>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GGbet - problem z wyplatą. Co mogę zrobić?

Q 0

Qba78

Użytkownik
Pomimo wcześniejszych wypłat bez weryfikacji informują że muszę zrobić KYC i pierwsze zlecenie wypłaty odrzucają. Zrobiłem szybko, przeszło. Zlecam ponownie na Skrill, tym razem odrzucają bo kwota za duża na jednorazowa wypłatę..(wcześniej zleciłem tak samo to system sam podzielił na kilka mniejszych...teraz jakoś się nie dało i odrzucili...) Zlecam ponownie na Skrill,dziele na kilka zleceń...Uwierzcie że z doświadczenia na Skrill mam natychmiast z innych kasyn a tu ciągle status jako"nowa". Po korespondencji na czacie (już nerwowej niestety) pomimo że zleciłem te parę kwot w jednym czasie wysyłają mi jedną tylko a drugą ciągle ( do dzisiaj) ma status jako "nowa"! Wklejane regułki przez pracowników na czacie ciągle te same ( słowo w słowo). Że regulamin, że procedują, że dział finansowy robi co może..Powiedzcie mi jak to wygląda. Jedna wygrana podzielona na kilka wypłat a oni niby rozpatrują , sprawdzają choć już jedna wypłacili..
Dzis tj. 30.04 mija 5 dzień roboczy. Pisze codziennie na czacie i ciągle to samo, powołują się na regulamin punkt 8.3.1.
Nic się nie zmieniło , nadal status "nowa".. Napisałem wiadomość email do suportu i nawet nie odpowiedzieli.
Regulamin punkt 8.3.1
🥱.
Sami oceńcie:
3.1 Czas realizacji wniosków o wypłatę środków zależy od procedur wymaganych do spełnienia norm regulacyjnych oraz wewnętrznych regulaminów Firmy. Terminy i sposób przetwarzania są ustalane indywidualnie przez Firmę dla każdej transakcji. Środki te są niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa i integralności wszystkich transakcji. Dodatkowe kontrole będą przeprowadzane w nieregularnych odstępach czasu i są konieczne do potwierdzenia wszystkich szczegółów.
Żadnych konkretów, terminów itd...
Czyli wypłacimy może...kiedyś.

Do góry Bottom