>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol w drugiej połowie meczu.

M 19

marcin_jwsk

Użytkownik
Siemanko
Sam tak gram już długi okres czasu z tym ze łącze 2 zdarzenia kurs min 1.4 (progresja na kurs 2), oczywiście gdy dostępne jest tylko jedno zdarzenie które wybrałem na dany dzien w danej chwili, następnie gram wygrana drugi mecz, największy poziom na który doszedłem to 4...
Kurs 1.4 uzyskujemy około 55-60min w zależności od meczu, jeżeli pada wcześniej bramka oczywiście odpuszczam, przy wyniku 1-1 do ht czasami również, unikam gry egzotycznych lig
Oto spotkania które wybrałem na dzisiaj:
Według godziny :
Adanaspor-Antalyaspor
Hartberg-Wack Innsbruck
Hammarby-Sundsvall
Elfsborg-Malmo
Feyenoord-vittese
Angers-sochaux
Genoa-Torino
Arsenal-swansea
Nacional-Guimares
8/9
Tylko Angers-Sochaux 0-0
I wszystko wpadło później niż 55min, warto poczekać , a jak nie to odpuścić nic na siłę...

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ładnie, ale 60-95 min to już trochę mało czasu.
Poza tym chcesz mi powiedzieć, że pojawiasz się online na każdy mecz (w 55-60 min) i stawiasz zakład?

Genua też wczoraj chciałem zagrać, czekałem na lepszy kurs, zacząłem robić coś innego i zapomniałem o meczu ????

M 19

marcin_jwsk

Użytkownik
W tym przedziale pada najwięcej bramek ;)a kurs 1.4 złapiesz średnio w 57 min oczywiście nie w meczach Barca-Levante etc.W większości gram na telefonie,mam apke( futbol 24) gdzie wybieram mecze i przychodzą mi powiadomienia kiedy jest Przerwa etc, gdy jest ht ustawiam się na betfair na over 1,5 lub 2,5 etc na kurs 1.4 i mogę robić swoje bez potrzeby bycia przed laptopem.Tak jak pisałem zawsze rano wybieram potencjalne mecze z ofert tak żeby później nie szukać niczego na sile.
Na dzisiaj :
Konyaspor-Ganclerbirligi ( w przypadku 0-0, 1-1 ht pas)
Tromso- Valerenga
LiederIng- Kapfenberg
Horn- Lask Linz
Mattersburg-A.Lustenau (0-0, 1-1 ht pas)
Kasimpasa-Belikesirspor
Mersin- Galatasaray
Bayern- Barca
Leon de Huanco- Dep.Municipal
Sorry za błędy pisze z tel

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Pomysł z telefonem jakiś jest...
Problem w tym, że gram za mniej niż 2 ojro i na telefonie problem jest z postawieniem ????
Musiałbym grac za 20% stawki, ale boję się, że za szybko się wystukam.
O relacji na forum już nie wspomnę ????
Co do wyboru meczów, to i tak jest totolotek więc nie wiem czy jakieś analizy przedmeczowe i selekcja typów ma jakiś sens.
Co do typów Bayern - Barca bym się bał.

M 19

marcin_jwsk

Użytkownik
Zgadza się to loteria ale jakaś tam wstępna selekcja jest i nie gra się nic na siłę, a jak to bywa często chęć szybkiego odrobienia wiadomo jak się kończy, tu masz tą przewagę że widzisz jaki jest wynik do ht i sam decydujesz czy warto wejść czy nie, co do Bayern Barca myślę że szansę są duże w zależności jak się mecz ułoży strzelać ma kto a gdyby nawet nie weszlo to jutro też jest dzien i można odrobić ;).Bukmacherka to nie jest mój główny dochód więc gram na tyle ile mogę sobie pozwolić, a zawsze to 50zł czy 100 dziennie wpadnie

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Bank: €10.23
*06*
Kamaz 0-0 Volga Ulyanovsk
48&#39;(HT 0-0)
Back (Bet For) Over 0.5
Odds 1.47
Stake €1.02
Profit €0.44

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Bank: €10.23

*06*
Kamaz 0-0 Volga Ulyanovsk
48&#39;(HT 0-0)
Back (Bet For) Over 0.5
Odds 1.47
Stake €1.02
Profit €0.44
a mówili: &quot;Graj do końca&quot; no i posłuchałem ????

