjazdach prezentuje się przeciętnie na przemian wygrywając lub przegrywając mecz.
Dodatkowym atutem który skłonił mnie na postawienie na tą drużynę jest bezpośredni bilans gry obu drużyn, w którym Heimstetten wygrał 2:1 ( w meczu wyjazdowym )

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Dessel - Tubize | 2 | @3,20 (2-2)
KSV Roeselare - Vise | 2 | @5,25 (3-1)
Heist - Geel-Meerhout | 2 | @2,90 (1-1)
Antwerp - Eupen | 2 | @2,88 (0-0)
Burghausen - Elversberg | 2 | @3,30 (0-1)
Bez podpórki: 1/5
Z podpórką: 4/5

Pozdrawiam

mycute 52

mycute

Użytkownik
NIEMCY: Regionalliga Bayern ,

Spotkanie : Nurnberg II-Heimstetten

Mój typ : Remis lub Heimstetten
Wynik : Remis lub Heimstetten ✅✅✅

Wygrana : 10j * 2,70 = 27j

mycute 52

mycute

Użytkownik
Dziś postanowiłem postawić na ligę : IRAN: Pro League a konkretnie na mecz : Foolad - Zob Ahan. I mój typ to oczywiście : Remis lub Zob Ahan.
Kurs : 2.00 - BWIN
Drużyna gospodarzy po 7 kolejkach zajmuje pierwsze miejsce w tabeli z bilansem 5-0-2 i muszę przyznać, że na własnym stadionie prezentują się naprawdę dobrze wygrywając 3/3 mecze. Jednak to, że postawiłem na drużynę : Zob Ahan lub remis to przede wszystkim zasługa ich dość równej gry w meczach wyjazdowych w których na 10 ostatnich spotkań przegrała tylko 2 razy ( gównie remisowała ) i wydaje mi się, że dziś również jest spora szansa na remis.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Spotkanie które wybrałem na dziś to : SŁOWACJA: 2. liga : SFM Senec - Samorin.
Mój typ : Remis lub Samorin . Kurs : 2,30 - Bwin Stawka : 20j
Obie ekipy w tym sezonie rozegrały po 5 spotkań i można powiedzieć, że prezentują podobny poziom gry zajmując w tabeli odpowiednio : 3 i 5 miejsce. Drużyna gospodarzy w dwóch ostatnich spotkaniach zanotowała porażkę przegrywając na wyjeździe i u siebie aż 1:4 z drużyną ulokowaną na 6 miejsce w generalnej klasyfikacji.
Mój faworyt na dzisiejsze spotkanie jest w przeciętnej formie. Na 5 spotkań ma bilans : 1-3-1 a w meczach na wyjeździe 1-2-0 a więc nie odnotował jeszcze porażki na boisku przeciwnika. Ma również korzystny bilans bramkowy w meczach wyjazdowych - 6:3

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom