M 0 maxwello Użytkownik Wrzesień 14, 2009 #21 zapewne mozna anulowac jakis bonus od depozytu i wtedy nie trzeba obrotu;] Kliknij aby rozwinąć... dokładnie tak
zapewne mozna anulowac jakis bonus od depozytu i wtedy nie trzeba obrotu;] Kliknij aby rozwinąć... dokładnie tak
34 kamil00 Użytkownik Wrzesień 14, 2009 #22 mi powiedzial na czacie babka tak a mam 750 e takze jak ktos jest w temacie to niech sie wypowie
0 friday Użytkownik Wrzesień 14, 2009 #23 mi powiedzial na czacie babka tak a mam 750 e takze jak ktos jest w temacie to niech sie wypowie Kliknij aby rozwinąć... ja sie moge wypowiedziec bo tam gral : ssaj mi k utasa dziwko
mi powiedzial na czacie babka tak a mam 750 e takze jak ktos jest w temacie to niech sie wypowie Kliknij aby rozwinąć... ja sie moge wypowiedziec bo tam gral : ssaj mi k utasa dziwko
790 uzytkownik-23347 Użytkownik Wrzesień 14, 2009 #24 ja sie moge wypowiedziec bo tam gral : ssaj mi k utasa dziwko Kliknij aby rozwinąć... Kolejny tuman się znalazł w tym miejscu. Coraz więcej gównażerii na tym forum. Ty masz pewnie w głowie samo JP na 100%, bo taka moda wśród gówniarzy, co nie ? ???? jesteś kretynem i takich trzeba szybko usuwać z forum ! (post do usunięcia) NIECH ADMIN ZAREAGUJE NA DEBILA !
ja sie moge wypowiedziec bo tam gral : ssaj mi k utasa dziwko Kliknij aby rozwinąć... Kolejny tuman się znalazł w tym miejscu. Coraz więcej gównażerii na tym forum. Ty masz pewnie w głowie samo JP na 100%, bo taka moda wśród gówniarzy, co nie ? ???? jesteś kretynem i takich trzeba szybko usuwać z forum ! (post do usunięcia) NIECH ADMIN ZAREAGUJE NA DEBILA !