Brawo ???? Fifa już dawno zaczęła z roku na rok tracić do PES'a. Muszę jednak przyznać, że i Konami powoli kończą się pomysły.Nie polecam Fify ze wzgledu ze jest nudna :/ nie ma to jak PES
'Brawo ???? Fifa już dawno zaczęła z roku na rok tracić do PES'a. Muszę jednak przyznać, że i Konami powoli kończą się pomysły.Nie polecam Fify ze wzgledu ze jest nudna :/ nie ma to jak PES
Polecam jednak jedyną grę, w którą gram od lat. Wcześniej Championship Manager, teraz Football Manager 2007. Idealna gra na dłuuuuuugie jesienno-zimowe wieczory ????
Zgadzam się....Nudzę się to zawsze gram w cs 1.6 na pocieszenie, ale teraz wyszedł Source i jest zaje****.Najlepszy cs, takiej grafy jeszcze nie widziałemmmm....!!!!!Ja juz od kilku lat gram tylko w jedna gre Counter Strike Mr. Green wiec w ta zime tez w to gram...
- jesli chcesz grac na maxa musisz miec sredniej klasy komputerodpowiedzcie co z tym pesem i mam pare pytan: jak ma sie orginal to na serwach ogginalnych mozna grac bez zadnych lagow jak mam radio 300kbps? bo chce kupic orginal ale nie wiem bo 100zl nie chce wydac zebym mogl grac tylko po 23 :/ zalezaloby mi na tym zebym o kazdej porze mogl grac bez lagow i na max grafice i do tego pytanie: czy zawsze jest mase ludzi tak jak na fifie?? obojetnie o ktorej godzinie sie zawsze znajdzie rywala ?? :mrgreen:
napisz na 3223289 ale kolo 22-23 to spilniemy ???? :mrgreen:Jak ktoś chce przegrac w 07 to 3027910
a co za problem ? jest edyto mozna samemu to zmienic.. a jesli sie nie chce.. to wchodzi sie na strone i sciaga odpowiedni plik ???? nie ma z tym problemudokladnie licencje to jest ten bol ://// a do tego sterowania podobno nie idzie zmienic :/
napisz na 3223289 ale kolo 22-23 to spilniemy ???? :mrgreen:Jak ktoś chce przegrac w 07 to 3027910
no to sie mylisz.. ja z Tym nie mam problemu ????FIFA I TAK WYMIATA :!:
Pokażcie mi w tym zakichanym Pesie np. drużynę Chelsea. Już w FIFA 94 na Pegasusa byla lepsza licencja
Jak ktoś chce przegrac w 07 to 3027910