>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gierki na kompa

dantei 0

dantei

Użytkownik
A ja polecam starą, wysłużoną gre pt. &quot;Counter-Strike&quot; :mrgreen: Gra na necie to czysta przyjemność.

Poza tym- &quot;MAFIA&quot;, &quot;GTA Vice City&quot;, &quot;Max Payne 1,2&quot;- róznież nie sa to nowości, ale naprawdę warto do nich wrócić.

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
CS ---&gt; Counter Strike, wyje***ie sie gra na necie! Po prostu miodzio, ale w CSa gram od
niedawno, lamka w to jestem. (PS. fcbialas - tak podtrzeba ogrinalny cd-key)
SC ---&gt; StarCraft, gra na necie wymiata, nie ma sobie równych nawet wśród żadnych nowych
prodykcji, po prosty boska klasyka.
Diablo 2: LoD ---&gt; nie trzeba tłumaczyć, też gram na necie, ale z tych 3 pozycji chyba
najżadziej.
N4S MW ---&gt; Można sobie fajnie pograć chociaż z czasem jak bardziej sie rozegrałem w tą
gre to mnie troche rozczarowała, spodziewałem się lepszej gry.
To chyba wszystko z tego w co ja grywam ????

PS. doberman, fcbialas - jak wam działa ten N4S MW? Macie crack&#39;a czy jak?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja mam cracka i dobrze chodzi wszystko tylko martwi mnie to ze pokonałem tych 2 najlepszych Taz, i ktos jeszcze a Auta nie dostałem hehe ????

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Doberman, jeżeli masz cracka to moja wielka prośba! Wyślij mi go na maila ([email protected])
bo bardzo mi jest potrzebny. Ja mam gre orginalną także problemu nie mam, ale chodzi o to
że u mnie w city nikt nie ma do tego cracka tylko wszyscy mają wersje którą się odpala z
jakiegoś safe disca. Dlatego bardzo by mi sie on przydał a na necie nigdzie nie moge znaleść.

B 0

berbec

Użytkownik
Hm, ja grałem dosyć długo w Call of Duty, ale to dawno było.
Najlepsza gierka z serii strzelanek wojskowych, ponieważ we większości misji chodzi się oddziałem, więc nie można zniszczyć Wehrmachtu jednym żołnierzykiem. Jest też misja, np. Stalingrad, która jest zrobiona na taką skalę, że.......poprosu świetna gra.

Grałem też długo w gry z serii Europa Universalis (EU1, EU2, HOI2)
Dla tych, którzy lubią historię proponuję te gierki.
Wybiera się tam państwo i podbija nim inne, proste, prawda?? :wink:

Gry Europa Universalis 1 i 2 to gry w czasach średniowiecznych i do czasów napoleona, a Hearts of Iron 2 dzieje się w czasach drugiej wojny światowej, świetna gierka. Są czołgi, samoloty, Barbarossa, atomówki, itd.

Jeżeli ktoś tak jak ja nie dostaje kieszonkowego i nie ma kasy na te gry (choć eu2 kosztuje chyba 20 zł) to na pw albo na gg mogę podać skąd ściągnąć hoi2.

Polecam też forum o grach z serii eu http://www.eufi.org

A ja proszę kogoś o to żeby na gg albo na pw mi podał linka do pesa 5 (działającego)!!

B 0

berbec

Użytkownik
Narazie śmiga aż miło :wink: wielkie dzięki, tylko część 1 nie istnieje chyba, ale być może to jest jakaś okładka do gry albo cuś, bo jest innym serwerze :wink:
A Hearts of Iron 2 możecie ściągnąć z Berashare&#39;a a z kolei ten program jest na instalki.pl
Siaaaaaaaaaahh!!!

L 45

laha

Forum VIP
mam do was ogromną prośbe :!:

Czy macie jakąś gre z Serii &quot;Harry Potter i coś tam&quot; tylko nie WC w tym sporcie ???? Potrzebuje jej bardzo (nawet bardziej niz bardzo) Jeśli macie to prosze podajecie tutaj jakąs wersje spakopwaną rar-em ,torrenta lub napiszcie na gg - to jak byście mogli prześlecie mi gerke do haty za pobraniem.

Naprade Potrzebuje Pilnie :!:

Pozdrawiam

Laha

Do góry Bottom