>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Same wymijające odpowiedzi, bez żadnych konkretów.
Zgłaszam temat do administracji, bo to co tutaj się dzieje to podręcznikowy offtopic.
Żegnam

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Same wymijające odpowiedzi, bez żadnych konkretów.
Zgłaszam temat do administracji, bo to co tutaj się dzieje to podręcznikowy offtopic.
Żegnam
Gość musiał ostro popłynąć na tym systemie :p
Bo takiej frustracji inaczej nie można zrozumieć.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Najpoczytniejszy temat w calym dziale, ale zaraz go zamkną bo DanCooper napisał^^
Zyczę Ci Yieldu na poziomie Twojego ego ????
Pozdrawiam

D 7

drwiktor

Użytkownik
Ogólnie problem tego systemu polega na tym, że na golu w pierwszej połowie bez zakładki kurs jest zaniżony w stosunku do over 0,5 czy gola do 80 i ciężko stwierdzić czy golami w 2 połowie i zakładkami od święta to nadrabiamy. Bo grając mecze raczej overowe z reguły właśnie pada bramka w 1 połowie i na tym kończymy. Ciężko też cześto złapać dobry kurs w końcówce meczu, stąd myśle krytyka tego systemu. Bet też nie jest przecież głupi i wypuszczając zakłady tego typu na rynek na pewno brał pod
uwagę że ktoś to fibonem będzie grał. Czy ma ktoś próbkę powiedzmy 200 meczy lub więcej w celu wyliczenia średniego kursu? Ja zagrałem kolo 120 meczy, to wg mnie trochę mało by uznać to za statystykę.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
7 meczy dzis weszlo , tylko z utd bylo cieplo :p Dobrze ze wytrwalem do konca
United to bardziej dla hardkorów, zwłaszcza na wyjeździe. Obejrzyjcie sobie jak męczą bułę, bo miejsce w tabeli jak na ich grę to aż za dobre.

D 7

drwiktor

Użytkownik
18:30 Innsbruck - Liefering ✅
18:30 Kapfenberg - FAC Wien ✅
18:30 LASK Linz - A. Lustenau ✅
18:30 Nurnberg - Heidenheim ✅
19:00 Kasimpasa - Akhisar Belediye ✅
20:30 Stuttgart - Hertha ⛔ miód
21:30 Braga - FC Porto ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
emm 99

emm

Użytkownik
20:30
Stuttgart - Hertha [kurde ten Stuttgart statystycznie tez kiepsko wyglada, ale graja byc moze o utrzymanie wiec powinni powalczyc o 3 pkt..] ⛔⛔
Lech - Jaga [niska stawka gdyz to polska kopana.. ;) ] ⛔⛔

2x bez bramek.. :oops: :twisted:

D 7

drwiktor

Użytkownik
Stuttgart - Hertha [kurde ten Stuttgart statystycznie tez kiepsko wyglada, ale graja byc moze o utrzymanie wiec powinni powalczyc o 3 pkt..]
Lech - Jaga [niska stawka gdyz to polska kopana.. ;) ]
Mecz troche wygląda tak że Hertha nie chce a Stuttgart nie może. Mam nadzieje ze w drugiej połowie coś wejdzie.
edit: chyba było słuchać intuicji.

H 13

hooma

Użytkownik
Ale ciszaaa. Czy liczycie może na grad bramek w meczu Realu, nie wiem czy tu nie zagrać minutówek. Co prawda dali tyłka w ligowym meczu ostatnio, ale być może się oszczędzali, a dziś u siebie pokażą ogień ;)

Do góry Bottom