>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GO+bet - 500+ na start Australian Open

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
750x200.gif

500+ NA START AO

Iga Świątek i Hubert Hurkacz potrafią oddać na korcie z podwójną mocą, a my nie chcemy być gorsi! Skorzystaj z naszej promocji na start Australian Open, a my podwoimy Twój depozyt. Wielkie Szlemy to maraton, a nie sprint, dlatego z pewnością dodatkowe środki przydadzą się, by wytrzymać morderczy klimat australijskich stepów!

Co zrobić, by uzyskać bonus?

1. Musi posiadać Konto Stałe.
  2. Wpłać dokładnie 100 PLN, 300 PLN lub 500 PLN.
  3. Po dokonaniu depozytu postaw i rozlicz pierwszy zakład po łącznym kursie 2.0:
    1. Jeśli kwota depozytu wynosi 100 PLN, zakład powinien być zawarty na kwotę 50 PLN,
    2. Jeśli kwota depozytu wynosi 300 PLN, zakład powinien być zawarty na kwotę 150 PLN,
    3. Jeśli kwota depozytu wynosi 500 PLN, zakład powinien być zawarty na kwotę 250 PLN,
  4. Na kuponie musi znajdować się co najmniej jedno zdarzenie z Australian Open. Można do kuponu dodawać też inne zdarzenia!
  5. Bonus w wysokości wpłaconwego depozytu otrzymasz po rozliczeniu zakładu.
To wszystko! Pora na gem, set i mecz!

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Go+bet, nic straconego - załóż je wchodząc na goplusbet.pl lub klikając w baner i odbierz Cashback 1000 PLN
Magical Snap - 2022.10.22 21.08 - 001.png

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Promo świetne. Sam wczoraj pobralem. Szkoda tylko że wprowadzając grę bez podatku, obniżyli kursy w ofercie(wysoka marża)

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Promo świetne. Sam wczoraj pobralem. Szkoda tylko że wprowadzając grę bez podatku, obniżyli kursy w ofercie(wysoka marża)
Czyli wplacam 500 , gram za 250 , pozostałe 250 moge wyplacic i dostaje dodatkowe 500 na saldo bonusowe ktore mam obrocic 1x ako 3 ? Dobrze rozumiem czy nie zauwazylem jakiegos haczyka ?

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Czyli wplacam 500 , gram za 250 , pozostałe 250 moge wyplacic i dostaje dodatkowe 500 na saldo bonusowe ktore mam obrocic 1x ako 3 ? Dobrze rozumiem czy nie zauwazylem jakiegos haczyka ?
Po pierwsze nie możesz wyplacic reszty depozytu dopóki masz aktywny bonus. A obrot bonusem 3x 3ako

K 75,7K

krzepki89

Użytkownik
mi działa normalnie :) całkiem uważam że spoko promka przy wjechaniu za 500 , musisz wjechać 250 na ao , mi sie wydaje ze warto na te pierwsze rundy w szczególności :) zreszta jak kolega wyzej pisał bonus do 20.01 do 23:59 :) a potem 7 dni na obrot wiec 7 dni to duzo i nie duzo :)

Do góry Bottom