Lokaren 0:0 juz po 80 minucie . Mówiłem że typowanie na pałę tak wychodzi. Puki co odmawiam sobie gry przez w topienie kuponu za prawie 700 zł na Real Madryt - Las Palmas ale za jakiś czas wrócę to podam typy i nie będę pobierał za to pieniędzy jak co nie którzy ???? .Man U - Bournemouth
Jablonec - Bohemias
Sturm Graz - Altach
FUllham - Preston
West Brom - Crystal Palace
Swansea - Burnley
Aarhus - Sonderyjskie
Licerpool - Arsenal
Ried - Austra Vienna
Huddersfield - Newcastle
Oostende - Lokeren
Zulte Waregem - Westerlo
ST.Truiden - Eupen
Charleroi - Kortijk
KV Melchelen - Anderlecht
Genk - Club Brugge
Eibar - Real Madryt na gol Realu
Barcelona - Celta Vigo na gol Barcelony
No to jak wy wrzucacie mecze których nie gracie no to bez jaj, tak to można wszystkie zaznaczyć i róbta se co chceta, i nie ważne czy wejdzie czy nie bo ty na tym nic nie tracisz!!! To po co wogóle wrzucasz mecze jak ich nie grasz, chyba tylko po to że a nóż się uda i ludzie będą Cię chwalić jakie super mecze wrzucasz na forum.Trochę zbyt pochopnie wybrałem te mecze i też trochę mnie te ostatnie wygrane poniosły. Na szczęście nie grałem wczoraj
Uważaj jednemu tu o dziwo bardzo popularnemu typerowi, który przede wszystkim oświecał ludzi typami, Real, Barcelona, PSG, Bayern itd itd zwróciłem uwagę na jego trochę naiwne typy i to że tych typów nie gra, to mnie zhejtowali, ba nawet wielebny Hank stanął w jego obronie ????No to jak wy wrzucacie mecze których nie gracie no to bez jaj, tak to można wszystkie zaznaczyć i róbta se co chceta, i nie ważne czy wejdzie czy nie bo ty na tym nic nie tracisz!!! To po co wogóle wrzucasz mecze jak ich nie grasz, chyba tylko po to że a nóż się uda i ludzie będą Cię chwalić jakie super mecze wrzucasz na forum.
No to nie źle, może trochę mnie poniosło ale nie gram dla zabawy i nie bawi mnie zarobek parę stówek miesięcznie, tylko gram na poważnie i chciałbym wynieść z tej gry jak największe zyski dlatego szukam złotego środkaUważaj jednemu tu o dziwo bardzo popularnemu typerowi, który przede wszystkim oświecał ludzi typami, Real, Barcelona, PSG, Bayern itd itd zwróciłem uwagę na jego trochę naiwne typy i to że tych typów nie gra, to mnie zhejtowali, ba nawet wielebny Hank stanął w jego obronie ????
Jak go znajdziesz daj znać ????No to nie źle, może trochę mnie poniosło ale nie gram dla zabawy i nie bawi mnie zarobek parę stówek miesięcznie, tylko gram na poważnie i chciałbym wynieść z tej gry jak największe zyski dlatego szukam złotego środka
jaka stawka na mecz ?Wczoraj wszystko ładnie siadło, moje mecze które dzisiaj zagram to:
Alkmaar - Excelsior godz.12.30 Holandia
Sparta - Feyenoord godz.12.30 Holandia
Adanaspor - Konyaspor godz.14.00 Turcja
Groningen - Ajax godz.14.30 Holandia
Utrecht - Den Haag godz.14.30 Holandia
Krasnodar - Sp. Moskwa godz.14.30 Rosja
Lorient - Marseille godz.15.00 Francja
Cagliari - Inter godz.15.00 Włochy
Crotone - Sassuolo godz.15.00 Włochy
Torino - Palermo godz.15.00 Włochy
Udinese - Juventus godz.15.00 Włochy
Frankfurt - Freiburg godz.15.30 Niemcy
Sunderland - Man. City godz.17.00 Anglia
Bologna - Lazio godz.20.45 Włochy
Monaco - Nantes godz.21.00 Francja
Po meczach zrobię podsumowanie całego tygodnia
W piątek miałem nauczkę żeby nie stawiać na konkretną drużynę wtedy grałem stawkę x3 i nie wlazło, i co zrobiłem dzisiaj????Co zrobiłeś?
Mam to samo , bot by się przydał bo co z tego że poprawnie wytypujemy mecze jak sami mamy mętlik w głowie podczas meczu.Mógłby ktoś zrobić bota na takie granie? Bo stwierdzam że gdybym był robotem i trzymał się zasad to już bym w cholerę zarobił, a tak to prędzej na zawał zejdę niż zarobię robiąc głupie błędy!!!! Ale niestety to trzeba stwierdzić że jestem kretyn i tyle, pieniądze leżą na ziemi i wystarczy je podnieść ale ja zawsze coś muszę spierd.....!!!!! Ogólnie mam jakiś nerwowy dzień i potrzebowałem się wygadać. Dziękuję za uwagę i idę po piwo.