nie mozna ???? ????można jakoś przyspieszyć ściagniecie danej gry ?
To chyba masz słabe łącze , bo mi szybko pobrało nawet :jezora:Ja już 2 dzień gry ściągam wtf
Nie chcę być złym prorokiem , ale wydaje mi się , że z takich promocji można wypłacić tylko raz. Więc może anuluj wszystkie wypłaty i zleć ją ponownie w postaci jednej , żebyś nie miał problemów.Poszły 3 wypłaty pod rząd w wyskosci po 20 Euro co w sumie daj 60, zobaczymy czy coś dojdzie/
Pieniądze powinieneś otrzymać koło czwartku , bo w weekendy nie zlecają wypłat (jak w większości kasyn).No ja zleciłem gdzies koło 10 wypłate i dzisiaj już nie bedzie ale maja czas do 4 dni więc trzeba czekać
jaki problem, to nie jest problem, tylko zniknięcie wypłaty z kasyna nie równa się pojawieniu tej kaski na mb, zawsze będzie jakieś opóźnienie, zaczekaj a kaska na pewno dojdzie :spokodfhgfh:zleciłem wypłatę 37E 27 marca i dzisiaj mi znikła ta wypłata z konta ale pieniądze nie wpłynęły na konto moneybookers mieliście taki problem???Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie czemu
musisz złożyć depo i wtedy zlecić wypłatę !ktoś wypłacał bez depozytu na moneybookers???bo mi cofnęli wypłatę 37E i dali mi taką odpowiedź
Dear Pawel,
Thank you for the email.
We can confirm that the Withdrawal has been declined because you have never done a deposit.
The money is back into your account.
If we can be of any further assistance, please do not hesitate to contact us.
Kind Regards,