>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Grać częściej za mniej czy rzadziej za więcej?

T 0

tyr88

Użytkownik
Obecnie na koncie mam 480zł zaczynałem z 2 tygodnie temu z 200. Przeważnie grałem sporo meczy za mniejszą cene (sugerując się typami z tego forum) Zastanawiam się czy nie wybierać meczy troche pewniejszych gdzie kilku użytkowników forum zgadza się co do wyniku za większą sumę np 150zł? obecnie grałem po 10zł - 20zł. Pozdrawiam

carpini 0

carpini

Użytkownik
Ja myśle, że lepiej jest zastanowic się nad jakims jednym meczem, przemyslec go na wszystkie sposoby i zagrac go grubiej (choc wiadomo nigdy nie ma 100%pewnosci) niż składac kupony z 4-5 meczy za mniejszą stawkę gdzie szanse trafienia są dużo mniejsze. Ale skoro tak ładnie Ci idzie grając małymi stawkami to dlaczego by tego nie kontynuowac ?;)

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Ale skoro tak ładnie Ci idzie grając małymi stawkami to dlaczego by tego nie kontynuowac ?;)
Choćby dlatego, żebynie przydarzyła się czarna seria, która doprowadzi kolegę do bankructwa :jezora: Myślę, że lepiej grać mniej a grubiej, ale wtedy to trzeba naprawdę mieć przemyślany dobrze typ, nie wystarczy patrzeć poprzez pryzmat dobrych typerów na forum, ale także samemu coś poszperać i dopiero wtedy postawić grubo ????

chaos666 0

chaos666

Użytkownik
Obecnie na koncie mam 480zł zaczynałem z 2 tygodnie temu z 200. Przeważnie grałem sporo meczy za mniejszą cene (sugerując się typami z tego forum) Zastanawiam się czy nie wybierać meczy troche pewniejszych gdzie kilku użytkowników forum zgadza się co do wyniku za większą sumę np 150zł? obecnie grałem po 10zł - 20zł. Pozdrawiam
Skoro w 2 tyg zarobiles 280 zł przy stawkach 10-20 zł to graj tak samo tylko za 100-200zł a bedziesz miał 2800 zł na koncie po 2 tygodniach ???? ???? Wiadomo ze lepiej zagrać single za większą kasę niż składać kupon z 4 meczy i płakać ze nie wszedł tenis za 1,30 ???? :;/: Ale z 2 strony najlepiej grac tak żeby mieć jak największy ✅ bo przecież o to w tym wszystkim chodzi;)

bludek 367

bludek

Użytkownik
Jeśli masz budżet ~500 zł i chcesz grać rozsądnie to nie myśl raczej o kuponach za ~150 zł, bo to tylko 3 zakłady i po pieniążkach...

Gra za 1/3 budżetu to BARDZO duże ryzyko. Świetnym typerom zdarzają się serie kilku wtop, a wg Twojego planu to tylko 3 kroki do bankruta.

Lepiej wolniej podnoś stawkę. Jeśli grałeś za 10 - 20 zł. Spróbuj za 20-50 ;). Jeśli nadal będziesz miał dobrą intuicję to jeszcze zdążysz się dorobić ;).

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Zgadzam się z bludkiem. Zależy jakie kursy grasz, np. przy kursie 2.0 nie polecam grać za więcej niż 7% budżetu. Ogólnie nie przekraczaj 10% na kupon bo szybko zbankrutujesz.

Do góry Bottom