Aktualnie sprawdzam jak wygląda rzetelność 1xbet.
Dużo złego w przeszłości było powiedziane na te RU buka, ale ponoć ostatnio się poprawił.
No i ma 15 minutówki z zakładkami (do 15 minuty, do 30, 1 połowa, do 60, do 75, do 90) i to całkiem sporo.
Aktualnie sprawdzam jak wygląda rzetelność 1xbet.
Dużo złego w przeszłości było powiedziane na te RU buka, ale ponoć ostatnio się poprawił.
No i ma 15 minutówki z zakładkami (do 15 minuty, do 30, 1 połowa, do 60, do 75, do 90) i to całkiem sporo.
Ooo, to ciekawie. A jak kursy wyglądają? Pewnie 2-2,5 w zaleznosci kiedy stawiamy?
Edit.
Przeglądnołem kilka meczy i wszędzie są przedziały czasowe. Nie ma opcji postawic meczu do xxminuty. Mecze z ligi europy wiec popularne.
Wróciłem do grania minutówek ale zauwarzyłem ze kursy troch spadły. Wcześniej gol do 10 minuty miał kurs @5 a teraz tylko @4 a nawet i niżej. Jak ktoś jeszcze gra to zapraszam do dyskusji.
Minutówki są obecnie mocno zaniżone, co prawda nie wszędzie i nie stale bo czasem tylko początkowe przedziały, ale trzeba być czujnym i dostrzegać gdzie jest sens grania a gdzie już nie.
Niestety ale kursy sa zanizane. I to nie zalezy tylko od ligi tak jak piszesz ze np w Holenderskiej. Ostatnio patrzylem na lige Francuska 2 gdzie tam zawsze byly dosc wysokie kursy na start. A teraz byly dosc znizone.
Chyba za duzo ludzi kase kosi na minutowkach i doszli do wniosku ze trzeba znizyc kursy.
Czyzby era lapania kursow @3 odeszla do muzeum ?
Nie no, kursy @3 i wyzsze sa spokojnie do łapania. Tylko zauważyłem, ze meczy pewniaków typu barca, real itp juz nie ma sensu grac bo kursy sa nawet poniżej @2. Najlepiej jak mecz nie ma faworyty to kursy w x7 minucie sa juz @3 a nawet wyższe. Poprostu trzeba wybierać inne mecze niż wczesniej. Ale o kursach @5 na pierwsze 10 minut mozna zapomniec. Dzisiaj na 32 mecze najwyższy kurs na pierwsze 10 minut był @4,33
Ostatnio nie gram, znaczy się od czasu zamknięcia na Polski rynek "całorocznego" niskie kursy na początku meczu mnie nie przerażały co innego gdy w 80 minucie kurs na over 0,5 był w okolicach 2-2,2
I jak tam panowie, zarobieni? LM i dzisiejsza LE dały ładnie zarobić. Piękne zakładki na wyższych progach dały niezły bonus. Mimo że Herta dziś nie weszła to i tak jest ładnie do przodu. Tak jak pisałem, duży bankrol studzi głowę dzięki czemu można grać kilka meczy na wysokich progach. Pozdrowionka.
Gralem ale dupa z tego. Zdazylo sie kilka razy ze bramka padla w na styku przedzialow, buk zawoesil granie i kupony przegrane. Pozatym kurs wynosi 2-2,3 i trzeba by mnozyc x3 kolejne stawki. Do tego podatek. Probowalem kilka podejsc i za kazdym razem dupa. Tylko bet365 do takiego grania.
Gralem ale dupa z tego. Zdazylo sie kilka razy ze bramka padla w na styku przedzialow, buk zawoesil granie i kupony przegrane. Pozatym kurs wynosi 2-2,3 i trzeba by mnozyc x3 kolejne stawki. Do tego podatek. Probowalem kilka podejsc i za kazdym razem dupa. Tylko bet365 do takiego grania.
Dokladnie, kiedyś sam też próbowałem grać w fortunie na gole masakra bardzo długo przyjmują zakład, za czesto trzeba jeszcze potwierdzać zmianę kursu, szkoda nerwow.
tez gram na fortunie od jakis 2 miesiecy te minutowki - masakra..... w sumie mecze dobieram dobrze - bo zawsze pada bramka - ale jak sie to nie uda w 1 polowie to w 2 polowie nie ma czym grac, bo kursy osiagaja max 1.8, czasem nawet 1.66 - lipa wg mnie.
widze ze ludzie bardziej graja na overy niz przedzialy czasowe.
a wy co sadzicie? jakies pomysly na stawkowanie? ja probowalem omijac pierwszy prog, czyliu zaczynalem od gola miedzy 16-30
Gdy można było grać na całorocznym, nie byłoby takich rozpaczliwych poszukiwań alternatywy do zastąpienia 365. Bo jak grać gdy stawka w okolicach 1.8 i do tego jeszcze trzeba odjąć podatek ??
Gdy można było grać na całorocznym, nie byłoby takich rozpaczliwych poszukiwań alternatywy do zastąpienia 365. Bo jak grać gdy stawka w okolicach 1.8 i do tego jeszcze trzeba odjąć podatek ??