nie znam ani jednej osoby która odzyskała kasę od betsbet, sam jestem w tej grupie chociaż mi ukradli (na szczęście) tylko kilkaset złotychCiekawe jak się toczy ta sprawa z bestbet i czy wypłacili tym ludziom
To nie zrobiliście pozwu zbiorowego? Trochę lipa jak im to ujdzie płazemnie znam ani jednej osoby która odzyskała kasę od betsbet, sam jestem w tej grupie chociaż mi ukradli (na szczęście) tylko kilkaset złotych
MajątekTeż tam mam z 50zl wpłacone pod promke zadanie dnia ciekawe czy ukradną
 Długo trwały te prace techniczne.
 Długo trwały te prace techniczne.Strona działa zaloguj się i obstawiajTeż tam mam z 50zl wpłacone pod promke zadanie dnia ciekawe czy ukradną

Strona już działaW dalszym ciągu nie działa. Żadnej informacji. Takie BetX i Ewinner chociaż poinformował o wycofaniu się z rynku.
Gdyby mieli działać dalej to do każdego klienta wyslaliby wiadomość na e-mail, że np w związku z przejęciem przez nowego inwestora jest potrzebne więcej czasu.
Tak chyba zrobił Betters jak przechodzili na platformę Lebull.
 zaloguj się kolego.
zaloguj się kolego.Strona bukmachera już działa zaloguj sięNajgorzej jak nie obrócone siano bo i tak nie wypłaca...

no pewnieMajątek
masz info jak byk na stronie, żeby do nich napisacTak z ciekawości - co w przypadku jak ktoś tam miał kasę na koncie a oni się zawinęli?