>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gierki na tą zimę...

jasiuk 0

jasiuk

Użytkownik
Co za gierki polecacie w tą zimę 2006/2007... Chciałbym coś pod choinkę ale nie wiem do końca co wybrać ( jakby co to wszystkie gry mnie interesują)...

Wyszedł teraz Carbon,Pes 6,Fifa 07 i wiele innych ale jak narazie muszę pomyśleć... :twisted: 8)

Dzięki za pomoc :eek:

W 2

wislak

Forum VIP
Fifa jest the best! jak kupisz orginal to masz mozliwosc grania na EASO wiec mega wypas! grasz o kazdej porze w necie i zawsze mase ludzi! poza tym kariera super i wogole
bedziesz mogl tez grac na naszym forum w turach ???? :mrgreen:

mitro 0

mitro

Użytkownik
Polecam PES6 wspaniale sie gra przez internet ???? jest ranking i wszystko czego dusza zapragnie ????

Nie polecam Fify ze wzgledu ze jest nudna :/ nie ma to jak PES

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Brawo ???? Fifa już dawno zaczęła z roku na rok tracić do PES&#39;a. Muszę jednak przyznać, że i Konami powoli kończą się pomysły.

Polecam jednak jedyną grę, w którą gram od lat. Wcześniej Championship Manager, teraz Football Manager 2007. Idealna gra na dłuuuuuugie jesienno-zimowe wieczory ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie polecam Herosa V,juz 1,2 i 3 byly lepsze(klasyka)
Jak Benek polecam &quot;Bully&quot; a takze &quot;Rządy Rózy&quot; :twisted: :wink:

W 2

wislak

Forum VIP
Brawo ???? Fifa już dawno zaczęła z roku na rok tracić do PES&#39;a. Muszę jednak przyznać, że i Konami powoli kończą się pomysły.

Polecam jednak jedyną grę, w którą gram od lat. Wcześniej Championship Manager, teraz Football Manager 2007. Idealna gra na dłuuuuuugie jesienno-zimowe wieczory ????
&#39;

a w pesei jest normalna liga tak jak w fifie??? ile kosztuje orginal?

W 2

wislak

Forum VIP
odpowiedzcie co z tym pesem i mam pare pytan: jak ma sie orginal to na serwach ogginalnych mozna grac bez zadnych lagow jak mam radio 300kbps? bo chce kupic orginal ale nie wiem bo 100zl nie chce wydac zebym mogl grac tylko po 23 :/ zalezaloby mi na tym zebym o kazdej porze mogl grac bez lagow i na max grafice i do tego pytanie: czy zawsze jest mase ludzi tak jak na fifie?? obojetnie o ktorej godzinie sie zawsze znajdzie rywala ?? :mrgreen:

jasiuk 0

jasiuk

Użytkownik
Ja juz od kilku lat gram tylko w jedna gre Counter Strike Mr. Green wiec w ta zime tez w to gram...
Zgadzam się....Nudzę się to zawsze gram w cs 1.6 na pocieszenie, ale teraz wyszedł Source i jest zaje****.Najlepszy cs, takiej grafy jeszcze nie widziałemmmm....!!!!!

mitro 0

mitro

Użytkownik
odpowiedzcie co z tym pesem i mam pare pytan: jak ma sie orginal to na serwach ogginalnych mozna grac bez zadnych lagow jak mam radio 300kbps? bo chce kupic orginal ale nie wiem bo 100zl nie chce wydac zebym mogl grac tylko po 23 :/ zalezaloby mi na tym zebym o kazdej porze mogl grac bez lagow i na max grafice i do tego pytanie: czy zawsze jest mase ludzi tak jak na fifie?? obojetnie o ktorej godzinie sie zawsze znajdzie rywala ?? :mrgreen:
- jesli chcesz grac na maxa musisz miec sredniej klasy komputer
- co do lacza to ci wystarczy.. ale slyszalem ze sa problemy za natem
- co do ludzi to jest spox.. jest duzo serwerow.. usa, hiszpania, portugalia, polska, wloych itd.. takze o kazdej godzinie ktos sie znajdzie na mecz .. czy tez turniej ktory mozna bez problemu zorganizowac w kilka minut

//EDIT

jesli chodzi jeszcze o gry sieciowe to gram w COD1 od samego poczatku ;) i w BF2 :]

jest jakis smialek na cod1?

sawas 27

sawas

Użytkownik
FIFA I TAK WYMIATA :!:

Pokażcie mi w tym zakichanym Pesie np. drużynę Chelsea. Już w FIFA 94 na Pegasusa byla lepsza licencja :p

Jak ktoś chce przegrac w 07 to 3027910

mitro 0

mitro

Użytkownik
dokladnie licencje to jest ten bol ://// a do tego sterowania podobno nie idzie zmienic :/

napisz na 3223289 ale kolo 22-23 to spilniemy ???? :mrgreen:
a co za problem ? jest edyto mozna samemu to zmienic.. a jesli sie nie chce.. to wchodzi sie na strone i sciaga odpowiedni plik ???? nie ma z tym problemu ;)

FIFA I TAK WYMIATA :!:

Pokażcie mi w tym zakichanym Pesie np. drużynę Chelsea. Już w FIFA 94 na Pegasusa byla lepsza licencja :p

no to sie mylisz.. ja z Tym nie mam problemu ????

Do góry Bottom