w skrotowej informacji napisali ze techniczna decyzja sedziow :;/:No mnie rozliczyli na minus, jak do jutra tego nie wyrównają to tak zrobię.
za jakie stawki grasz i jaki miales budzet tydzien temu jesli mozna wiedziec?Także podsumowanie 3 tygodnia grania moim systemem, czyli drużyn które w tym sezonie nie miały wyniku 0-0
1 tydzień - rozegrane 39 mecze, wszystkie na
2 tydzień - rozegrane 42 mecze, 40 na i 2 na
3 tydzień - rozegrane 35 mecze, 34 na i 1 na gol padł po 80minucie
ogólnie mecze rozegrane w ciągu 3 tygodni:
116 ogólnie
113 na
3 na
i mogę powiedzieć że w tym tygodniu zrealizowałem cel 1K na czysto
Tylko pogratulowac i daj znac za 1-3 miesiace czy ta forme utrzymales.Także podsumowanie 3 tygodnia grania moim systemem, czyli drużyn które w tym sezonie nie miały wyniku 0-0
1 tydzień - rozegrane 39 mecze, wszystkie na
2 tydzień - rozegrane 42 mecze, 40 na i 2 na
3 tydzień - rozegrane 35 mecze, 34 na i 1 na gol padł po 80minucie
ogólnie mecze rozegrane w ciągu 3 tygodni:
116 ogólnie
113 na
3 na
i mogę powiedzieć że w tym tygodniu zrealizowałem cel 1K na czysto
Pamietaj ze pieniadze lubia cisze. O tym sie nie dyskutuje.za jakie stawki grasz i jaki miales budzet tydzien temu jesli mozna wiedziec?
widze ze to rozwazaja, ja juz do nich napisalemJest już jakieś oficjalne stanowisko bet365?
Mam nadzieje, ze to rozpatrza z korzyscia dla nas, bo moja czarna seria sie skończy, a nie dalej bedzie zyla swoim życiem. xDwidze ze to rozwazaja, ja juz do nich napisalem
narazie podaja tylko ze padl 2 gol, bez minutowki ???? troche smiesznie to wyglada
mi napisali cos takiego:wie już ktoś coś co z tym golem?
Mecz Kraksy juz naCracovia - Zagłębie Lubin 18:00
Lazio - Torino 20:45
Meczyk Dareckiego też sądze że pogram. Średnia bramek na poziomie 2,2 gola w tym sezonie ????dorzuć jeszcze Benfica - Belenenses godz.21.00 Portugalia