Bank: €10.68

Bez cienia złośliwości, ale... nie wierzę. ???? Zmieniasz się. ????
No walczę z uzależnieniem i jak widać nawet mi to wychodzi ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Voic, z całym szacunkiem, ale jest sens grać za takie drobniaki na giełdzie? Chyba, że wyłącznie dla zabawy? Ponadto giełda jest po to, aby na niej tradować, a nie obstawiać jak u bukmachera.
Obstawiasz wydarzenie, że padnie gol i czekasz? Na giełdzie to się mija z celem.
Lepiej obierz siebie jakiś spokojny rynek, np. Under 5.5 - średnie kursy na back 1.10-1.12 i wejdź w to za całe 10 euro.
Jeśli przez 7-8 minut nie padnie gol, wystawisz kurs po 1,08-1,07. Zawsze znajdzie sie nabywca, a Ty będziesz już doliczał zysk z transakcji.
Podczas takiego handlu to Ty decydujesz ile chcesz zarobić, a nie jak u buka czekasz, aby grajki na boisku strzeliły wymarzonego przez Ciebie gola.
I o wiele szybciej zarobisz takie same drobniaki ;)

gajin 150

gajin

Użytkownik
Hej voic3d, widzę że zacząłeś iść w dobrym kierunku ????
Może kilka podpowiedzi z mojej strony - chyba nie pogardzisz takimi od osoby która gra od kilku lat ;)
- nie słuchaj rad odnośnie grania all-in, bo to jest zawsze zły pomysł i zawsze na nim popłyniesz
- graj za 5-10% budżetu, maksymalnie 20% w skrajnych przypadkach; lepiej zarabiać z wielu meczy małe kwoty, niż raz polec za całość ????
- nie trzymaj się sztywno grania po pierwszej połowie; widzisz 1:1 w `20-`30 ? Graj o2,5 na pewniaka - zagrać 1,15 to żaden wstyd
- unikaj grania więcej niż over 1 gol in-play i over 0,5 w 1 połowie - strasznie kapryśne te wyniki i nie zwracają się po swoim kursie
- graj single płasko
- zanim wejdziesz in-play sprawdź statystyki strzałów w meczu
- raczej unikaj meczów typu 3:0, 4:0 - dominujący grają już na luzie, a zdominowani murują się, żeby uniknąć pogromu; 0:0 do `45 ogólnie nie za bardzo lubię i nie wejdę, jeśli nie widzę że strzelają mocno - ten wysoki kurs na overa buk wystawia nie od parady
- i co najważniejsze, nie graj progresji, no chyba że lubisz adrenalinę ;) Mówię z perspektywy osoby, której udawało się na tych samych metodach zrobić progresywnie stawkę wejściową x20 by potem polec na tym samym 2-3 razy pod rząd nie robiąc nawet x2... nie ma reguły, są tylko przesłanki; jedynie płaska stawka jest bezpieczna

Otrzymane punkty reputacji: +4
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Thanks Gajin
Skoro mówisz by grać nawet w pierwszej połowie, to sposób gry na drugiego gola, gdy pierwszy wpadł do 30-35 min tez jest fajny.
Bardziej boli mnie to, że ogólnym rozrachunku taką grą wychodzę na lekki minus.
Najlepsze są wyrównane mecze, bo takie 1.30 na faworyta często lubi zaskakiwać.
Coś popróbuję

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Dlaczego? Nie boli, bo przyczynę bólu łatwo dostrzec, ale skąd ten minus lekki?
Chyba granie byle jakich meczy w dodatku za kursy nie dające pokryć straty.
2 mecze wtopione i kilka wygranych typów poszło w plecy.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
*07*
Preussen Munster 1-1 Dortmund II
Half-time
Back (Bet For) Over 2.5
Odds 1.26
Stake €1.06
Profit €0.25

voic3d 300

voic3d

Użytkownik

*07*
Preussen Munster 1-1 Dortmund II
Half-time
Back (Bet For) Over 2.5
Odds 1.26
Stake €1.06
Profit €0.25
Bank: €10.93

*08*
Rot-Weiss Erfurt 1-0 Unterhaching
51&#39;(HT 1-0)
Back (Bet For) Over 1.5
Odds 1.21
Stake €1.09
Profit €0.21

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Bank: €10.93
*08*
Rot-Weiss Erfurt 1-0 Unterhaching
51&#39;(HT 1-0)
Back (Bet For) Over 1.5
Odds 1.21
Stake €1.09
Profit €0.21
Bank: €9.84
*09*
Torpedo Moscow 1-1 Ural
Half-time
Back (Bet For) Over 2.5
Odds 1.35
Stake €0.98
Profit €0.34

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
REAKTYWACJA TEMATU.
ZAŁOŻENIA WSTĘPNE ORAZ LEKKA MODYFIKACJA SPOSOBU GRY
(która zapewne będzie modyfikowana ???? )​

1) Bank na grę = €20,00
2) Stawka na typ = 10%
3) Moment wejścia:
__a) po golu w pierwszej połowie
__b) w przerwie meczu, gdy statystyki meczu będą wyglądały obiecująco.

001

Trafiła się okazja i ktoś zostawił 23e na kursie 1,12, który zaraz spadł do 1,06 wiec od razu sprzedałem zakład (pewne 0,10 zamiast niepewnego 0,20)

001: ✅ €0,10
Bank: €20,10

Do góry Bottom