>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

szyma2 22

szyma2

Użytkownik
Dokładnie ???? a prawdopodobienstwo trafienia na mecz bezbramkowy w 20 probach moim zdaniem jest naprawde duze.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Panathinaikos - Atromitos 18:15
Patrząc na historię ich H2H , w której mamy serię 3 BTS:

14.12.13 Panathinaikos - Atromitos Athens 1:2 (1:0) -
24.09.12 Panathinaikos - Atromitos Athens 1:1 (1:0) =
02.05.12 Panathinaikos - Atromitos Athens 1:1 (0:1) =

to nawet można rozważać tu grę na 2 gole.

P 22

pgrom

Użytkownik
drugi gola z zakładką jak ktoś grał, po przerwie jeszcze pogramy na 3 golo jak nie wpadnie do przerwy
Grałem i sie nie zawiodłem a 3 bramka wisi w powietrzu zwłaszcza że Kawasaki ma jeszcze szanse, to podejrzewam że ostro zaczną:grin:

K 3

kksblaque666

Użytkownik
Po płytkiej póki co analizie, wydaje mi się że warto dzisiaj zwrócić uwagę na całą ligę Łotewską, do tego ciekawie tez wygląda mecz ligi Izraelskiej Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv. Mecz towarzyski pomiędzy Shamrock - Liverpool tez może obfitować w gole, myśle tez o Panathinaikosie.
Co myślicie o tych meczach?

P 13

pusty

Użytkownik
Grałem i sie nie zawiodłem a 3 bramka wisi w powietrzu zwłaszcza że Kawasaki ma jeszcze szanse, to podejrzewam że ostro zaczną:grin:
gola padł, ale tylko został odzyskany kapitał zainwestowany, dobre i to ze nie ma straty

C 0

conradini

Użytkownik
da sie na łotwie teraz

Mam pytanie , czy zastanawiał sie ktoś nad czyms takim :
Kurs np na tej łotwie jest under 0.5 10.00
Czy nie warto np za 10j postawic to (wygrana 100j) jako zabezpieczenie i
obstawiać minutówki z kursami 4.00 ?
wydaje mi się ze i tak wtedy wychodzimy na plus. Mógłby jakiś matematyk nad tym pomyśleć ? ????

K 107

krisu3

Użytkownik
Ja nad tym myślałem. Nie sprawdzałem kursu 4.00, zresztą nie wiem kiedy taki złapiesz. Przy kursach około 3.00, wygrana z under 0,5 to było około 10% procent wtopionej kasy. A ponieważ to zabezpieczenie zjada kawałek zysku przy over 0,5 więc jak dla mnie się nie opłaca.

C 3

cris1980

Użytkownik
Panowie jak gracie Panathinaikos? Ogólnie na gola czy tylko Pana?
Koniczynki w ostatnich meczach nie rozpieszczają bramkami.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Dobra ja teraz gram na greków ????
a poxniej na liverpool chociaż nie wiem czy bd mozna grać i w ogóle jakie kursy no i jeszcze później zostaje finał LE ????

Do góry Bottom