>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

golf and bet 200 % do 200 euro

radek03 90

radek03

Forum VIP
Wpłata poniżej 100e to bonus 100%, wpłata od 100 do 200 to 200%, kurs do obrotu to 1,75. Bonus wydaje się świetny, nic tylko brać, jednak jest jedno &quot;ale&quot;. Ja tam nie widzę aby mieli licencje, więc jakoś nie ciągnie mnie aby tam wpłacać.

P 0

piter85

Użytkownik
2 miesiace temu na jakims zagranicznym forum czytalem wypowiedz kolesia, ktoremu odpisali ze w ciagu 4 tygodni beda mieli licencje. Jak widac, w dalszym ciagu nie ma na ich stronie zadnej informacji na temat licencji. A uzyskanie licencji np. na Malcie to chyba nie jest az tak wielki problem;) Ja bym sie trzymal z daleka od tej firmy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Bonus jest trochę jednak zbyt zachęcający. Dziś nie łatwo spotkać buki, które dają 100%. A co dopiero 200% i to do takiej sumy...
Dodając do tego brak licencji to od razu zniechęca...
Czytałem o buku, ale chyba jest małe zainteresowanie bo jeszcze nie widziałem, żeby ktoś znalazł się odważny i wpłacił do niego.
Wygląda jak buk- krzak. Może jutro go już nie być.
Dodatkowo nie ma opcji wpłat przez Moneybookers/ Neteller. Jedynie przelew zagraniczny.

Do góry Bottom